- Adım
- Özcan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 31
Nerden Alacağım Hakkında Bir Fikrim Yok Yardımcı Olurmusunuz Acaba?
Hocam verdigin bilgi icin tesekkurler. Bende mi8 almak istiyorum ama biraz daha bekleyeyim mix3 lansmanindan sonra fiyati biraz daha dusecek diye tahmin ediyorum, cok aciliyetniz yoksa sizde biraz bekleyin isterseniz.Xiaomi Türkiye garantili diye geçen cihazların servisini genpa sağlıyor hocam. Bizzat xiaomi Türkiye'nin kendisinden aldım bu bilgiyi. Zaten lansmanda kendileri de söylemişti genpa ile anlaştıklarını.
KVK isim hakkı satmış gibi görünüyor. Argo bi tabirle milleti tuzağa düşürme bu bence. KVK'ya yolladığın cihaz bi bakıyorsun evo vb başka bi yere gönderilmiş.
KVK niye genpaya yollamiyor demişsin bi de. O iş imkansız hocam. Ikiside köklü firma ve rakip firmalar. Bunun olması imkansız.
Net olmuştur umarım
Edit: Bende mi8 alma arefesindeyim. Düne kadar cepporttan kvk garantili alim diye bekliyordum ancak patlak veren olay sonrası vazgectim. 200 tl eksik verip delta alırım ya da aynı paraya genpa alırım. Saygılar
Yalnız Xiaomi değil, Genpa ile anlaşan Evofone. Daha önce KVK ile de anlaşmıştı ve Evo'nun hiç bir cihazı KVK'da işlem görmedi. Mağduriyetler ortada... Böylesine yalancı bir firmanın Genpa ile anlaştım demesine bile güvenmemek lazım.Türkiye Garantili cihaz dururken KVK ve Delta garantili mi aramak ?
Elinize muhteşem bir fırsat geçmiş ve siz hala ne olduğu belirsiz garantileri soruyorsunuz.
KVK desen Evofone'a gidiyor cihazlar. Delta desen herşeye kullanıcı hatası diyorlar.
Xiaomi'nin resmi olarak anlaştığı Türkiye Garantili Genpa dururken, akıl işi değil diğer garantilerle uğraşmak.
KVK ile anlaşan cepport hocamYalnız Xiaomi değil, Genpa ile anlaşan Evofone. Daha önce KVK ile de anlaşmıştı ve Evo'nun hiç bir cihazı KVK'da işlem görmedi. Mağduriyetler ortada... Böylesine yalancı bir firmanın Genpa ile anlaştım demesine bile güvenmemek lazım.
Tamam da hocam bu olayın genpa ile alakası yok. Dünden beri bahsettiğim olayda bu benim. KVK xiaomi ya destek vermiyor. Evo servis ve genpa farklı servisler. Xiaomi Türkiye garantisi ile satilanlar evo'da değil genpa da işlem görüyor.Konusu şurada hocam : Haber - Kvk garantisi altında aldığımız A1
Bir kaç ay önce KVK garantili Evo cihazlar için de aynı şey söyleniyordu hocam... İşin içinde Evo varsa kesin bir pislik vardır. Türk kullanıcıları bugüne kadar hiç yanıltmadılar, her zaman için mağdur olan bizler olduk.Tamam da hocam bu olayın genpa ile alakası yok. Dünden beri bahsettiğim olayda bu benim. KVK xiaomi ya destek vermiyor. Evo servis ve genpa farklı servisler. Xiaomi Türkiye garantisi ile satilanlar evo'da değil genpa da işlem görüyor.
En azından KVK duzmecesi ortadayken ve genpa ile ilgili olumsuz olaylar yokken ön yargidan öteye gitmez bu hocam. Ayrıca genpa garantili olan en ucuz satılıyor şu anda amazonda.Bir kaç ay önce KVK garantili Evo cihazlar için de aynı şey söyleniyordu hocam... İşin içinde Evo varsa kesin bir pislik vardır. Türk kullanıcıları bugüne kadar hiç yanıltmadılar, her zaman için mağdur olan bizler olduk.![]()
En azından KVK duzmecesi ortadayken ve genpa ile ilgili olumsuz olaylar yokken ön yargidan öteye gitmez bu hocam. Ayrıca genpa garantili olan en ucuz satılıyor şu anda amazonda.