ERASMUS kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi note 9s Ghost touch

Arkadaşlar merhaba bu ghost touch belasindan nasil kurtulacagiz. Dokunma haraketlerini açıyorum kendi kendine dokunuyor bana işkence çektiriyor. Yazi tuşları arada basmıyor. Dokunmatik de arada kendi kendine basıyor. Tr sürüm düşürdüm olmadı. Eea rom kurdum gene aynı
  2. E

MIUI 13 Redmi Note 9S (Curtana) Global Stabil Rom V13.0.2.0.SJWMIXM İndirme Bağlantıları

Normal olarak ne zaman gelir güncelleme? 9s e hala gelmedi.
  3. E

Soru Redmi note 9s kendi kendine dokunuyor

Crdroid kursak nasıl ki kullanan oldumu? https://forum.xda-developers.com/t/stable-android-11-crdroid-7-8-official-miatoll.4283609/
  4. E

Soru Redmi note 9s kendi kendine dokunuyor

Mrb Arkadaşlar telefon kendi kendine tuşlama yapıyor. Bildirim çubuğunu bile aşağı doğru indiriyor böyle problem yaşayan varmi?
  5. E

Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

Hepsiburadadan aldim hocam
  6. E

Arkadaşlar 6 gb ram curtana model kullanıyorum ve 12.0.2 yüklü bana neden güncelleme gelmiyor denetle dedigim de yine yok diyor
  7. E

Rom miui_CURTANAEEAGlobal_V12.5.1.0.RJWEUXM

Arkadaşlar normal güncelleme ne zaman gelir telefona
  8. E

Yardım Havoc os 3.9 siyah ekran

Havoc 3.11 iyidir çok kullanıcısı var stabil ve şarjı normal
  9. E

Ben aldığım gün guncelledim daha sonra hard reset attim sıkıntı yok.
  10. E

Ben 9s 128 gb modelini aldım kasma donma yok oyunlarda uygulamalarda gayet memnunum. Bende m31 ile 9s arasında kalmıştım tercihimi 9s verdim birde haylou t15 kulaklık aldım sıkıntı yok.
  11. E

MIUI 12 Redmi Note 9S Global Kararlı V12.0.2.0.QJWMIXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar şuanda 11 deyim 12ye güncelleyimmi Sıkıntı varmı acaba?
  12. E

Sohbet Redmi Note 9s Miui 12 güncellemesi sıkıntıları var mı?

Arkadaşlar cihazı bugün aldım redmi note 9s 128 gb. Redmi 5 plus yüzünden birdaha xiaomi bulasmayacağım demiştim ama xiaomi aldım yeniden.. iyi gibi şuanda. Birde sistem güncellemesi yapayımmi? Miui 12 güncellemesi sıkıntıları varmi?
  13. E

Dokunmatik sorunu felan yok demi 9s de fazla bütçe yok.
  14. E

Arkadaşlar redmi 5 plus dan çok çektim acaba redmi note 9s alsam nasıl sıkıntı yasarmiyim?
Üst Alt