chnekn kullanıcısının son içeriği

1. chnekn

Yardım Kilitli kalmış MTK cihazı sıfırlama

O değil de işin resmi yöntemi de çalışmıyor. Esas garip olan bu. Normalde recovery modunda wipe yapılabiliyor. Yada Mi PC suit ile temizlenip açılabiliyor olması gerek ancak onlarda çalışmıyor. Son çare garantiye gidecek.
  2. chnekn

Şuan denedim fakat BL kilidini açmıyor
  3. chnekn

Arkadaşlar merhaba, Yeğen telefonunun ekran kilidini unutup defalarca kez denemiş. Şimdi bana getirdi. Cihaz MTK işlemcili 13C 5G, BL kapalı. Resmi recovery de wipe data falan görünmüyor. Sadece Mi Asistan seçeneği var. Cihazı mi asistana bağlayıp format atmak istediğimde ise atılamadı olarak...
  4. chnekn

Mod Xiaomi 14 Ultra Kamera Mod - Root gerektirir.

Orijinal kameranın modifiye edilmiş sürümüdür. Mod sayesinde kontras, doygunluk, keskinlik, gürültü azaltma vb. bir çok parametreyi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca mimoji özelliğini de kullanabilirsiniz. Uygulama oldukça işlevsel, uygun ayarlar ile neredeyse Gcam kadar detaylı fotoğraflar...
  5. chnekn

Rehber Xiaomi 14 Ultra kolay Root işlemi - Özel kurtarma olmadan

14 Ultra için henüz TWRP ya da Orangefox yayınlanmadığı için root işlemini özel bir kurtarma olmadan, fastboot aracı ile basit bir şekilde yapabilirsiniz. Not: Konuda magisk'in mod sürümü olan Kitsune Mask kullanılmıştır. Aynı işlemler resmi Magisk içinde geçerlidir. Öncelikle Root işlemini...
  6. chnekn

İpucu Nohon batarya değişimi

5 yıldan fazladır benimle olan ve yakın zamanda emekliye ayırdığım Mi9'un ilk defa batarya değişimi yaptım. Orijinal batarya özellikle bu sene kendini tamamen bırakmıştı. Batarya seçiminde aklımda Deji vardı, nâmı çok ve iyi olarak duyulduğu için. Ancak Aliexpress de bir miktar daha uygun...
  7. chnekn

Haber Xiaomi otomotiv sektörüne de el atıyor

Duymuşmuydunuz bilmiyorum, biraz önce rast geldiğim bilgiye göre Xiaomi 'nin 2024 yılında Otomotiv sektörüne de gireceği bilgisi var. Hatta daha fazla yatırım toplaya bilmek için sesiz sedasız bir lansman bile yapmışlar. Xiaomi tarafından yapılan sunuma bakılırsa Xiaomi SU7 modeliyle doğrudan...
  8. chnekn

Sohbet Mi9 Fotoğraflarım

Ara ara buluta aktardığım eski albümleri tekrar gözden geçirmeyi ve bunları etrafımla paylaşmayı seviyorum. Forumda da yine daha önce bazı eski telefonumdan ve fotoğraflarımdan örnekler paylaşmıştım. Yine öyle bir içimden geldi artık yadigar mertebesine ulaşmış sayılır diyerekten 5yıllık Mi9'um...
  9. chnekn

Çözüldü BL kapatılıp tekrar açılmak istenirse...

Daha önce hiç tecrübe etmedim bu durumu, BL kilitlense ve bir kaç gün sonra tekrar açılmak istese tekrar 1-2 hafta beklemek gerekiyor mu?
  10. chnekn

Haber Xiaomi Cloud Fotoğraf Yedekleme Hizmeti Sonlandırıldı

25/10/2022 tarihinde Xiaomi tarafından yayımlanan bildiride Xiaomi Cloud hizmetinin fotoğraf yedekleme hizmetinin kullanımdan kaldırıldığı açıklaması yapıldı. Yapılan açıklama aşağıdaki şekildeydi; Sevgili Xiaomi Bulut Müşterileri, 25 Ekim 2022'den itibaren Galeri Senkronizasyonu özelliği...
  11. chnekn

Haber Yandex Fotoğraflar Artık Ücretli Oldu

Yandex, bir süredir otomatik senkronizasyon ile sınırsız ve orijinal kalitede fotoğraf saklama imkanı sunuyordu. Çok şaşılacak bir durum olmasa da, Yandex bu gün kullanıcılara yaptığı bilgilendirme ile bu ücretsiz hizmetin sonlandığını ve kullanmaya devam edebilmek için minimum da olsa bir...
  12. chnekn

Soru Root olan Mi 9 sahiplerinden bir rica

Geçtiğimiz günlerde miui tarafından gelen sistem uygulama güncellemelerinden bir kaçını yaptıktan sonra cihazımın şarjının çok çabuk bittiğini farkettim ve incelemeye başladım. Sorun uygulamaların fazla şarj tüketmesi değildi. İlgili sistem dosyalarında cihazın şarj işleminin 24xx mAh olarak...
  13. chnekn

Soru Xiaomi.EU - Sistem bölümünün salt okunur olması hk.

Kullandığım Resmi romdan bir sıkıntım yok ancak Xiaomi.EU rom denemek istiyorum bir süre fakat geçmeden önce yaptığım incelemelerde Xiaomi.EU romun özelleştirilmiş bir rom olmasına rağmen sistem bölümünü salt okunur ve değiştirilemez yaptıkları bilgilerini gördüm. Durum gerçekten böyle mi ve...
  14. chnekn

Soru İstanbul bilgisayar tamir servisi?

Arkadaşlar, İstanbul da bildiğiniz iyi bir bilgisayar ana kart tamir servisi var mı? Yanlız aracılık yapan sıradan bilgisayarcılardan istemiyorum. Tamir işlemini kendi bünyesinde yapan, bir elektronik ustasına sahip bildiğiniz/güvendiğiniz bir yer varsa tavsiyelerinizi alabilirim. Anadolu...
  15. chnekn

Soru Radarları gösteren navigasyon?

Merhaba arkadaşlar, bir kaç güne Türkiye de olacağım nasip olursa ve trafikte radar konusu biraz kafamı kurcalıyor. Malum Türkiye de radarlar caydırıcılık için değilde, özellikle tuzağa düşürüp yakalamak için. Neyse. Avrupada Waze ve Tomtom çok iyi çalışıyor. Özellikle Waze kullanıcı kitlesi...
Üst Alt