hakanastan kullanıcısının son içeriği

1. hakanastan

Yardım Redmi 5 Plus Bluetooh Kulaklık Çok Az Ses

volume booster uygulaması ile çözdüm malesef ses kalitesinden birazda olsa ödün vererek yükseltebiliyoruz. Sıkıntı hala devam ediyor yani
  2. hakanastan

Yardım Redmi 5plus Herşeyi Tamamen kaldırmak

yaptım ama hiçbirşey silinmedi telefon eskisi gibi duruyor twrp bile duruyor 1542133752
  3. hakanastan

teşekkürler hocam akşam yapıcam bunu inşallah sorun düzelir. su an kasma sorunu, ram bellek aşırı dolma sorunu birde geliştirici seceneklerindeki bluetooth ayarları calısmıyor. LDAC secmeme ragmen otomatik varsayılana atıyor. Umarım düzelir
  4. hakanastan

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

öyleymiş :D
  5. hakanastan

Alırım bi dal madalya angel~~
  6. hakanastan

Mi flashtan kurmak nedir hocam, nasıl yapılıyor?
  7. hakanastan

Arkadaşlar redmi5 plus kullanıyorum, ve güncellemeleri yaptıktan sonra telefon baya kafayı yemeye başladı. TWRP yüklü ve bootloader kilidim açık. Benim istediğim şey telefonda ne var ne yok herşeyin ilk haline dönmesi, fabrika çıkışı gibi olsun istiyrum. TWRP bile silinsin yani. Tertemizden...
  8. hakanastan

Yardım Temiz kurulum yardım

Cihazım redmi 5 plus, Global rom yüklemek istiyorum, Miu 10a geçince bazı ayarları bozuldu telefonun, temiz kurulum yaparsanız gecer dediler ondan yüklemek istiyorum
  9. hakanastan

hocam ama bende bootloader kilidi açık, bu bende olmuyor galiba
  10. hakanastan

Teşekkür ederim, acaba rica etsem detaylı anlatımlardan birinin linkini verebilir misiniz?
  11. hakanastan

teşekkürler admin =)
  12. hakanastan

Beyler cihazıma temiz kurulum yapmak istiyorum, ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Ve ayrıca eksiksiz yedek alıp kurulumdan sonra geri yüklemek istiyorum. Yardım edebilcek birisi var mı?
  13. hakanastan

Yardım Oreo miui uyumsuzluk sorunu

telefonu nasıl tamamen yedekleyebilirim, yani temiz kurulum yaptıktan sonra tamamen bu haline dönsün
  14. hakanastan

Yardım Oreo miui uyumsuzluk sorunu

Evet yüklü hocam
Üst Alt