Çetin60 kullanıcısının son içeriği

1. Çetin60

Yardım Mi 6 kapandı açılmıyor

Kendi kendine kapandı mi Yazısı çıkıyor öyle kalıyor bir kaç hafta önce olmuştu sıfırlama yapınca açıldı şuan sıfırlama menüsüne geçmiyor
  2. Çetin60

Soru Twrp driver sorunu

Driver booster üzerinden güncelleme yaptım ama bu hatayı alıyorum Yardımcı olursanız sevinirim
  3. Çetin60

Yardım Mıuı 11 pil sorunu

İlk önce herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar biraz araştırma yaptım güncelleme sonrası twrp üzerinden format atmamı önerdi sıfırlama olmadan nasıl bu pili düzeltirim
  4. Çetin60

Yardım YouTube sorunu

Premiumu aldıktan sonra herhangi bir videoyu açtıktan sonra diğer videolar standart olandan çok daha büyük gösteriyor Nasıl eskisi gibi olur
  5. Çetin60

Yardım Mi6 kapanma sorunu

Telefon Kendi kendine kapandı mi Yazısı çıkıyor stok sıfırlama menüsüne geçiyor reboot to systemi seçip açmaya geçiyorum gene mi logosuna kalıyor yeniden sıfırlama menüsüne geçiyor
  6. Çetin60

Sohbet Mi note10 vs mi cc9

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz birde note10pro cc9 arasında fark var mı
  7. Çetin60

Yardım Mi6 kapandı açılmıyor

Mi6 yazılım kilidi açık şarjı bitti kapandı şarj olmuyor (ilk başta şarj oldu ama) açmak için power tuşuna basılı tuttum ama açılmadı şuanda şarj olmuyor
  8. Çetin60

Yardım Şarj sıkıntısı mi9se

Mıuı 11 global kullanmayorum son günlerde şarj sıkıntısı var telefonda hangi uygulamaya girsem o uygulama çok şarj yiyor ayrıca %100 olduğundan 20 dk kadar bekliyorum arkadaşımla 40 dk kadar wp üzerinde görüntülü konuştum %89 dan %68 düştü normal değil iyice telefondan soğudum ilk aldığım gibi...
  9. Çetin60

Yardım Mi6 yedek parça

Orijinal kamera satılan yer varmı yada Forumda satan varmı
  10. Çetin60

Soru Android 10

Android güncellemesi batarya performansını etkiler mi bide 11.0.2.0 diyor bende ise 11.0.6.0 mıuı yüklü mıuı sürümü değişirmi
  11. Çetin60

Yardım iPhone denetim merkezi sorunu

Ana ekranda uygulama paneli kaydırınca geliyor ama herhangi bir uygulama da alttan kaydırınca gelmiyor
  12. Çetin60

Yardım Telefondan nefret ettim

Mi9se mıuı 11 ekran süresini 1 dk yaptım ama geri 15sn oluyor bildirim geldiğinde ekran açılsın diye ayarladım ama ayarlardan çıkınca eskisi gibi oluyor keşke Xiaomi almasaydım dedirtti
  13. Çetin60

Soru Kamerada'ki leke

Kardeşime mi6 aldık kamerasınnda leke var kamerayı değiştirmek istiyorum ama orijinali bulamak zor olduğu için başak bir şekilde temizlenir mi
  14. Çetin60

Gcam Mi6 mıuı 11.0.3 Gcam

Merhabalar kardeşime mi 6 aldık ben mi9se kullanmıyor Google kamera kullanıyorum benim telefonumda yazılım kilidi açık o yüzden mi ben indirim çalıştı kardeşimde çalışmadı uygun sürüm hangisi yardımcı olursanız sevinirim
  15. Çetin60

Yardım Uyku

Huawei nova telefonun ekran süresi 30 sn de ayarlı değiştirilemiyor nasıl düzeltilir
Üst Alt