Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk önce herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar biraz araştırma yaptım güncelleme sonrası twrp üzerinden format atmamı önerdi sıfırlama olmadan nasıl bu pili düzeltirim
Telefon Kendi kendine kapandı mi Yazısı çıkıyor stok sıfırlama menüsüne geçiyor reboot to systemi seçip açmaya geçiyorum gene mi logosuna kalıyor yeniden sıfırlama menüsüne geçiyor
Mi6 yazılım kilidi açık şarjı bitti kapandı şarj olmuyor (ilk başta şarj oldu ama) açmak için power tuşuna basılı tuttum ama açılmadı şuanda şarj olmuyor
Mıuı 11 global kullanmayorum son günlerde şarj sıkıntısı var telefonda hangi uygulamaya girsem o uygulama çok şarj yiyor ayrıca %100 olduğundan 20 dk kadar bekliyorum arkadaşımla 40 dk kadar wp üzerinde görüntülü konuştum %89 dan %68 düştü normal değil iyice telefondan soğudum ilk aldığım gibi...
Mi9se mıuı 11 ekran süresini 1 dk yaptım ama geri 15sn oluyor bildirim geldiğinde ekran açılsın diye ayarladım ama ayarlardan çıkınca eskisi gibi oluyor keşke Xiaomi almasaydım dedirtti
Merhabalar kardeşime mi 6 aldık ben mi9se kullanmıyor Google kamera kullanıyorum benim telefonumda yazılım kilidi açık o yüzden mi ben indirim çalıştı kardeşimde çalışmadı uygun sürüm hangisi yardımcı olursanız sevinirim