Alış 400$ butceyle yurt disi mi8 bulabilir miyim?

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Iyi aksamlar sevgili forumdaslar;
Maksimum 400$ -2400 tl butcem var. Cok aciliyetim yok 20 gun 1 ay sabredip bekleyebilirim fiyatlarin dusmesini. Yurt disi sifir mi8 64 gb global versiyon cihaz bulabilir miyim, forumda tavsiyede bulanabilecek arkadaslarimiz var mi?
Simdiden yardimci olmaya calisacak arkadaslara tesekkur ederim.

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
var bu fiyata ben Ukrayna'da yaşıyorum global versiyon.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
var bu fiyata ben Ukrayna'da yaşıyorum global versiyon.
Bir kac gun once ukrayna fiyatlarina baktim ama sanki yuksek gibiydi hocam yanlis hatirlamiyorsam. Magaza fiyati mi internet satis fiyatlari mi hocam bilgi verebilir misiniz? Harkov da bu cihazi nasil bulabiliriz bir arkadasim orada universite okumustu suan turkiyeye dondu agabeyi orda yasiyordu imkan olursa ona getirtmek icin danisayim. Tabi siz yakin zamanda gelirseniz getiririm derseniz de cok guzel olur :)

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
Bir kac gun once ukrayna fiyatlarina baktim ama sanki yuksek gibiydi hocam yanlis hatirlamiyorsam. Magaza fiyati mi internet satis fiyatlari mi hocam bilgi verebilir misiniz? Harkov da bu cihazi nasil bulabiliriz bir arkadasim orada universite okumustu suan turkiyeye dondu agabeyi orda yasiyordu imkan olursa ona getirtmek icin danisayim. Tabi siz yakin zamanda gelirseniz getiririm derseniz de cok guzel olur :)
ben Kiev de yaşıyorum 2 yıldır Ramazan'dan Ramazan'a Türkiye ye geliyorum. 2 tane telefon getirme hakkım var. biri zımba Kutulu. diğeri el ile kutu ve aparatlar çantada. benim devamlı alışveriş yaptığım mağaza var burada 3 ay garanti veriyor. en son geldiğimde redmi note 4x arkadaşa verdim 3 aydır hala imeili kapanmamış

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
ben Kiev de yaşıyorum 2 yıldır Ramazan'dan Ramazan'a Türkiye ye geliyorum. 2 tane telefon getirme hakkım var. biri zımba Kutulu. diğeri el ile kutu ve aparatlar çantada. benim devamlı alışveriş yaptığım mağaza var burada 3 ay garanti veriyor. en son geldiğimde redmi note 4x arkadaşa verdim 3 aydır hala imeili kapanmamış
Anladim hocam tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin.

jen3863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
4
rica ederim hayırlı akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu alışveriş yaptığım mağaza harkovdada var eğer çok acil ise size özelden ismini verebilirim burada mağaza ismi yazmak yasak bence

bu alışveriş yaptığım mağaza harkovdada var eğer çok acil ise size özelden ismini verebilirim burada mağaza ismi yazmak yasak bence

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
rica ederim hayırlı akşamlar

Hocam o arkadasa ulasamadim suan donus yapmadi alip alamayacagi henuz belli degil, siz yine de bana ozelden bildirirseniz cok iyi olur. Hayirli aksamlar

Üst Alt