- Adım
- Özcan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 31
Nerden Alacağım Hakkında Bir Fikrim Yok Yardımcı Olurmusunuz Acaba?
root konusu nasıl olur peki usta garanti dışı kalıp kalmama bilgin var mıKesin mi8 alacam diyosan kesinlikle kaçırma. Dediğim gibi çakma garantili olanlar bile 4000 tl civarı. Mavi renk olsa alırdım bende. Araştırma içindeyim hala
Xiaomi cihazlarda KVK diye bi garanti yok bunu unutma. KVK'ya giden cihazları onlarda başka yere yolluyor.Şuan piyasa böyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eyvallah Ustam çok teşekkür ederim almayı düşünüyorum geri dönüş yapacağımXiaomi cihazlarda KVK diye bi garanti yok bunu unutma. KVK'ya giden cihazları onlarda başka yere yolluyor.
Amazon'daki cihaz genpa garantili ve daha ucuz. Şimdiden hayırlı olsun. Cihaz geldiğinde geri dönüş bekliyorum hocam.
Edit: Root garanti dışı bırakabilir belki ama BL kilidini açmak garanti dışı bırakmaz bence
farklı atmak istesem garanti dışı mı kalır o zamnTürkiye garantili alırsanız cihaz zaten global versiyon olacağı için rom atma gibi bir derdiniz olmaz tabii farklı romlar kurmayacaksanız.
farklı atmak istesem garanti dışı mı kalır o zamn
Cihaza müdahale şansın yoksa nasıl eski haline getireceksin hocam. Oldu da güncelleme esnasında kapandı cihaz. Dediklerinizi uapma şansı kalmazGarantiye gitmeden eski haline getirilemiyor mu ?
Orijinal global roma dönme ve BL kilit kapatılamıyor mu ?
Cihaza müdahale şansın yoksa nasıl eski haline getireceksin hocam. Oldu da güncelleme esnasında kapandı cihaz. Dediklerinizi uapma şansı kalmaz
Hocam güncelleme nadirde olsa brick olabiliyor cihazlar. Kasteddigim olay buyduCihaza müdahale şansı derken ?BL kilit açma şansı yok mu ? Fastboot üzerinden rom atma şansı yok mu ?
Hocam cihazin genpa garantili oldugunu nereden ogrendiniz? Xiaomi turkiye diye satilanlarin hepsini ben evofone tarafindan bakiliyor diye biliyorum. Kvk neden evofone gonderiyor da genpaya gondermiyor? Bu iste bir is var gibime geliyorXiaomi cihazlarda KVK diye bi garanti yok bunu unutma. KVK'ya giden cihazları onlarda başka yere yolluyor.
Amazon'daki cihaz genpa garantili ve daha ucuz. Şimdiden hayırlı olsun. Cihaz geldiğinde geri dönüş bekliyorum hocam.
Edit: Root garanti dışı bırakabilir belki ama BL kilidini açmak garanti dışı bırakmaz bence