Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 10 yıldır f/p ürünler kullanıyorum. Amirallere bakmıyordum çünkü nasıl olsa 3-5 ay sonra amiral gemiyi de arkada bırakacak başka bir cihaz çıkıyordu. 7 yıl içerisinde 3 farklı Xiaomi, Redmi cihaz kullandım. Custom ROM'lar, Kerneller, modüller havada uçuşuyordu. Bu sıralar gene telefon...
Sadelik değil hocam özelleştirilebilirlik mesela HyperOS eğer 3. parti launcherlar ile sistemde hareket ile gezinmeye izin verse hiçbir sorunumuz yok ya da bildirimleri küçültmeye izin verse gene sorunumuz yok arayüz ile ilgili. En son MIUI'de yapılınabiliyordu bunlar. Oneplus bakacağım hocam...
Merhaba,
4 yıldır kullandığım Redmi Note 10 Pro yavaş yavaş ben gidiyorum demeye başladı, yeni bir telefon arayışındayım. Kullanım olarak;
Görüşme, mesajlaşma ve mailleşme fazlasıyla yapıyorum, bu telefon seçiminde pek önemli değil tabii ama bataryası iyi olmalı. Oyun hiç – çok az oynarım...