Yardım Redmi 5plus Herşeyi Tamamen kaldırmak

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 10.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi 5plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar redmi5 plus kullanıyorum, ve güncellemeleri yaptıktan sonra telefon baya kafayı yemeye başladı. TWRP yüklü ve bootloader kilidim açık. Benim istediğim şey telefonda ne var ne yok herşeyin ilk haline dönmesi, fabrika çıkışı gibi olsun istiyrum. TWRP bile silinsin yani. Tertemizden kurmak istiyorum, sonra kendi güncellesin androidi ve miu yu. Bunu nasıl yapabilirim

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Arkadaşlar redmi5 plus kullanıyorum, ve güncellemeleri yaptıktan sonra telefon baya kafayı yemeye başladı. TWRP yüklü ve bootloader kilidim açık. Benim istediğim şey telefonda ne var ne yok herşeyin ilk haline dönmesi, fabrika çıkışı gibi olsun istiyrum. TWRP bile silinsin yani. Tertemizden kurmak istiyorum, sonra kendi güncellesin androidi ve miu yu. Bunu nasıl yapabilirim
Mi flash la global stabil romu flaşlayarak

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
mfk925 dediği gibi Güncelleme - Redmi 5 Plus MIUI10 Global Stable V10.0.4.0.OEGMIFH Güncelleme Değişiklikleri ve Linkler buradan fastboot romu indirip Mi Flashtan kurarsanız cihazınız ilk hali gibi twrp kalkar sıfırlanır. Ancak MiFlash'ta "Clean All and Lock" seçmeyin. Cihazı yeniden kilitler. Bootloader kilidiniz açık kalsın daha sonrasında lazım olabilir.

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Fastboot rom nedir ve nasıl yüklenir?
Fastboot ROM kurulumu için aşağıdaki bağlantları ziyaret edebilirsiniz.
Resimli Anlatım İçin : İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Video Anlatım İçin : Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu

Fastboot ile yükleme yapacaksanız 64 Bit bilgisayarda 64 Bit Mi Flash uygulaması kullanmanızı önemle tavsiye ederiz. Diğer Mi Flash sürmleri ve 32 bit bilgisayarlarda yapılan işlemler büyük oranda başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. 64 Bit Mi Flash Uygulamasını indirmek için : Mi Flash Tool adresinden "Mi Flash Tool 20160401" sürümünü indirebilirsiniz.
Size lazım olan kısmı alıntıladım ancak Sıkça Sorulan Soruları ziyaret ederek gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
Size lazım olan kısmı alıntıladım ancak Sıkça Sorulan Soruları ziyaret ederek gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
teşekkürler hocam akşam yapıcam bunu inşallah sorun düzelir. su an kasma sorunu, ram bellek aşırı dolma sorunu birde geliştirici seceneklerindeki bluetooth ayarları calısmıyor. LDAC secmeme ragmen otomatik varsayılana atıyor. Umarım düzelir

Oyla:

hakanastan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
yaptım ama hiçbirşey silinmedi telefon eskisi gibi duruyor twrp bile duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mfk925 dediği gibi Güncelleme - Redmi 5 Plus MIUI10 Global Stable V10.0.4.0.OEGMIFH Güncelleme Değişiklikleri ve Linkler buradan fastboot romu indirip Mi Flashtan kurarsanız cihazınız ilk hali gibi twrp kalkar sıfırlanır. Ancak MiFlash'ta "Clean All and Lock" seçmeyin. Cihazı yeniden kilitler. Bootloader kilidiniz açık kalsın daha sonrasında lazım olabilir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt