Mod Xiaomi 14 Ultra Kamera Mod - Root gerektirir.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Orijinal kameranın modifiye edilmiş sürümüdür. Mod sayesinde kontras, doygunluk, keskinlik, gürültü azaltma vb. bir çok parametreyi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca mimoji özelliğini de kullanabilirsiniz.

Uygulama oldukça işlevsel, uygun ayarlar ile neredeyse Gcam kadar detaylı fotoğraflar çekebilirsiniz, üstelik resmi kamera uygulamasına özel işlevleri kaybetmezsiniz.

Uygulamayı yükleyebilmek için cihazınızda Root olması gerekir. Ayrıca LSposed kurmalısınız. LSposed içerisinde ayrıca uygulama imza kontrolünü devre dışı bırakan Core Patch eklentisini yüklemeniz gerekiyor. En son da ise modifiye edilmiş kamera uygulamasını yükleyebilirsiniz.

Kurulum talimatları;

Root'a sahip olun. Burada.

Magisk için LSposed modülünü yükleyin. .

LSposed için Core Patch eklentisini yükleyin. .

Kamera mod uygulamasını yükleyin.

Note: Uygulama orijinal kameranın yerini alır.

Note 2: Geliştirici modifikasyonun sadece 14 Ultra için olduğunu ve sorun yaşanmaması için diğer cihazlarda denenmesini tavsiye etmemektedir.

Note 3: Uygulama sadece resmi rom sürümlerinde test edilmiştir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

tearlas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13t Pro
Konular
2
Hocam bunu 13t pro için versiyonu varmı veya 13t proya indirsem calisirmi birde indirip calismassa stock kamerayı geri nasıl kurucam cihazın stock romu bilgisayarda kurulu

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Hocam bunu 13t pro için versiyonu varmı veya 13t proya indirsem calisirmi birde indirip calismassa stock kamerayı geri nasıl kurucam cihazın stock romu bilgisayarda kurulu

Düzgün çalışacağından emin değilim. Yapımcı özellikle 14U için olduğunu belirtmişti. Kaldırmayı denemedim ancak "Güncellemeleri kaldır" diyerek eski sürüme dönebiliyor olmalıyız.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
iki cihazın kameraları çok farklı. Büyük ihtimalle çalışmaz. Denemeden önce swiftbackup gibi uygulamalar ile orijinal kamera uygulamasının yedeğini alın. Normalde güncellemeleri kaldır dediğinizde eskiye dönmesi lazım ama her ihtimale karşı yedeğiniz olur :)
Ya da twrp varsa kullandığınız romu wipe işlemi yapmadan yükleyin.

tearlas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13t Pro
Konular
2
Düzgün çalışacağından emin değilim. Yapımcı özellikle 14U için olduğunu belirtmişti. Kaldırmayı denemedim ancak "Güncellemeleri kaldır" diyerek eski sürüme dönebiliyor olmalıyız.
paket mevcut paketle çakıştıgı için yuklenemedi diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Hocam link yeniler misiniz rica etsem 🙂

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
17
APK dosyasının linki ölmüş. dosyayı buraya eklemek istedim ama yükleme başarısız oldu. Talep eden olursa, telegram üzerinden ulaşabilirsiniz. agabey_42

Son düzenleme:

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
APK dosyasının linki ölmüş. dosyayı buraya eklemek istedim ama yükleme başarısız oldu. Talep eden olursa, telegram üzerinden ulaşabilirsiniz. agabey_42
Hocam dosya isminden telegram gruplarini buldum oradan aldim. Kullanmak isteyenler icin onemli not: lsposed mod surumunu kurmaniz lazim ana lsposed calismiyor malesef. Sonrasinda selinux permisive modulunu kurmaniz lazim yoksa core patch etkinlesmiyor nedenini bilmedigim bir sekilde. Bunu da sansa buldum kimse mi yasamaz ya. Dun 2 saatimi aldi. Ama sonunda basardim. Ugrastigima da degdi acikcasi.

Üst Alt