Yardım Redmi Note 9 Rom Önerisi

ErenEksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5 Stable
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar elimde bir Redmi Note 9 Merlin cihazı bulunmakta. Ancak ne yaptıysam uygun bir rom bulamadım. Kendi telefonumda(note 6 pro) Masik x kullanıyorum ve açıkçası bunda da Masik x kullanmayı çok istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Note 9S(Curtana) için var Note 9 pro(Curtana) için var hatta note 9 4g(lime) için bile varken Merlin için bulamadım. Masik x bulmanız imkansız diyorsanız ne önerirsiniz merlin cihazı için?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihaz MTKlı ve giriş seviye olduğu için geliştiricisi az ve geliştirme yapılan konular da daha az bu nedenle. Forum'da Note 9 için alt forum mevcuttur ancak içinde stok romlar dışında pek rom yok maalesef.

Forum'da paylaşan çok olmadığı için maalesef XDA gibi farklı kaynaklara yönlendirebiliriz sizi. Ancak siz konuların paylaşımlarını yaparsanız forumdaki tüm Merlin kullanıcıları yararlanır. :)

Oyla:

ErenEksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
8
Cihaz MTKlı ve giriş seviye olduğu için geliştiricisi az ve geliştirme yapılan konular da daha az bu nedenle. Forum'da Note 9 için alt forum mevcuttur ancak içinde stok romlar dışında pek rom yok maalesef.

Forum'da paylaşan çok olmadığı için maalesef XDA gibi farklı kaynaklara yönlendirebiliriz sizi. Ancak siz konuların paylaşımlarını yaparsanız forumdaki tüm Merlin kullanıcıları yararlanır. :)
Teşekkürler. Anlaşılan AOSB kuracağım gibi görünüyor.
Kuracağım kişinin MIUI hizmetlerinin hiçbirisi ile işi yok ve miui mediatek işlemcilerde o kadar stabiliteden uzak çalışıyor ki, telefonu aldığından beri kaç kere çöktüğünü takıldığını saymadım bile. Pixel AOSB deneyelim bakalım teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt