Ben de isterim hocam 1 madalya![]()
teşekkürler admin =)
Arkadaşlar madalyalarınız verilmiştirAma ben bundan nasıl mahrum kalmışım ki![]()
Teşekkürler HocamArkadaşlar madalyalarınız verilmiştir![]()
Üzüldüm hocam. Verdiğimiz madalya onun yerini dolduramaz ama bu madalya forumda olduğunuz sürece kaybolmayacaktır buna emin olun.Banada sağolun bir madalya verilmişti yaşamımda ilk.madalyam
yedeksubay da Alay içinde ""29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle " En iyi Tören yürüyüşü." Yarışmasında 1.oldum. O gün göğsüme Alay Komutanimiz Ufak tefek hediye ile Metalden bir manevi değeri oldukça fazla olan Madalya takmıştı ne yazikki.o madalya da hala çözemedim nasıl kaybolduğunu kaybolmuştu .Titiz biri olmama rağmen .Neyse ki.artik kaybolmayacak bir ikinci Madalya da sayenizde aldım
Teşekkürler..
SelamArkadaşlar uzun süredir forumda madalya dağıtmak için gerekli düzenlemeleri yapıyorum ve artık madalya etkinliğinin başlama zamanı geldi diye düşünüyorum.
Forumumuz yaşadığı son olaylardan sonra MIUI Sever olarak forum sayfamızı desteklediğiniz ve bu kısa süre içinde göstermiş olduğunuz sabır için hepinize teşekkür ederim.
Bu konuya yorum bırakan herkes bu madalyayı almaya hak kazanacaktır.
Herkese iyi forumlar dilerim.
MIUI Türkiye Ailesi
Madalyanız.
![]()
Çok teşekkür ederim.Evet Manevi değeri benim içinde paha biçilmezdi..Forumda olmaya gelince Allah bana izin verdiği ve yaşattığı sürece Ölüm ve hastalık dışında olmama gibi bir şansım yok..Sizlerin ve Üyelerin yaklaşımı benim motivasyonumu yükseltti..Önceki forumlarda yaptıklarıma ve verdiğim maddi ve manevi değerlere acımam demiştim.Ama bu forum beni şimdi ACIMAYA sevketti tabiki bu acıma bir nevi gelip geçici Kahırdır..sağolun varolun hep..Üzüldüm hocam. Verdiğimiz madalya onun yerini dolduramaz ama bu madalya forumda olduğunuz sürece kaybolmayacaktır buna emin olun.