Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler hocam akşam yapıcam bunu inşallah sorun düzelir. su an kasma sorunu, ram bellek aşırı dolma sorunu birde geliştirici seceneklerindeki bluetooth ayarları calısmıyor. LDAC secmeme ragmen otomatik varsayılana atıyor. Umarım düzelir
Arkadaşlar redmi5 plus kullanıyorum, ve güncellemeleri yaptıktan sonra telefon baya kafayı yemeye başladı. TWRP yüklü ve bootloader kilidim açık. Benim istediğim şey telefonda ne var ne yok herşeyin ilk haline dönmesi, fabrika çıkışı gibi olsun istiyrum. TWRP bile silinsin yani. Tertemizden...
Cihazım redmi 5 plus, Global rom yüklemek istiyorum, Miu 10a geçince bazı ayarları bozuldu telefonun, temiz kurulum yaparsanız gecer dediler ondan yüklemek istiyorum
Beyler cihazıma temiz kurulum yapmak istiyorum, ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Ve ayrıca eksiksiz yedek alıp kurulumdan sonra geri yüklemek istiyorum. Yardım edebilcek birisi var mı?