kullanici32 kullanıcısının son içeriği

1. kullanici32

Çözüldü S10e twrp ile android 9 modem dosyasını flashlama sonucu brick oldu

merhabalar s10e'me (E) bootloaddera sahip telefona stock rom olarak Android 9 zaten yüklenmiyodu, bende dedim belki lineage os 16 android 9 yüklenir diye düşündüm ve işe koyuldum bir çok yöntem denedim olmadı. en son denediğim yöntem ise şuydu: (kendi saçma sapan deneme yanılma yöntemlerimden...
  2. kullanici32

Çözüldü Note 9 pro joyouse bootloader couldn't unlock 1004 hatası

Merhaba, bugün özel rom yüklemek için joyouse telefonun bootloader kilidini açmaya çalışıyorum 10 tane mi kilit açma sürümü denedim bazıları hesap şifremi kabul etmiyor bazısı daha telefonu bağlamadan bu cihaz mi kilit açma programı tarafından desteklenmiyor diyo. En fazla ilerleyebildiğimde ise...
  3. kullanici32

Çözüldü Mi 11 lite eu rom garanti geçersiz kalırmı

Merhaba Mi 11 lite tr cihazım var sadece eu rom yüklersem garanti geçersiz kalırmı?
  4. kullanici32

Soru Yüklü uygulamayı düzenleme (root)

merhaba, ben bir uygulama yükledim play storedan ve yüklediğim uygulamada değiştirmek istediğim ufak bir yazı var bu yazıyı nasıl değiştirebilirim? apk editör studio kullandım ama uygulama açılmadı apk editor pro plus kullandım yine açılmadı bu sefer root ile data/app yerindeki base.apk yi aldım...
  5. kullanici32

Soru İmei süreci

Merhaba, mesela bende 1 adet kayıtsız imei var bunu haziranda kullandım ekimde bittiğini varsayalım sonra yılbaşı gelsin ve 4 ay hakkım geri gelmiş olsun, sonra bu 4 aylık hakkı ben yine haziranda kullanmaya başlayabiliyormuyum yoksa sim kartımı taksamda takmasamda ocakta başlayıp nisanda sonamı...
  6. kullanici32

Çözüldü Youtube güncellensinmi?

Merhaba youtube vancedi rootlu bir şekilde kurdum ve her youtuba girdiğimde güncellensimi diyor. store oto güncelleme kapalı. Bu pencerenin sürekli çıkmaması için ne yapmalıyım?
  7. kullanici32

Rom Mİ 9 SE İlk Android 11 Geldi!

8. kullanici32

Rom Mİ 9 SE (Grus) Evolution X Eylül Güncellemesi 12/09/2020

SON SÜRÜM: https://drive.google.com/uc?id=15a0B0XlT1zHs9t00WuiSt2VVzi7i3DI3&export=download CHANGE LOG ======================== Evolution X'inizi yükseltin ======================== ♦ ️ Evolution X v4.7 Resmi Olmayan Android 10 ♦ ️ =================== Yapım Tarihi: 11-09-2020...
  9. kullanici32

Soru TWRP Data silme

Merhaba, Mi 9 SE cihazına habire rom silip yükleyen biriyim ve her defasında data silmem gerekiyor (eski telefonlarda boyle bir sorun yok galaxy s3 lg g2 gibi) yoksa rom yüklemiyor ve tum verileri bilgisayardan geri yuklemek zorunda kaliyorum ve bu bayagi zaman kaybı. Data silinmeyince sanirim...
  10. kullanici32

Yardım Lineage Os Parlaklık sorunu

Merhaba, mi 9 se cihazıma son sürüm lineage os yukledim. Fakat parlaklık sorunu var mesela bu resimde sistem parlaklığı %80 %90 arası ama herhangibir parlaklık değiştirme uygulaması yüklediğimde parlaklık ancak yarım gözüküyor. Mesela sistem ayarında parlaklığı yarim yaptim uygulamada %10...
  11. kullanici32

Yardım Mi 9 SE Miui 12 Ana Ekran Animasyonları Kapatma

merhabalar, miui 12 nin kendi başlatıcısının animasyonlarını kapatamıyorum geliştirici seçeneklerinde animasyonları kapatmama rağmen ve erişilebilirliktedede kapatmama rağmen hala animasonları gösteriyor 3. taraf başlatıcılarda bir sorun yok ama 3.taraf başlatıcıların ikonları çok kötü...
  12. kullanici32

Soru Turkcell mobil modem (E5573s-320)

edit: az once konu actim kapatmissiniz gidin googledan bakin demissiniz bakmistim bulamamistim. hem benim cihazimdan birileri imeimi calmislar hemde ben burdan yardim talep edemiyecegim!? yasal olmayacak bir sey yapmiyorumki kullanmadigim bir eski telefonu calinmis bir cihaza tasiyorum. hem...
  13. kullanici32

Yardım Turkcell Mobil Wifi (E5573s-320) İmei Repair

Merhabalar bir tane Turkcell 4.5g mobil modem (HUAWEİ Mobile WİFİ Model NO: E5573s-320) var. Bügün sim kartı taktım servis yok yazdı imeiyi kontrol ettim imeinin klonlandığı tespit edilmiştir yazıyor btk da (demekki kopyalamış birisi). eski telefon var elimde bu modeme o telefondan malum işlem...
  14. kullanici32

Yardım S3 Mini Dolby Atmos?

Merhabalar s3 mini (İ8190) stock rom için dolby atmos (veya ondan daha iyisi) arıyorum ama hiç biryerde bulamadım sizin bildiğiniz genel bir rehber varmı s3 mini için veya android 4.1.2 için? Teşekkürler
  15. kullanici32

Yardım S10 Sıfırladıktan Sonra Açılmıyor

merhabalar s10 a malum işlem yapılmış bir şekilde aldım cihazı sıfırladım daha sonra kurulumu yaptım 5 gün felan kullandım tekrar sıfırlamam gerekti orjinal sıfırla tuşuna bastım cihaz yeniden başlatıldı ve sıfırlanmadı bende recovery ayarlarına girdim factory reset yaptım bide factory cache...
Üst Alt