Yardım Redmi 5 Plus Bluetooh Kulaklık Çok Az Ses

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
Bu gün Bluedio t6 modelli bir bluetooth kulaklık aldım. Kulaklık gerçekten çok kaliteli Note 8 ile bağlantı kurduğumuzda aşık olduk resmen fakat Redmi 5 plus'a bağladığımızda rezalet ötesi. Ses çooook düşük aşırı düşük. İphone 7 ile denedik gene çok başarılı ama redmi 5 plus ile cidden rezalet. Bunu nasıl düzeltebiliriz.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Mkalkan21 Hocam, bazı şeyleri, konuları ve konulardaki cevapları, yazıları okuyarak öğrenmeye çaışıyorum. Bişey anladım ve doğru olup olmadığını size sormak istiyorum. TWRP ile cihaza bişey flaslamadan önce root'u flaslamak gerekiyor sanırım. Yani cihaz önce rootlu olacak ki, ondan sonra bişey flaslanabilecek hale gelecek ? Yoksa MIUI ekranında kalıyor ? Umarım doğru anlamışımdır :)

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Mkalkan21 Hocam, bazı şeyleri, konuları ve konulardaki cevapları, yazıları okuyarak öğrenmeye çaışıyorum. Bişey anladım ve doğru olup olmadığını size sormak istiyorum. TWRP ile cihaza bişey flaslamadan önce root'u flaslamak gerekiyor sanırım. Yani cihaz önce rootlu olacak ki, ondan sonra bişey flaslanabilecek hale gelecek ? Yoksa MIUI ekranında kalıyor ? Umarım doğru anlamışımdır :)
Her şey için geçerli değil. Hatta alakası yok diyebilirim :)
Magisk twrp yüklerken mi logosunda kalınca kullanılıyor. Öteki Flashlanacak şeyler için zorunlu değil.
Örneğin bi camera2apiyi Flashlarken Magiske ihtiyaç yok :)
Ve lütfen alakasız yerlere soru sormayalım.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Her şey için geçerli değil. Hatta alakası yok diyebilirim :)
Magisk twrp yüklerken mi logosunda kalınca kullanılıyor. Öteki Flashlanacak şeyler için zorunlu değil.
Örneğin bi camera2apiyi Flashlarken Magiske ihtiyaç yok :)
Ve lütfen alakasız yerlere soru sormayalım.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öğrenmeye, anlamaya çalıştığım için sordum hocam. Kusura bakmayın tamam.

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
hocam merhaba. ben de aynı sorunu yaşadım, coocent diye bir geliştiricinin "ekolayzır ve bas yükseltici" programıyla çözdüm sorunu. denemenizi öneririm.
hocam o programı da denedim ama şu anda dolby atmos olduğu için o programı açtığımda dolby iptal oluyor sanırım ses daha da düşük oluyor. ha dolby ne kadar etki etti diosan normalde ses seviye 10/10 olması gerekirken 4/10 gibi falan calısıordu. dolbyden sonra 6/10 gibi değere geldi. Hala yetersiz anlıcağın. kablolu kullanıom malesef...

Oyla:

kozalak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kozalak
Cihazım
Note 4
Konular
1
hocam o programı da denedim ama şu anda dolby atmos olduğu için o programı açtığımda dolby iptal oluyor sanırım ses daha da düşük oluyor. ha dolby ne kadar etki etti diosan normalde ses seviye 10/10 olması gerekirken 4/10 gibi falan calısıordu. dolbyden sonra 6/10 gibi değere geldi. Hala yetersiz anlıcağın. kablolu kullanıom malesef...

Uzun zamandır bu sorunun çözümünü arıyorum, bir sonuç elde edebildiniz mi?

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
volume booster uygulaması ile çözdüm malesef ses kalitesinden birazda olsa ödün vererek yükseltebiliyoruz. Sıkıntı hala devam ediyor yani

Oyla:

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
ben bluedio t4s ile sıkıntısız kullanıyorum acaba t6 nın bluetooth sürümü 5.0 diye mi sıkıntı oldu sende

Oyla:

Gregor Samsa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note7
Konular
0
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Kablosuz bluetooth kulaklık ile telefona bağlandığımda telefon kulaklığı kulaklık olarak algılamadığı için ses seviyesini kulaklık takılı olduğundaki gibi son seviyeye yükseltemiyorum. Bu problemi çözebilir misiniz? Ya da çözdüyseniz nasıl çözdünüz.

Oyla:
Üst Alt