FlyingKat kullanıcısının son içeriği

1. FlyingKat

Mod [Root] Konabess GPU Config ✓ Underclocked ✓ Overclocked ✓ Undervolted - Daha Uzun Pil Süreleri & Daha Az Isınma

Konabess Ana Konusu POCO X3 Pro Konabess Konusu Konu İçeriği Anlatım Backup Alınacak Bölümler Changelog Linkler Resimler Ek Notlar Öncelikle yukarıda vermiş olduğum iki konuyu da inceleyiniz. Root ve ROM tarzı işler kendi başına risklidir ve sorumluluk gerektirir. Dolayısıyla bunu göz önünde...
  2. FlyingKat

Rehber DRM (Widevine L1) Düzeltme

Biliyorsunuzdur ki persist bölümüne dokunursanız ve yedeğiniz yoksa DRM anahtarlarınız kayboluyor. Bundan dolayı da DRM gerektiren uygulamalarda (amazon prime movie, netflix vs.) Widevine seviyesi L3 e düşüyor. Son gelen Global 12.5(Bugün 07.06.2021 tarihinde yayınlanan STOK GLOBAL MIUI...
  3. FlyingKat

Rehber Snapdragon 888/865/855/780/765/750/690 SOC Serilerinde GPU Overclock/Undervolt Yapma (Root Gerektirir)[Uygulama]-KonaBess

ÖNEMLİ Yapacağınız işlemin riski olup yanlış bir hatada kalıcı hasar bırakabilir. Buradaki değerleri denemiş olup test ettim. Çoğu testimde gpu driver crash verdi, hard reboot atıp sürekli denedim. Benim için düzgün bir şekilde çalışıyor. Başkaları için aynı olur/olmaz bilinmez. Kendiniz deneyip...
  4. FlyingKat

Mod Poco X3 Pro GPU Overclock/Undervolt (Root)[Uygulama] - KonaBess

ÖNEMLİ Yapacağınız işlemin riski olup yanlış bir hatada kalıcı hasar bırakabilir. Buradaki değerleri denemiş olup test ettim. Çoğu testimde gpu driver crash verdi, hard reboot atıp sürekli denedim. Benim için düzgün bir şekilde çalışıyor. Başkaları için aynı olur/olmaz bilinmez. Kendiniz deneyip...
  5. FlyingKat

Rehber Android 11 ROM'larda Viper4Android Çalıştırma (AOSP/MIUI)

Merhaba, bildiğiniz üzere V4A A11 romlarda pek iyi çalışmıyor; Bu rehber V4A ile MIUI romlarda ve AOSP 11 romlarda karşılaşacağınız sorunları giderecektir. - AOSP 11 lerde genellikle sistem seslerinde (aramalar,bildirimler,alarmlar) bozulmalar meydana geliyor. Audio Compatibility Patch Eğer...
  6. FlyingKat

Mod [Magisk Modülü] Netflix HDR10 - HEVC Aktifleştirme

Bildiğiniz üzere POCO X3 Pro HDR içeriği destekliyor fakat Netflix, AmazonPrime gibi uygulamalarda HDR içerik aktif olmuyor. Çözümü çok basit :) Ekte olan modüller, belli başlı oyunların fps limitini kaldırma modülleridir. Kurulumda bu iki modülden birinin PUGB seçeneğini seçerseniz Netflix...
  7. FlyingKat

Rehber POCO X3 Pro - Partitionları R/W Yapma [Vendor,System,Product etc.]

Güncellemeler 29/04/2021 Artık yeni sürüm TWRP /data bölümünü decrypt yapabildiğinden bu uzun adımları uygulamanıza gerek kalmadı. Scripti indirip flaşlamanız yeterli. Flaşlarken hata alırsanız düz yoldan adımları takip ederek yapınız...
  8. FlyingKat

Soru Poco X3 NFC / Sıkça Sorulan Sorular [S.S.S.-F.A.Q.]

Merhaba arkadaşlar, hepsiburada dan yakaladığım indirimle aranıza katılmış bunlunmaktayım. Telefon yarına ya da cumartesiye teslim edilecek. Birkaç sorum olacak. Bu soruları sormamın nedenlerinden biri öncelikli olarak kendimi cihaz geldiğinde hazır tutmam, BL unlock bekleme süresinden sonra...
  9. FlyingKat

Çözüldü Miui Türkiye Forum Hesabı Kurtarma( Yönetici Yardımı Gerekli)

Ana hesabıma bağlı google hesabımı belli nedenlerden ötürü kapatmak zorunda kaldım. Yeni açtığım hesabı telefon numarama bağlıyamıyorum diğer hesaba bağlı olduğu için. Bu nedenle özel mesaj da gönderemiyorum. Ana hesabım bu. Gsser eski hesabı bu hesabıma aktarma olabilir mi?
  10. FlyingKat

Sohbet Telefon Önerisi (Bütçe Sınırlaması Olmadan)

Merhaba herkese, bütçe sınırlaması olmadan alınabilecek en iyi telefon nedir? Kendim biraz araştırma yaptım. - S20+ güzel hoş fakat içindeki exynos ve batarya ömrü snapdragon işlemcili bir telefona göre ezik kalıyor. Parasının hakkını veremiyor - Oppo markasına çok hoş bakmıyorum. - Mi 9T Pro...
  11. FlyingKat

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

çok önceden dediğim gibi modem ayarının çalışması için başka dosyalarında atılması gerekli. bundan dolayı çalışmıyor olabilir.
  12. FlyingKat

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Sistem uygulamasını öyle yükleyemezsiniz. Gerekli olan klasöre gidip apk dosyasını bırakıp twrp den ch mod ile gerekli izni vermelisiniz.
  13. FlyingKat

ikisi farklı şeyler olduğundan aynı anda çalışmaz. yani wifi arama açıkken volte kullanılmıyor. 1571603628 mi 6 cihazınız değil mi?
  14. FlyingKat

Cihazımı 5t ile takas yaptığımdan aosp romlarda malesef vowifi çalıştıramaycağım. Şimdiden yardımda bulunduğum herkese iyi günler dilerim...
  15. FlyingKat

mmengi hocam bahsetmişti yeni cihazlardaki bu sorunu, liste hiç gözükmeyebiliyormuş. Bu yöntem işe yaramazsa oneplus cihazlarındaki gibi PDC programı işinize de yarayabilir. 1570539068 Konu düzenlendi. Çalışan cihazları buraya yazarsanız ana sayfaya eklerim.
Üst Alt