chnekn kullanıcısının son içeriği

1. chnekn

Yardım Widevine L3 sorunu nasıl L1 geçerim

Dediğim gibi hocam bu denediğiniz yönlemler ROM ile ilgili sorunlar için. Siz persist yenilediğinizi söylüyorsunuz. Yani fabrika persis değiştiği için L1 olayı sizin için bitmiş.
  2. chnekn

Yardım Widevine L3 sorunu nasıl L1 geçerim

Persist bölümünü yenilediyesiniz, L1 geri dönüşü olmayacak şekilde gitmiş olmalı. Küçük bir ihtimal cihazı orijinal haline döndürüp tekrar BL kilitlemek belki düzeltebilir ancak daha önce kimseden bu şekilde düzeldiğini duymadım. Yukarıda bahsedilen yöntemler persist bozulmamış ancak ROM...
  3. chnekn

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

Cihazınız hayırlı olsun. Bir kaç ay önce bende 14U dan 15U ya geçerim diye düşünüyordum ancak şuanki durumda vazgeçtim. Tekefonla ilgili bahsettiğiniz şeylere kısaca değinmek isterim; 14 Ultra ya göre; Xiaomi daha ağır ve daha kalın olduğunu bildiriyor. Ana kamera sensörü aynı diyafram...
  4. chnekn

Soru Yazılım için Amd mı Intel mi?

AMD ile halen bazı sürücüler sorun olabiliyor. Eğer bütçe ayarlayabiliyorsanız İntel ve Nvidia bir sistem kurmaya çalışın. Ayrıca İntel'in bir çok sanal makine ve sistem yönetimi işlevleri olduğu için bir çok konuda sorunsuz bir deneyim yaşatacaktır.
  5. chnekn

Yardım Android auto aranıyor ama çalışmıyor

Eğer aracınızda kablosuz android auto olduğuna eminseniz. Her iki cihazdan da eşleşmeleri silip, mümkünse her iki tarafta BT ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin. Olmaması durumunda konuyu aracınız ile ilgili forumlarda sormayı deneyin.
  6. chnekn

Soru mıknatıslı telefon tutucu kablosuz şarja sıkıntı çıkartır mı?

Eski tip magnetler yada metal halkalar tam indüksiyon şarj kısmına denk geliyordu. Şarj cihazını ve telefona yapışan halkayı Qi2 tipinde alırsanız sorunsuz çalışıyor. Uzun süre kullandım böyle, yinede uzun süredir de yine Qi2 destekli kılıf kullanıyorum bu kılıfta metal halka kılıfın kendi...
  7. chnekn

Soru xiaomi mi box s 4k Bilgisayar Bağlantı Sorunu

Wifi ayarlarında bağlandığınız ağın "Özel ağ" olarak ayarlanmış olduğunu kontrol ediniz. Eğer Wifi "Ortak ağ" olarak ayarlanmışsa diğer cihazlar göremeye biliyor. Bunun haricinde arama çubuğunu kullanarak bulunabilirlik vb. ayarları kontrol edin.
  8. chnekn

HyperOS Mi 14 Ultra HyperOs 2.0 Güncellemeye Çözüm Üretilsin..

Sorunlarınız dirençle mi alakalı bilmiyorum ancak bende geçtiğimiz gün resmi orijinal cihazı yanlışlıkla güncelledim. ( Güncellemeyi otomatik indirmiş, bende habersizce telefonu başka bir amaç için yeniden başlattım güncelleme kuruldu) Sonuç olarak BL açık olduğu için galiba, hayatımda bir ilk...
  9. chnekn

Sohbet vodafone faturasız 0 tl bakiye eksiye düşer mi

Düşer. Telsiz kullanım ücreti denen vergiyi kullanıcılar ödediği için hattınız aktif olduğu (kullanmasanız bile) süre boyunca aylık borç birikecektir. Tüm hatlar için böyle bildiğim kadarıyla.
  10. chnekn

Sohbet 14 ultra vs 13 ultra hangisi alınır

Bunu belirleyecek olan sizin ihtiyaç ve istekleriniz. Açıkçası günlük kullanımda hissedilecek dikkate değer farklar yok. Farklar ince ayrıntılarda ve özel ilgi alanlarında. Mesela 14U da 4 kamera ile farklı mesafelerde yakın plan ve makro çekimleri yaparken 13U da aynı kamera sensörleri...
  11. chnekn

Yardım Ekran değişimi sonrası 120 hz olmuyor !

Büyük bir ihtimal çakma ekran takıyorlar. OEM ekranların sadece şuan parça maliyeti 300$ dan daha yüksek. Eğer 11-12 bin den daha az ödeme yaptıysanız zaten o ekran alternatifsiz çakmadır.
  12. chnekn

Soru Mi 14 ultra s23 ultra ile takas yapilirmi

Öncelikle hayırlı olsun. Önceki mesajımda açıkça söylediğim gibi HyperOS ile ilgili değil. İşlemci ile ilgili. Yani s23u yerine, s24U almış olsaydınız 14U ya yükleyemediğimiz uygulamaları ona da yükleyemeyecektiniz. 32bit desteği kalktı. Yani telefon üreticileri sistemlerini değil, uygulama...
  13. chnekn

Soru Mi 14 ultra s23 ultra ile takas yapilirmi

SD 8gen3 den itibaren 32bit uygulama desteği bitti. Yani yeni çıkacak ve Qualcomm kullanacak telefonlar 32bit desteklemeyecek( belki giriş seviyesi olanlar performans nedeniyle destekleyebilir) Bazı markalar bunun için sisteme 32bit emülatör yapmışlar, HyperOS da buna sahip ancak çok kısıtlı...
  14. chnekn

HyperOS Mi 14 Ultra Neden Güncelleme gelmiyor ?

Xiaomi'nin bir çok modelinde haftalık güncellemelerin yayınlanması durduruldu. Özellikle son 1-1,5 senede çıkan modeller sadece aylık güncelleme alıyor. Xiaomi bunun daha stabil sürümler ortaya çıkmasını sağlayacağını düşündüler. Aslında gerçekten de öyle oldu. Daha az ve daha stabil sürümler...
  15. chnekn

Rehber Xiaomi 14 Ultra kolay Root işlemi - Özel kurtarma olmadan

BL açılmadan malesef hiç bir işlem yapamazsınız.
Üst Alt