Crixalis43 kullanıcısının son içeriği

1. Crixalis43

Soru Oneplus 8 aldim 12/256 olan emulgator ile oyun oynuyorum ama ilk ciktigindan beridir de poco ya karsi istahim kabariyor :)

Oneplus 8 den poco f2 pro 8/256 ya gecilirmi? Kronik sorunu varmi? Mi note 10 lite kullanmistim bir iki ay kadar sebeke sorunu gibi kronik sorunlari vardi bazen arayan kisiye once sesim gitmezdi kapatip yeniden arayinca duzelirdi... Poco f2 pro da da boyle bir sey varmi? Ayrica ekran sureleriniz...
  2. Crixalis43

Soru Samsung S 20 vs poco f2 pro

Poco f2 pro 8gb 256 olan telefonun artik 7k olacagi garanti gibi su an s20 de 7200 civarinda... Pop up kamera sorun degil... Hangisi secilebilir uzun zamandir samsung kullanmiyorum artik miui arayuzune de alistim... One mui arayuzune samsung guncellemelerine de uzagim.... Sizce hangisi daha mantikli
  3. Crixalis43

Sohbet Pesin fiyatina evkurdan alinan telefonlar

Samsung S 20 serisini takibe aldim... Nedense bu evkurun sitesinde pesin fiyatina alimlarda cok hesapli geliyor... Mesela 7 bin tl s20 var yaninda aky 100 bluetooth kulakli hediye diyor sadece kulaklik zaten 300 tl civarinda 6700 tlye geliyor cok hesapli oluyor.... 2 yil uretici garantili...
  4. Crixalis43

Soru Samsung s10 lite vs realme x2 pro

İkiside ayni fiyat bandinda telefonlar aklim cok karisik.... Ayrica bu telefonlar disinda garantili 5k 6k arasinda oneriniz nedir? (Mi Note 10 serisini kafamda eledim) İslemci gucu ve batarya performansi onemli
  5. Crixalis43

Sohbet Fırsatçılar Sahada

Daha turkiyede poco f2 pro nun liste fiyati resmi tedarikcilerce belirtilmemisken kayitsiz satisi basladi....erzurum yakutiyeden 4.999 tl elden odemeli.... Ayni telefoncuda get ilani var 5399 tl.... 6 gb ramlisinin fiyati karaborsada boyle basladi.... Kayitlisi maksimum 7k cikacakken (xiaomi bu...
  6. Crixalis43

Alış One plus 7t... Oppo 10x zoom... Mi 9t pro....

Garantili olup hala garantisi devam eden koznetik sorunu olmayan faturasi olan 7t 10x zoom ve mi 9t pro cihazlariniza talibim kendim icin alicam haliyle bu cihazlardan olup ilk anlastigim kisiden sonra konuyu kapaticam :). İzmir manisa dan elden alim yaparim 5000 tl yi mecburen yazdim yetwrki...
  7. Crixalis43

Soru Real me x2 pro

Ozelliklerine baktigimda real me x2 pro makul alinacak seviyede (mi9t pro 128 garantilisi piyasada olsaydi gozum kapali alirdim) merak ettigim konu su.... Xiaomi gerek guncelleme de gerekse destek konusunda xiaomi telefonu neyse aninda redmi markasinada ayni kaliteyi hep sunuyor... Sanki bu...
  8. Crixalis43

Alış Mi 9t pro 128 gb faturali garantisi devam eden

Manisa izmir ve ankara civarinda elden nakit alim yapabilecegim mi 9t pro 128 gb imei islemi yapilmamis kozmetik sorunu olmayan yipranmamis telefon ariyorum.... İlk tercihim 128 olan ama fiyat ve kozmetikte anlasirsak 64 de olur...
  9. Crixalis43

Yardım Mi note 10 lite aksesuar sorunu

Nette nerde arama yapsam ya samsung note 10 lite yada mi note 10 aksesuarlari cikiyor tamam ekran boyutu mi note 10 ile ayni ama arka kasa icin kilif??? Allahtan icinde bi silikon kilif varda onu takiyom acikcasi aksesuri da seven biri olarak bu cesitlilik gelmezse sadece bu yuzden bilindik bir...
  10. Crixalis43

Diğer Qualcomm 4.0 destekli power bank

Herkese iyi aksamlar forumda yeniyim k20 pro kullaniyorum....bataryayi optimum seviyede korumak istiyorum o yuzden qc 4.0 hizli sarj destekli olan kesinlikle ince ve hafif olan powerbank onerinizi alabilirmiyim.....
Üst Alt