ERASMUS kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi note 9s Ghost touch

Arkadaşlar merhaba bu ghost touch belasindan nasil kurtulacagiz. Dokunma haraketlerini açıyorum kendi kendine dokunuyor bana işkence çektiriyor. Yazi tuşları arada basmıyor. Dokunmatik de arada kendi kendine basıyor. Tr sürüm düşürdüm olmadı. Eea rom kurdum gene aynı
  2. E

Soru Redmi note 9s kendi kendine dokunuyor

Mrb Arkadaşlar telefon kendi kendine tuşlama yapıyor. Bildirim çubuğunu bile aşağı doğru indiriyor böyle problem yaşayan varmi?
  3. E

Sohbet Redmi Note 9s Miui 12 güncellemesi sıkıntıları var mı?

Arkadaşlar cihazı bugün aldım redmi note 9s 128 gb. Redmi 5 plus yüzünden birdaha xiaomi bulasmayacağım demiştim ama xiaomi aldım yeniden.. iyi gibi şuanda. Birde sistem güncellemesi yapayımmi? Miui 12 güncellemesi sıkıntıları varmi?
  4. E

Soru Redmi note 9s tavsiye edermisiniz?

Arkadaşlar merhaba 128 gb modeli olanı 2850 lira şuanda bu bütçeye ne tavsiye edersiniz? Samsung m31 bakıyordum.
  5. E

Yardım Şarj %95 de kalıyor

Arkadaşlar redmi 5 plus cihazımı Çin sürümü yükledim donma sorunu yaşadığım ve çözümü ancak böyle olur diye Endonezyalilar böyle çözmüş neyse bende denedim ve donma takılma sorunum çözüldü. Çin sürümünde fw güncelleniyormuş geri global sürüme geçtim. İki adet global rom yükledim miflash ile sarj...
  6. E

Yardım Havoc os 3.9 siyah ekran

Merhaba arkadaşlar redmi 5 plus cihazıma havoc yüklenmiştim. Daha sonra redmi 5 plus ekran donması çözümü için Endonezya kullanıcıları Çin resmi sürümü yükleyin sorun geçecek dedi. Alttaki fw Çin versiyonunda telefonunuzu güncellenecek felan yazıyor du. Şimdi havoc kuruyorum OrangeFox ile...
  7. E

İnceleme Redmi 5 plus donma sorunu yaşayanlar.

Merhaba arkadaşlar donma sorunu yaşayan arkadaşlar için tavsiyede bulunmak istiyorum. Miui 11 den 9a 9.6.5.0 a geçtim. Dokunmatik sorunu baya bir azaldı Miui 11 de sıkıntı var donma sorunu yüzünden mesaj bile yazamıyordum. Oyun oynamak işkenceydi. Şimdi hepsi düzeldi. Burdaki paylaşılan...
  8. E

Yardım redmi 5 plus 9.5.x.0 sürümü

arkadaşlar redmi 5 plus için 9.5.x.0 sürümünü bulamadım miflash ile yükleyecegim bu romu nerden bulabilirim
  9. E

Yardım Redmi 5 plus dokunmatik sorunu

Arkadaşlar ben telefonu cepport dan almıştım. Benim telefondada aldığım dan beri donmalar var yaklaşık 1 yıldır. Ne yapacağız servise mi yollayalım? İyice telefonun içine edecekler diye korkuyorum. Pubg oynarken yada mesaj yazarken takılı kalıyor. Oyun oynarken Sağa sola haraket ettiremiyorum...
  10. E

Yardım LTE Band 20 nedir? Ne işe yarar? Gerekli midir?

Arkadaşlar telefonum hangi band destekliyor buna biryerden bakamıyoruyuz
Üst Alt