hohenheim kullanıcısının son içeriği

1. hohenheim

Yardım Xiaomi Mi 5 İthalatçı Tavsiyesi ve Detaylar

Aslına bakılırsa ben de 3000mAh bir bataryadan daha iyi bir performans beklerdim. Evde kardeşimin 2 sene yoğun kullandığı LG G2 var. Şu an annem kullanıyor. Dün merak edip pil kullanımına baktım gerçekten bahsettiğiniz gibi çok iyi değerler var. Pili en az %30 azalmış bir telefonda 2 gün bekleme...
  2. hohenheim

Tasarruf modunu kapatınca uzaması ilginç geldi. Ben otomatik saat ayarladım kendi açılıp kapanıyor. Farkını test etmedim. Dün akşam 7.1.19 sürümünü yükledim şu an daha iyi çalışıyor gibime geldi. Otomatik ekran ışığı da daha iyi çalışıyor. Önceki sürümde Snapshot kullanmadığım halde aşırı pil...
  3. hohenheim

Bugünkü kullanım verilerimi de paylaşıyorum. Bugün daha yoğun kullandım. Biraz daha gerçekçi bir kullanım oldu. %100'den daha geç düştü. Ama genel olarak şunu farkettim. İlk %20 biraz hızlı iniyor ama sonradan daha yavaş düşüyor. Son %20'de tekrar hızlanıyor. Bu arada uzatılmış ekran görüntüsü...
  4. hohenheim

Duyuru MIUI Türkiye Telefon Satışları Başlamıştır

Kusura bakmayın ben Mi 5 sanmışım. Sizin dediğiniz de doğru olabilir. Yalnız dediğim gibi frekans olayına dikkat edin. Vodafone çoğunlukla 800Mhz kullanıyor. Diğer operatörler de şehir merkezi dışında bu frekansları kullanıyor olabilirler. Modem hızı çok birşey ifade etmez bu durumda. Zaten...
  5. hohenheim

Dün sabah 7:15'ten bugün sabah 10:00'a kadarki pil tüketim durumunu paylaşıyorum. Genel olarak fena görünmüyor. Gün içinde çok kullanmadım. Akşam biraz Instagram Snapchat Facebook Spotify gibi uygulamaları kullandım. Oyun oynamadım.
  6. hohenheim

LTE (Cat.12) 600 Mbps indirme 100 Mbps gönderme hızı destekliyor. Ama gözden kaçan bir durum var. Mi 5 Avrupa pazarı için tasarlanmadığından tüm LTE frekanslarını desteklemiyor. Vodafone kullananların 4.5G kullanması çok zor. En iyi Turkcell'de çalıştığını söylüyorlar. Avrupa için Ban7 20...
  7. hohenheim

Yardım Mi 5 4.5g baglanti

Elimde ciddi bir araştırma yok ama ben 4G'ye ilk geçtiğimizde iPhone 6 telefonumun biraz daha iyi dayandığını farketmiştim. Tabi ki sinyal kalitesi en büyük etken. Muhtemelen kullandığım operatör 4G şebekesinde daha iyi sinyal verdiğinden telefon daha düşük güçte çalışıyordu. Vodafone...
  8. hohenheim

Yardım Mi 5 4.5g baglanti

Ben de Vodafone kullanıcısıyım. İstanbul'da yaşıyorum. Mi 5 modelini dün kullanmaya başladım. 3G bağlanması dikkatimi çektiğinden araştırayım dedim. Band 20 meselesini görmek üzdü şahsen. Şu telefonlara 10 tane farklı model üretmeseler olmaz zaten. 4G destekli yazıyorlar sonra böyle saçma sapan...
  9. hohenheim

Haber Mi 5 batarya sorunu

Ben de telefonu dün kullanmaya başladım. Aynı sorun için forumu araştırıyordum. Telefon şarjdan aldıktan sonra 15dk geçmeden %99'a düşüyor. Bu kadar çabuk pil düşmesi görmemiştim. Kalibrasyonu iyi yapamamışlardır diye umuyorum. Umarım cepport iade edilmiş veya kullanılmış telefonu tekrar...
  10. hohenheim

Teşekkür ederim. İnşallah bu sefer sorunsuz bir cihazım olur :) Bu sene elektronik cihazlardan talihsizliğim var. Aslen iPhone 6 64GB kullanıyordum. Amerika'dan almıştım ve Mart ayında 2 senesi olacak. Ama 3 ay önce GPS ve WiFi problemi başladı, 1-2 hafta önce de batarya aniden sapıttı. Bu...
  11. hohenheim

Benim cihazımda donma problemi vardı. Belki o nedenle kabul etmiş de olabilirler. Ben 1 Aralık'ta sipariş etmiştim. Cihaz daha ilk açılış ayarlarında donma yapmıştı. Sık sık yapınca pek kullanmadım ve hemen durumu Hepsiburada'ya bildirdim. İade talebi yaparak geri gönderdim. 9 Aralık'ta hesabıma...
  12. hohenheim

Teşekkürler. Geçen gün cepport üzerinden sipariş verdim. Bu sabah da telefon elime geçti. Kamera çalışırken telefonun çerçevesi hissedilir derecede ısınıyor. Bu genel bir durum mudur? Bir de Geldiğinde %30 gibi pil vardı. SIM kartı henüz takmadım ama tuş kilitliyken bile bekleme sırasında...
  13. hohenheim

İyi günler, Ben sanırım 3. veya 4. gün geri gönderdim. İade talebi açıp durumu izah ettim. Sonra kargoya verip geri gönderdim. Ürünü zaten pek kullanmadım. Böyle donma yapınca biraz denedim biraz. Sonra telefonu sıfırlayıp ön arka jelatini vs. eskisi gibi yapıştırıp geri gönderdim. 1 hafta...
  14. hohenheim

Açıklamanız için teşekkür ederim. En azından mantıklı bir açıklaması varmış. Xiaomi'nin EU model QC3.0 adaptör üretmemesi de ilginç bir durum. Telefonu önceki gün sitenin satış sayfası üzerinden sipariş ettim. Bu sabah da teslim aldım. Şu an deniyorum. Kamera açıkken metal çerçevenin...
  15. hohenheim

Cevabınız için teşekkürler. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi5-32gb-3gb-ram-4-5g-cift-hatli-cep-telefonu-250654478 Cepport satış sayfasında Intel tanıtım videoları olduğundan garanti Intel İletişim diye düşündüm. Piyasa çok karışık ne nedir belli değil. Delta...
Üst Alt