kullanici32 kullanıcısının son içeriği

1. kullanici32

İpucu IMEI repair yaptırmadan ömürlük kullanım (çift hatlı cihazlar için)

bu konuyu görüp denedim olmadı, eski mesajlara bakarak neler yaşadığımı okuyabilirsiniz.
  2. kullanici32

Şimdi anladım. e devlette bir kere kayıt dışı yazdımı artık hep kayıt dışı olarak kalıyor, operatörde keyfine göre 1 saatte veya 1 günde kayıt dışı listesine alıyor diye düşünüyorum, bu saatten sonra her şey 4 ay sonra belli olacak :)
  3. kullanici32

Benim 2. Sim'e mesaj geldi 1'e hala gelmedi (iksinede 1 2 saat hat takmıştım 2. Sime mesaj gelince hemen ikisindende çıkardım ve şuan hat takmıyorum bu cihaza), bu zaman içerisinde 2 de kullanacam artık mesaj geldi diye, kapanınca 1e takacağım ozaman belli olacak kapanacakmı kapanmayacakmı. ben...
  4. kullanici32

Cahillik işte :D ama hala bir ihtimal var 1. Hat kapanacak mesajı gelmedi
  5. kullanici32

Sanırım 2 hatttımda aktif durumda bu halde 4 ay kullanacak gibi duruyorum :/, normalde sinyal geliyormu diye 1. Hattımı kontrol ediyordum dün hat geldi, bende tekrar kapattım ve 2 üzerinden devam ettim, ve dün yurtdışına gittim, wifi aramasını açtım ve iki hattımıda wifi araması üzerinden...
  6. kullanici32

ikinci hattımda30 gün süresi vardı hat 1 kapalı idi, bugün 1e taktım ama hala hat yok geri 2ye taktım, acaba sıfırlanmayacakmı :/
  7. kullanici32

ağustosun başı gibi kapanmak üzere olan sim1 i 20 gün kala çıkarmıştım ve bugüne kadar hiç kullanmak için takmadım fakat 2 kere sim slotunun yerini karıştırdığım için 10 saniyeliğine sim1 e hattımı takmıştım ve o yanlışlıkla taktığım sırada sinyal yoktu. sonra sim2 ye hattımı taktım...
  8. kullanici32

şşşttt... sessiz olalım fazla dillendirmeyelim... :) bu arada benimde çift hatlı s10enin kapanmasına 20 gün kala çıkardım 1. simi 1 ayı geçti yakalaşık 1.5 ay sonra bende deneyeceğim
  9. kullanici32

Çözüldü S10e twrp ile android 9 modem dosyasını flashlama sonucu brick oldu

onu biliyorum, geliştiriciye yazdım ama cevap vermedi. asig 3 yıl önceki sürüm, samsung 3-4 ay önceki hiçbir firmware yüklenmesine izin vermiyor. bootloader sürümü yükselttiği için
  10. kullanici32

neyse sorunu çözdüm. şimdiki sürümüme uygun bootloader ve modem dosyasını twrp ile flashladım telefon açıldı. milyonda bir ihtimalde olsa böyle bir sorun yaşayan olursa böyle yaparsa sorunu çözmüş olur :) ama yinede lineage os 16 nasıl yüklenir bilen varsa onu söylerse çok iyi olur...
  11. kullanici32

merhabalar s10e'me (E) bootloaddera sahip telefona stock rom olarak Android 9 zaten yüklenmiyodu, bende dedim belki lineage os 16 android 9 yüklenir diye düşündüm ve işe koyuldum bir çok yöntem denedim olmadı. en son denediğim yöntem ise şuydu: (kendi saçma sapan deneme yanılma yöntemlerimden...
  12. kullanici32

Çözüldü Redmi Note 10S Android Soru İşareti Gitmiyor

aynı hataya düştüm chimera yükledim şimdi format atmadan bir önceki halime nasıl dönebilirim? :/
  13. kullanici32

Çözüldü Note 9 pro joyouse bootloader couldn't unlock 1004 hatası

birde sim kartım takılı değil boşta duran cıhazım unlock süresi arma felan olurmu sim kart olmadığı için 1651762588 çok teşekkür ederim öğlen 12den beri uğraşıyordum telefonu kırasım gelmişti :D
  14. kullanici32

Son sürüm kilit açma programındaki hata bu şekilde 1651762324 Şifre ile olmuyordu facebook ile giriyordum ve üsteki hatayı veriyordu qr kodu ile denedim şimdi oluyor birde şu süreyi 5 dk yapsa ne güzel olur :D 163 saat çıktı bu çok fazla :/
  15. kullanici32

Xiaomi tool dada bu hata veriyor ne yapmalıyım?
Üst Alt