celilhan kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım yedeğini aldığım persisti geri yüklüyorum ama widevine l1 olmuyor

artık android kullanmıyorum ama çözümü yok sanırım.
  2. C

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

hocam mi note 10 lite sarj ve mikrofon bordu anakart ile birleşik sanırım soket mikrofon değişimi yapıyor musunuz?
  3. C

Ana Başlık Xiaomi 11T - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

imeileri sorguladin mi hiç atıldı diyip atmıyorlar çünkü :D
  4. C

Soru mi note 10 lite sim kart olmadan bl açma

edl moda alsak yine açılmaz mı?
  5. C

sim olmadan o şekilde açılmıyor diye biliyorum mobil veri şart. yılbaşında sıfırlanır muhtemelen şebeke verse çözerim ben ama şuan yapabilir miyim ona bakıyorum.
  6. C

arkadaşlar benim bi akrabam mi note 10 lite almış buna sim 1 de 4 ay kullandırtip imei attık diye sim 2 ye takip 4 ay daha kullandırmis telefoncu şimdi telefon simi görmüyor hakkı dolduğu için bl açık olsa imei cakicam ama bl nasıl açabilirim sim olmadan bilmiyorum. bu yılbaşından sonra...
  7. C

İnceleme Xiaomi 11T veya Mediatek cihaz almayın

hocam o süre daha uzun be hâlâ 6-6s kullananlar var 5 bile var 13 aldım mesela geçen sene çıktı rahat bi 5 sene kullanırım diye düşünüyorum. + 24 e aldım şuan 26-28k arası yani telefon hem iyi hem kâr ettiriyor ikinci el piyasası bile sıfıra yakın seneye belki 30k dan aşağı olmayacak. 1 sene...
  8. C

İnceleme Xiaomi 11T veya Mediatek cihaz almayın

bu donma mediatek ile alakasız bence android bütün telefonlar donar kasar hangi işlemci ve ram miktarı olursa olsun çünkü isletim sistemi leş. yaklaşık 1 aydır iphone 13 kullanıyorum yani ayrı bi dünya. benim gibi android hastasını bile tav edebildi. yani o işletim sistemiyle alakalıdır diye...
  9. C

Rom Redmi Note 7 Pixel Experience/Plus Android 10 14.10.2020

https://archive.org/download/pixel-experience-lavender-10.0-20201222-1345-official
  10. C

Çözüldü İmei Numarası Klonlanmıştır Diye Mesaj Geldi

cihaz yurt dışı mı? değilse *#06# dan çıkan imeileri sorgula eşleşiyorsa cihazın ile sorun yok demektir.
  11. C

Çözüldü İmei Numarası Klonlanmıştır Diye Mesaj Geldi

eşleşmiyorsa sıkıntı olmuyor galiba.
  12. C

Yardım Mi 11T 5G kullanıyorum IMEI atılması gerekiyor

bu programlar hâlâ nasıl kırılmıyor anlamıyorum dünyadaki en önemli şirketlerin yazılımları kırılıp cra*li paylaşılıyor ama bu bütün telefon tamir tool vs. kırılmıyor :D çok saçma basit işlemlere para veriyoruz programı alsan elinde kalcak 1 cihaz için değmiyor.
  13. C

Sohbet Xiaomi 12X Kullanıcı Yorumları

yok sadece bu cihaza bağlı konuşmadım ben zaten genel olarak pahalı imei işlemleri anakarta müdahale olmadan atılan cihazlar için bile yüksek.
  14. C

Sohbet Xiaomi 12X Kullanıcı Yorumları

bu imei atan arkadaşlar coştular iyice zaten imei atmanın mantığı cihazı ucuza getirmek böyle pahalı olacaksa adam neden dirençle imei attirsin alir pasaportunu kayıt eder.
Üst Alt