ErenEksen kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Poco x3GT miui13 problemleri

Hocam neden bahsettiğinizi anlamadım ancak ben o günden beri bir daha Miui 13'e geçiş yapmadım. Bataryasını deneme imkanı bulamadım
  2. E

Soru Endonezya Rom

12.5.4 ile "Enhanced Edition"a geçiş yapılıyor. Bellek yönetimi noktasında daha başarılı olmak ile birlikte yüksek performans modu da eklendiği için gerektiğinde direk yüksek performans modunu açabiliyorum, beklenmedik seviyede gücünü arttırıyor cihazın. Gayet stabil çalışmakta ve benim...
  3. E

Hocam bundan herkes şikayetçi. O yüzden bunun bilincinde ol. Sorunluysa sorunlu olduğunu kabullen inatla yok ben çok güveniyorum diye yükleme. Mâlesef bir Apple güncellemesi yapmıyor Xiaomi hepimiz farkındayız hepimiz kızgınız ancak bu duruma alışmış olmamaız gerekiyor. Her yeni miui sürümünden...
  4. E

Olay saçma ona bir şey demiyorum. 1-) İmei atılmaması sence Xiaomi'nin sorunu mu? Yoksa yeni nesil işlemcilerin mi? Kaldı ki suç olan bir şeyi yapmana izin vermediği için markayı suçlamak ayrı bir garip. 2-) Güncellemeleri saçma sapan olabiliyor bu yüzden güncellemeye mecburen dikkat edeceksin...
  5. E

Hocam ben sırf geçip bu hataya düşmesinler diye konu açtım, soran herkese belirttim belirttiğim kişiler bile inatçı bir şekilde Miui 13 güncellemesi yapıp cihazım ne hale geldi garantili cihazım sürüm düşüremem n'apabilirim diye yeniden konular açmaya başladılar. Burası miui. Burada yeni...
  6. E

Karşılaştırma POCO X3 GT - Hayal Kırıklığı Miui 13 Deneyimi

Mesajlarda defalarca kez belirtsem de sormak için ısrarcı herkes. Bootlaoder klidini açarak Mi Flash yazılımı ile kurabilirsin. Cihaz garanti dışı kalacaktır tabii ki bu yüzden garantili bir cihazsa bir güncelleme yüklemeden önce 3 kez düşünülmesi gerektiğine dair herkes bas bas bağırdı daima...
  7. E

1- Miflash ile evet 2- Evet 1648745093 Özellikle garantili cihazlar alıyorsanız lütfen güncelleme için cidden dikkat edin ve araştırın. Bu güncellemeleri garantiyi bozmadan çevirme yolu yok mâlesef.
  8. E

12.5 enhanced editiona geri döndüm yüklediğim ilk gün.
  9. E

Merhaba Mi Flash veya benzeri flash yazılımları ile yeniden rom atmaktan başka bir yol olduğunu düşünmüyorum. TR Rom iseniz muhtemelen bootloader kilidini de açmadınız açmak zorundasınız garantiyi bozmak pahasına. Ya da en başından güncelleme geldi diye gerçekten atlamamak gerekiyor. Forumlarda...
  10. E

Rom POCO X3 GT (chopin) – Türkiye Kararlı Android 12 V13.0.1.0.SKPTRXM

Merhabalar hocam konu ile alakalı "Poco x3 gt" sayfasında miui 13 deneyimimi anlatan bir gönderi paylaşmıştım. Onu incelemenizde fayda olacaktır.
  11. E

Miui 12.5 sonrası geri dönüşteki antutu skorum. (AV1 video testinde bir crash verdi ve miui 13 te yaptığım kadar skoru arttırmaya yönelik işlem yapmadım buna rağmen skor böyle. Miui 13 üzerinde yaptığım her işlemi buna da yapsaydım minimum 690k skora ulaşacağını düşünüyorum ) Kamera: Miui 13...
  12. E

Merhaba zaten eski sürümüne dönüş yapıyorum şuanda. Genel olarak Miui 13 ne getirmiş ilk elden deneyim etmek için yükledim ve bu kaliteli deneyim beni aşarsa diye önceki sürüme dönmelik yedeklerimi hazırlamıştım. Teşekkürler. 1646677631 kesinlikle katılıyorum.
  13. E

İyi günler bugün bir dostum ile beraber Miui 13 Endonezya romunun çıkışı ile güncelleme yaptık. Genel olarak karşılaştırmada bulunacağım Görünüş: Genel görünüş ve temalar noktasında direk hiçbir değişim yok. Olan değişimler kısaca Bildirim paneli (açılma animasyonu daha uzun) Şarja takma...
  14. E

Çözüldü Xiaomi.eu Mediatek Cihazları İçin Sağladığı MIUI Desteği

2022 bazı amiral gemisi modeller de Mediatek kullanımına başladı ve 8GEN1'in batarya ve ısınma konusunda rezilliğinden sonra birçok marka Mediatek ile anlaşma imzaladı amiral gemileri için. Ama Miui.eu'nun işine gelmiyor. huh
Üst Alt