juventus18 kullanıcısının son içeriği

1. J

Haber Mi.Com TR Açıldı!

site yoneticileri bu konuda yardimci olabilir belki, fiyatlarin asiri derecede yuksekliginden dolayi tepki olarak forumu gecici olarak askiya almasi belki fiyatlari dusurmede etkili olabilir ve bu tepkiyide global forumlarda duyurarak bu olaya ses getirebilirler diye dusunuyorum. :)
  2. J

Haber Mi.Com TR Açıldı!

site milleti dudukleme amacli olmus 200$ telefonu millete 700$ dolara satiyorlar. haydi hayirlisi
  3. J

Ana Başlık Xiaomi Mi 9 Tanıtılıyor!

mi9 piyasaya cikacakken mi8 deki yazilim hatalarini xiaomi kasitli olarak duzeltmez benim dusuncem :) mi9 u satmak isteyecegi icin. xiaomi de diger firmalar gibi yeni amiral gemisi cikarttikca bir onceki modelden yavas yavas destegini kesmeye basliyor. 1550692495 ithalatcilar yine daha insafli...
  4. J

Soru Mi 8 Satın Almak İstiyorum

Hocam verdigin bilgi icin tesekkurler. Bende mi8 almak istiyorum ama biraz daha bekleyeyim mix3 lansmanindan sonra fiyati biraz daha dusecek diye tahmin ediyorum, cok aciliyetniz yoksa sizde biraz bekleyin isterseniz.
  5. J

Soru Mi 8 Satın Almak İstiyorum

Hocam cihazin genpa garantili oldugunu nereden ogrendiniz? Xiaomi turkiye diye satilanlarin hepsini ben evofone tarafindan bakiliyor diye biliyorum. Kvk neden evofone gonderiyor da genpaya gondermiyor? Bu iste bir is var gibime geliyor :) Ben evofone garantili cihaz almak yerine yurtdisindan...
  6. J

Diğer Tatsız foya | Herkese ders olsun...

Hocam gecmis olsun oncelikle, banka subenize gidip bir dilekce ile islem yapilabiliyor diye biliyorum ben bazi durumlarda. Banka subenizle gorusmenizde fayda var yanlis kisiye havele eft yaptigini belirtip gorusun isterseniz.
  7. J

Alış 400$ butceyle yurt disi mi8 bulabilir miyim?

Hocam o arkadasa ulasamadim suan donus yapmadi alip alamayacagi henuz belli degil, siz yine de bana ozelden bildirirseniz cok iyi olur. Hayirli aksamlar
  8. J

Anladim hocam tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin.
  9. J

Bir kac gun once ukrayna fiyatlarina baktim ama sanki yuksek gibiydi hocam yanlis hatirlamiyorsam. Magaza fiyati mi internet satis fiyatlari mi hocam bilgi verebilir misiniz? Harkov da bu cihazi nasil bulabiliriz bir arkadasim orada universite okumustu suan turkiyeye dondu agabeyi orda yasiyordu...
  10. J

Iyi aksamlar sevgili forumdaslar; Maksimum 400$ -2400 tl butcem var. Cok aciliyetim yok 20 gun 1 ay sabredip bekleyebilirim fiyatlarin dusmesini. Yurt disi sifir mi8 64 gb global versiyon cihaz bulabilir miyim, forumda tavsiyede bulanabilecek arkadaslarimiz var mi? Simdiden yardimci olmaya...
  11. J

Satış Xiaomi Mİ 8 Explorer Edition - Mİ 8 - Mİ 8 SE

Hocam Merhaba; 6/64 olan mi8 mi mi8se mi hocam?
  12. J

Çözüldü Mi6 Seramik JDİ panel ekrandaki beyaz lekeler (Delta Servis)

cantara Delta Servis bugun delta servise gittim iade raporunu verdi Uğur Bey. Yardim ve desteginden dolayi Uğur Bey' e tesekkur ederim. Yarin sabah cihazin kutusunu ve aksesuarlarini delta servise gonderecegim iade islemleri icin de servisten aldigim rapor ve cihazin faturasiyla migros...
  13. J

Hocam servisten cihazi almadim ben, burada soyle bir durum var servis cihazi teslim etmeden once formu imzalatiyor oyle veriyor. Serviste cihazi teslim aldim 2 dk icerisinde her iki sorunu da tespit ettim iade ettim almis olmadim yani. Neyse ki delta servisten aradilar faturanin resmini...
  14. J

cantara Delta Servis 1 Delta Servis 2 bugun servisteki cihazimin 20. is gunu tamamlaniyor ve servis halen parca tedarik edemedi. Servisin cagri merkezini aradim ve yarin gelip kendilerinden yasal sure icerisinde onarim yapilamadigini ve degisim/ iade raporu talep edecegimi bildirdim, cm...
  15. J

cantara Delta Servis 1 Delta Servis 2 Delta servisteki cihazimin sorunu halen devam etmektedir. 28.09.2018 de panel degisti dendi ve cihazi almaya geldim sag alt bolumde 2 adet nokta var panelde iade ettim servise teslim almadim. Bugun yine mesaj geldi delta servisten, geldim teslim almaya...
Üst Alt