Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bu ghost touch belasindan nasil kurtulacagiz. Dokunma haraketlerini açıyorum kendi kendine dokunuyor bana işkence çektiriyor. Yazi tuşları arada basmıyor. Dokunmatik de arada kendi kendine basıyor. Tr sürüm düşürdüm olmadı. Eea rom kurdum gene aynı
Arkadaşlar cihazı bugün aldım redmi note 9s 128 gb. Redmi 5 plus yüzünden birdaha xiaomi bulasmayacağım demiştim ama xiaomi aldım yeniden.. iyi gibi şuanda. Birde sistem güncellemesi yapayımmi? Miui 12 güncellemesi sıkıntıları varmi?
Arkadaşlar redmi 5 plus cihazımı Çin sürümü yükledim donma sorunu yaşadığım ve çözümü ancak böyle olur diye Endonezyalilar böyle çözmüş neyse bende denedim ve donma takılma sorunum çözüldü. Çin sürümünde fw güncelleniyormuş geri global sürüme geçtim. İki adet global rom yükledim miflash ile sarj...
Merhaba arkadaşlar redmi 5 plus cihazıma havoc yüklenmiştim. Daha sonra redmi 5 plus ekran donması çözümü için Endonezya kullanıcıları Çin resmi sürümü yükleyin sorun geçecek dedi. Alttaki fw Çin versiyonunda telefonunuzu güncellenecek felan yazıyor du. Şimdi havoc kuruyorum OrangeFox ile...
Merhaba arkadaşlar donma sorunu yaşayan arkadaşlar için tavsiyede bulunmak istiyorum.
Miui 11 den 9a 9.6.5.0 a geçtim. Dokunmatik sorunu baya bir azaldı
Miui 11 de sıkıntı var donma sorunu yüzünden mesaj bile yazamıyordum. Oyun oynamak işkenceydi. Şimdi hepsi düzeldi. Burdaki paylaşılan...
Arkadaşlar ben telefonu cepport dan almıştım. Benim telefondada aldığım dan beri donmalar var yaklaşık 1 yıldır. Ne yapacağız servise mi yollayalım? İyice telefonun içine edecekler diye korkuyorum. Pubg oynarken yada mesaj yazarken takılı kalıyor. Oyun oynarken Sağa sola haraket ettiremiyorum...