Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konabess Ana Konusu
POCO X3 Pro Konabess Konusu
Konu İçeriği
Anlatım
Backup Alınacak Bölümler
Changelog
Linkler
Resimler
Ek Notlar
Öncelikle yukarıda vermiş olduğum iki konuyu da inceleyiniz. Root ve ROM tarzı işler kendi başına risklidir ve sorumluluk gerektirir. Dolayısıyla bunu göz önünde...
Biliyorsunuzdur ki persist bölümüne dokunursanız ve yedeğiniz yoksa DRM anahtarlarınız kayboluyor. Bundan dolayı da DRM gerektiren uygulamalarda (amazon prime movie, netflix vs.) Widevine seviyesi L3 e düşüyor. Son gelen Global 12.5(Bugün 07.06.2021 tarihinde yayınlanan STOK GLOBAL MIUI...
ÖNEMLİ
Yapacağınız işlemin riski olup yanlış bir hatada kalıcı hasar bırakabilir. Buradaki değerleri denemiş olup test ettim. Çoğu testimde gpu driver crash verdi, hard reboot atıp sürekli denedim. Benim için düzgün bir şekilde çalışıyor. Başkaları için aynı olur/olmaz bilinmez. Kendiniz deneyip...
ÖNEMLİ
Yapacağınız işlemin riski olup yanlış bir hatada kalıcı hasar bırakabilir. Buradaki değerleri denemiş olup test ettim. Çoğu testimde gpu driver crash verdi, hard reboot atıp sürekli denedim. Benim için düzgün bir şekilde çalışıyor. Başkaları için aynı olur/olmaz bilinmez. Kendiniz deneyip...
Merhaba, bildiğiniz üzere V4A A11 romlarda pek iyi çalışmıyor;
Bu rehber V4A ile MIUI romlarda ve AOSP 11 romlarda karşılaşacağınız sorunları giderecektir.
- AOSP 11 lerde genellikle sistem seslerinde (aramalar,bildirimler,alarmlar) bozulmalar meydana geliyor.
Audio Compatibility Patch
Eğer...
Bildiğiniz üzere POCO X3 Pro HDR içeriği destekliyor fakat Netflix, AmazonPrime gibi uygulamalarda HDR içerik aktif olmuyor. Çözümü çok basit :)
Ekte olan modüller, belli başlı oyunların fps limitini kaldırma modülleridir. Kurulumda bu iki modülden birinin PUGB seçeneğini seçerseniz Netflix...
Güncellemeler 29/04/2021
Artık yeni sürüm TWRP /data bölümünü decrypt yapabildiğinden bu uzun adımları uygulamanıza gerek kalmadı. Scripti indirip flaşlamanız yeterli. Flaşlarken hata alırsanız düz yoldan adımları takip ederek yapınız...
Merhaba arkadaşlar, hepsiburada dan yakaladığım indirimle aranıza katılmış bunlunmaktayım. Telefon yarına ya da cumartesiye teslim edilecek. Birkaç sorum olacak. Bu soruları sormamın nedenlerinden biri öncelikli olarak kendimi cihaz geldiğinde hazır tutmam, BL unlock bekleme süresinden sonra...
Ana hesabıma bağlı google hesabımı belli nedenlerden ötürü kapatmak zorunda kaldım. Yeni açtığım hesabı telefon numarama bağlıyamıyorum diğer hesaba bağlı olduğu için. Bu nedenle özel mesaj da gönderemiyorum. Ana hesabım bu. Gsser eski hesabı bu hesabıma aktarma olabilir mi?
Merhaba herkese, bütçe sınırlaması olmadan alınabilecek en iyi telefon nedir? Kendim biraz araştırma yaptım.
- S20+ güzel hoş fakat içindeki exynos ve batarya ömrü snapdragon işlemcili bir telefona göre ezik kalıyor. Parasının hakkını veremiyor
- Oppo markasına çok hoş bakmıyorum.
- Mi 9T Pro...
mmengi hocam bahsetmişti yeni cihazlardaki bu sorunu, liste hiç gözükmeyebiliyormuş. Bu yöntem işe yaramazsa oneplus cihazlarındaki gibi PDC programı işinize de yarayabilir.
1570539068
Konu düzenlendi. Çalışan cihazları buraya yazarsanız ana sayfaya eklerim.