Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim bi akrabam mi note 10 lite almış buna sim 1 de 4 ay kullandırtip imei attık diye sim 2 ye takip 4 ay daha kullandırmis telefoncu şimdi telefon simi görmüyor hakkı dolduğu için bl açık olsa imei cakicam ama bl nasıl açabilirim sim olmadan bilmiyorum. bu yılbaşından sonra...
arkadaşlar telefonu satan adamlara bu soru soruyorum bilmiyoruz diyorlar :D
ben bu cihazı almayı düşünüyorum alıp 8 ay kayıtsız kullansam daha sonra imei atıp devam etsem ileride oldu da sıfırlamak zorunda kaldım diyelim tekrar imei atılıyor mu yoksa cihaz çöp mü oluyor eğer öyleyse almanın bir...
perisisti bozmadan önce yedek almıştım hala elimde duruyor orangefoxtan.
orangefox üzerinden geri yüklüyorum ama l1 olmuyor bir türlü başka bi şekilde mi yüklemem gerekiyor acaba başka bi yönetimi var mıdır yoksa umudu kesmeli miyim widevine için
(xiaomi/lavender/lavender:9/QKQ1.190910.002/V11.0.1.0.QFGMIXM:user/release-keys)
yedek aldığım klasör içindeki recovery loguna baktığımda sadece buna ulaşabildim başka nasıl bakılır bilmiyorum.
buradaki 11.0.1.0 dan yola çıkarak bu roma ulaştım ancak
(lavender:9/QKQ1) yazısı kafamı karıştırdı...
edl moda aldım sanırım miflash ile rom kurarken hesap istiyor yardımcı olacak varmı.
qfil ile denedim ama sahara hatası aldım.
1651119479
Zenex hocam sizinle nasıl iletişim kurabilirim? yardımcı olabilir misiniz.
Reloaded hakkında.
ReloadedOS, CAF tabanlı bir Android Özel ROM'udur. Bu ROM'un temel amacı, performansı, akıcılığı ve iyi pil yedeklemesini korurken, stok AOSP deneyimini mümkün olduğunca getirmektir. Umarım hepiniz bu projeyi seversiniz ve daha da iyi şekillendirmemize yardımcı olursunuz. Bu...
pixel experience ile exented arasında ne gibi farklar var. ben pek fark göremedim sitelerinde inceleme yaptığımda experience cok kullandım exented denemek istiyorum bariz fark yaratmayacaksa boşuna geçmek istemiyorum. şarj ve performans olarak.
sürekli rom değiştirmenin zararı gittim rom atarken imei gitti üstüne fastboot yaparken bl kapatmıştım ama tekrar açmayı başardım nasıl çözerim veya kim yardımcı olabilir
edit: sorunu kendim çözdüm😂
BL kilidini nasıl açtım: imei olmadığı için mi kilit durumu açılmıyordu haliyle simkart ile...
miui tabanlı denediğim 3. rom ilkini çok önceden kurdum gayet başarılı açılmıştı ama miumix veya eu kuruyorum reboot yapıyorum açılıyor açılırken erase all data hatası alıyorum daha önce bu sorunu yaşayan varmı ?
not: fastboot ile orjinal rom kurduğumda sorunsuz açılıyor.
Az önce crdroid romuna geçiş yaptım romu beğendim kalmayı düşünüyorum ama Netflix DRM uygulamasında L1 gözükmesine rağmen L3 olarak algılıyor buna bi çözüm bulabilir miyiz acaba....
......
Kendim çözüme ulaştım.
Netflix verileri temizliyoruz.
Magisk açıp bu linkteki modülü flaşlıyoruz
sanırım...
Redmi note 7 cihazıma az önce crdroid kurdum ama tam ekran kullanmaya alışkınım geçemedim bi türlü acaba tam ekran özelliği yok mu ? Varsa nasıl yapabilirim?