Soru Mi 8 Satın Almak İstiyorum

daham07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
31
Nerden Alacağım Hakkında Bir Fikrim Yok Yardımcı Olurmusunuz Acaba?

arena

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Elimde Mi 8 mevcut. Sıfır cihaz. 128 GB Global Versiyon Mavi lansman rengi. Hediye geldi hat dahi takmadım. Kendimde Mi 8 kullanıcısıyım. Meraktan kutusunu açtım ama fabrikasyon ekran koruyucu duruyor. Alacak kişi kayıt yapıp kullanabilir. fiyat 2850tl istiyorum.

Oyla:

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Türkiye Garantili cihaz dururken KVK ve Delta garantili mi aramak ?
Elinize muhteşem bir fırsat geçmiş ve siz hala ne olduğu belirsiz garantileri soruyorsunuz.
KVK desen Evofone'a gidiyor cihazlar. Delta desen herşeye kullanıcı hatası diyorlar.
Xiaomi'nin resmi olarak anlaştığı Türkiye Garantili Genpa dururken, akıl işi değil diğer garantilerle uğraşmak.

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Xiaomi Türkiye garantili diye geçen cihazların servisini genpa sağlıyor hocam. Bizzat xiaomi Türkiye'nin kendisinden aldım bu bilgiyi. Zaten lansmanda kendileri de söylemişti genpa ile anlaştıklarını.
KVK isim hakkı satmış gibi görünüyor. Argo bi tabirle milleti tuzağa düşürme bu bence. KVK'ya yolladığın cihaz bi bakıyorsun evo vb başka bi yere gönderilmiş.
KVK niye genpaya yollamiyor demişsin bi de. O iş imkansız hocam. Ikiside köklü firma ve rakip firmalar. Bunun olması imkansız.
Net olmuştur umarım :)
Edit: Bende mi8 alma arefesindeyim. Düne kadar cepporttan kvk garantili alim diye bekliyordum ancak patlak veren olay sonrası vazgectim. 200 tl eksik verip delta alırım ya da aynı paraya genpa alırım. Saygılar
Hocam verdigin bilgi icin tesekkurler. Bende mi8 almak istiyorum ama biraz daha bekleyeyim mix3 lansmanindan sonra fiyati biraz daha dusecek diye tahmin ediyorum, cok aciliyetniz yoksa sizde biraz bekleyin isterseniz.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Türkiye Garantili cihaz dururken KVK ve Delta garantili mi aramak ?
Elinize muhteşem bir fırsat geçmiş ve siz hala ne olduğu belirsiz garantileri soruyorsunuz.
KVK desen Evofone'a gidiyor cihazlar. Delta desen herşeye kullanıcı hatası diyorlar.
Xiaomi'nin resmi olarak anlaştığı Türkiye Garantili Genpa dururken, akıl işi değil diğer garantilerle uğraşmak.
Yalnız Xiaomi değil, Genpa ile anlaşan Evofone. Daha önce KVK ile de anlaşmıştı ve Evo'nun hiç bir cihazı KVK'da işlem görmedi. Mağduriyetler ortada... Böylesine yalancı bir firmanın Genpa ile anlaştım demesine bile güvenmemek lazım.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Yalnız Xiaomi değil, Genpa ile anlaşan Evofone. Daha önce KVK ile de anlaşmıştı ve Evo'nun hiç bir cihazı KVK'da işlem görmedi. Mağduriyetler ortada... Böylesine yalancı bir firmanın Genpa ile anlaştım demesine bile güvenmemek lazım.
KVK ile anlaşan cepport hocam

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tamam da hocam bu olayın genpa ile alakası yok. Dünden beri bahsettiğim olayda bu benim. KVK xiaomi ya destek vermiyor. Evo servis ve genpa farklı servisler. Xiaomi Türkiye garantisi ile satilanlar evo'da değil genpa da işlem görüyor.
Bir kaç ay önce KVK garantili Evo cihazlar için de aynı şey söyleniyordu hocam... İşin içinde Evo varsa kesin bir pislik vardır. Türk kullanıcıları bugüne kadar hiç yanıltmadılar, her zaman için mağdur olan bizler olduk. facepalm~~

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Bir kaç ay önce KVK garantili Evo cihazlar için de aynı şey söyleniyordu hocam... İşin içinde Evo varsa kesin bir pislik vardır. Türk kullanıcıları bugüne kadar hiç yanıltmadılar, her zaman için mağdur olan bizler olduk. facepalm~~
En azından KVK duzmecesi ortadayken ve genpa ile ilgili olumsuz olaylar yokken ön yargidan öteye gitmez bu hocam. Ayrıca genpa garantili olan en ucuz satılıyor şu anda amazonda.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
En azından KVK duzmecesi ortadayken ve genpa ile ilgili olumsuz olaylar yokken ön yargidan öteye gitmez bu hocam. Ayrıca genpa garantili olan en ucuz satılıyor şu anda amazonda.

Hocam umarım haklısınızdır ve bu mesajınızı size hatırlatmak zorunda kalmam :) Evet Evo'ya karşı ön yargılıyım ve yıllardır bir defa dahi olsun bu ön yargımı boşa çıkartmadı. Bu forumdaki geçmiş mesajlarıma da bir göz atabilirsiniz... Her seferinde müşterisini mağdur eden, her zaman yalanla iş yapan bir firmanın bu defa düzelmiş olabileceğine ihtimal vermesem de gerçekten sizin haklı olmanızı çok isterim wasntme~~

Oyla:
Üst Alt