celilhan kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru mi note 10 lite sim kart olmadan bl açma

arkadaşlar benim bi akrabam mi note 10 lite almış buna sim 1 de 4 ay kullandırtip imei attık diye sim 2 ye takip 4 ay daha kullandırmis telefoncu şimdi telefon simi görmüyor hakkı dolduğu için bl açık olsa imei cakicam ama bl nasıl açabilirim sim olmadan bilmiyorum. bu yılbaşından sonra...
  2. C

Soru güncelleme veya sıfırlama sonrası tekrar imei atılıyor mu

arkadaşlar telefonu satan adamlara bu soru soruyorum bilmiyoruz diyorlar :D ben bu cihazı almayı düşünüyorum alıp 8 ay kayıtsız kullansam daha sonra imei atıp devam etsem ileride oldu da sıfırlamak zorunda kaldım diyelim tekrar imei atılıyor mu yoksa cihaz çöp mü oluyor eğer öyleyse almanın bir...
  3. C

Soru mi 11 t alınır mi?

arkadaşlar herkes telefonu işlemcisinden dolayı gömmüş anlamadım ben bana çok iyi gözüktü özellikleri alıp kullanan ve öneren varmı bu telefonu
  4. C

Yardım yedeğini aldığım persisti geri yüklüyorum ama widevine l1 olmuyor

perisisti bozmadan önce yedek almıştım hala elimde duruyor orangefoxtan. orangefox üzerinden geri yüklüyorum ama l1 olmuyor bir türlü başka bi şekilde mi yüklemem gerekiyor acaba başka bi yönetimi var mıdır yoksa umudu kesmeli miyim widevine için
  5. C

Yardım volte açılıyor ama vowifi kullanamıyorum

volte sorunsuz kullanılıyor ayarlardan açtım vowifi ile aramayı yine de olmuyor pdc tool ile pcden yapmayı denedim ancak diag açıp deneyince pdc teli görmüyor anlayamadim denemediğim driver kalmadı bayadir uğraşıyorum çözemedim direkt telefondan halledemez miyim bunu.
  6. C

Yardım yedek aldığım romu bulamıyorum

(xiaomi/lavender/lavender:9/QKQ1.190910.002/V11.0.1.0.QFGMIXM:user/release-keys) yedek aldığım klasör içindeki recovery loguna baktığımda sadece buna ulaşabildim başka nasıl bakılır bilmiyorum. buradaki 11.0.1.0 dan yola çıkarak bu roma ulaştım ancak (lavender:9/QKQ1) yazısı kafamı karıştırdı...
  7. C

Çözüldü Redmi Note 7 Kapandı Açılmıyor Edl Moda Almayı Denedim

edl moda aldım sanırım miflash ile rom kurarken hesap istiyor yardımcı olacak varmı. qfil ile denedim ama sahara hatası aldım. 1651119479 Zenex hocam sizinle nasıl iletişim kurabilirim? yardımcı olabilir misiniz.
  8. C

Yardım kernel yüklendikten sonra prime videoda ses var görüntü yok

redmi note 7 telefonuma miumix romunu kurdum kernel yüklemeden önce sorun yoktu predator kernel yükledim ses var ama görüntü yok
  9. C

Rom ReloadedOS Android10 (OFFICIAL) Rom (en iyi performans romu)

Reloaded hakkında. ReloadedOS, CAF tabanlı bir Android Özel ROM'udur. Bu ROM'un temel amacı, performansı, akıcılığı ve iyi pil yedeklemesini korurken, stok AOSP deneyimini mümkün olduğunca getirmektir. Umarım hepiniz bu projeyi seversiniz ve daha da iyi şekillendirmemize yardımcı olursunuz. Bu...
  10. C

Soru pixel extended vs pixel experience

pixel experience ile exented arasında ne gibi farklar var. ben pek fark göremedim sitelerinde inceleme yaptığımda experience cok kullandım exented denemek istiyorum bariz fark yaratmayacaksa boşuna geçmek istemiyorum. şarj ve performans olarak.
  11. C

Çözüldü imei gitti bl kapalı ne yapmalıyım (BL açmayı başardm)

sürekli rom değiştirmenin zararı gittim rom atarken imei gitti üstüne fastboot yaparken bl kapatmıştım ama tekrar açmayı başardım nasıl çözerim veya kim yardımcı olabilir edit: sorunu kendim çözdüm😂 BL kilidini nasıl açtım: imei olmadığı için mi kilit durumu açılmıyordu haliyle simkart ile...
  12. C

Yardım miui tabanlı rom kurulumdan sonra açılırken erase all data hatası

miui tabanlı denediğim 3. rom ilkini çok önceden kurdum gayet başarılı açılmıştı ama miumix veya eu kuruyorum reboot yapıyorum açılıyor açılırken erase all data hatası alıyorum daha önce bu sorunu yaşayan varmı ? not: fastboot ile orjinal rom kurduğumda sorunsuz açılıyor.
  13. C

Çözüldü Netflix widevine L3 to L1 [root]

Az önce crdroid romuna geçiş yaptım romu beğendim kalmayı düşünüyorum ama Netflix DRM uygulamasında L1 gözükmesine rağmen L3 olarak algılıyor buna bi çözüm bulabilir miyiz acaba.... ...... Kendim çözüme ulaştım. Netflix verileri temizliyoruz. Magisk açıp bu linkteki modülü flaşlıyoruz sanırım...
  14. C

Soru Crdroid rom nasıl tam ekran yapılır

Redmi note 7 cihazıma az önce crdroid kurdum ama tam ekran kullanmaya alışkınım geçemedim bi türlü acaba tam ekran özelliği yok mu ? Varsa nasıl yapabilirim?
  15. C

Soru rn7 pixel ex romda neden gcam açılmıyor

play storedan yüklüyorum açıyorum direkt atıyor uygulamadan bu neden kaynaklanıyor acaba
Üst Alt