ilNeminis kullanıcısının son içeriği

1. ilNeminis

Yardım crDroid Dokunmatik Ekran Sorunu

Merhaba, Bugün crDroid'in son versiyonunu kurdum. Kurarken bir sorun olmadı, sorunsuz boot etti ancak dokunmatik ekran çalışmadı bir türlü. Xiaomi.eu'dan geçiyordum denemediğim firmware'de kalmadı... Başına gelen, yardım edebilecek olan var mı?
  2. ilNeminis

Soru TWRP Dokunmatik Ekran Çalışmıyor

Merhabalar, Android 13 MIUI 14 Xiaomi.eu 14.0.1 kullanıyorum. Benle paylaşılan TWRP'yi yüklediğimde dokunmatik ekran çalışmıyor. Yeni çıkan uyumlu bir TWRP var mı ya da orangefox mu kurmalıyım? Tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim şimdiden.
  3. ilNeminis

Soru VOIP Çağrılarda Aşırı Isınma

Selamlar, Note 10 Pro Global cihaza sahibim, cihaz ile birlikte gelen Global Rom'u kullanıyordum ve görüntülü ya da sesli farketmeksizin VoIP çağrılarda (whatsapp, google meet v.s) aşırı ısınma sorunu yaşıyorum. Xiaomi EU Rom'a geçtim ve demin yaptığım görüşme neticesinde bu durumun devam...
  4. ilNeminis

Yardım Aşırı Isınma Problemi

Merhaba MIUI 13.0.16 kullanıyorum. İlk defa 120 hZ bir cihaz kullandığım için 120'ye ayarlamıştım. İşim gereği Meet gibi uygulamaları çok sık kullanıyorum ve bugün toplantının ortasında uyarı verdi "cihaz aşırı ısındığı için bazı özellikler kısıtlanacak diye" aynı zamanda muazzam bir enerji...
  5. ilNeminis

Soru Hangi Always-on Display Uygulamasını Kullanıyorsunuz?

RN8Pro telefonum artık ömrünü doldurunca Redmi Note 10 Pro edindim. AOD özelliğini sevdim ancak MIUI her zamanki gibi yeterli özelleştirmeleri ve özellikleri barındırmıyor. RN8Pro'nın bildirim ışığını epey kullanışlıydı benim için, yeni telefona geçince epey arar oldum. Bunun için de bir app...
  6. ilNeminis

Soru Aynı Özelliklerde 2 Metre Şarj Kablosu

Merhaba, Note 10 Pro için Turbo Şarj özelliğini destekleyen tercihen örgü kaplamalı 2 metre kablo var mı kullandığınız? Önerebilir misiniz lütfen, ben emin olamadım internete baktığımda.
  7. ilNeminis

Soru Redmi Note 10 Pro Hala Alınır mı?

Merhaba, Halihazırda Note 8 Pro cihaza sahibim. Yeni bir cihaza geçmek için araştırma yapıyorum ve F/P ve özellikleri ile Redmi Note 10 Pro'ya denk geldim. 8/256 versiyonunu almayı düşünüyorum. Genel olarak sormak istediğim; bu cihaz hala bu fiyat skalasında (Max 9.000) en iyi seçenek mi? 2)...
  8. ilNeminis

Sıcak Fırsat Nova Launcher Prime 1,09₺

Selamlar, Nova Launcher Prime çok başarılı bir launcherdır, eğer kullanmak isterseniz baya büyük indirim yapmışlar aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime Not: Geliştirici firma Çinli bir şirkete satıldı. Öncesinde...
  9. ilNeminis

Yardım Ben Aradığımda Volte Arandığımda WalkieTalkie

Merhaba, Redmi Note 8 Pro telefonumda Custom AOSP ROM kullanıyorum. 1 ay öncesine kadar Turkcell kullanıyordum. Son 1 aydır TurkTelekom kullanmaya başladım ve bu sorun ortaya çıktı. Ben aradığımda sorun yok gayet kristal berraklıkta bir ses kalitesi ama insanlar beni aradığında ses kalitesi...
  10. ilNeminis

Soru 12.5.3 EEA Rom Update Geldi Root Kaybetmeden Nasıl Update Edebilirim?

Merhabalar, 12.5.3 versiyon EEA Miui kullanıyorum. Ota yolu ile 12.5.4 güncellemesi geldi ancak bekletiyorum. Root ve TWRP kaybetmeden güncellemenin yolu nedir acaba? Teşekkürler şimdiden.
  11. ilNeminis

Yardım Daha Çok İş ve Akademi Ağırlıklı Oyun da Oynatan Laptop Tavsiyesi

Merhabalar, Yaklaşık 6 yıldır ASUS N550jv laptop kullanmaktayım. Son zamanlarda zaten değiştirmeyi düşünüyordum ancak kedim çalışma masasının üstündeki raftan bilgisayarın üstüne ray mysterio tarzı bir hareketle atlama kararı aldıktan sonra daha ciddi bir şekilde yenilemeyi düşünüyorum. Uzman...
  12. ilNeminis

Soru [Derdimi Sevenler] İkon Pack ve Yerel Uygulama İsmi

Arkadaşlar şimdi bir sorum olacak ancak çözülmese de olur, sadece bir çözümü var mı çok merak ettiğim için sormak istedim. Niagara Launcher kullanıyorum, Rondo Icon Pack kullanıyorum. Senelerdir kullandığım ve bağımlısı olduğum "Business Calendar 2" isimli bir uygulama var. Business Calendar...
  13. ilNeminis

Anket Hangi ROM'u Kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar selamlar, şu sıralar Greeshan Repack 12.5 kullanıyorm, bundan önce de PixelExperience kullandım. İkisinin de çok iyi yanları var, MIUI uygulamalarını seviyorum ancak MIUI özelleştirmeleri çok yetersiz geliyor bana. AOSP romların da kullanımı hoşuma gidiyor baya. İkisinin arasında...
  14. ilNeminis

Soru ROM Tavsitesi

Merhaba, Uzun zamandır Android 10 MIUI 12 Endonezya ROM kullanıyorum ve biraz değişiklik istiyorum. Android 11 tabanlı başka bir roma geçmek istiyorum. Sizce hangi ROM'u kullanmalıyım? Resmi olmasına gerek yok, resmi de olur farketmez. Siz hangi ROM'u önerirsiniz?
  15. ilNeminis

Soru Hangi ROM? Kararlı, AOSP, Bölge?

Arkadaşlar selamlar, Şu sıralar Endonezya MIUI 12.0.4 / Android 10 ROM kullanıyorum. Cihaz rootlu, twrp ve magisk yüklü. Tekrar root ve twrp ile kullanacağım cihazı ama bir yenilik/değişiklik arıyrum açıkçası. Siz hangi ROM'u tavsiye edersiniz? EEA mı yoksa Endonezya mı kurayım dersiniz? Yoksa...
Üst Alt