Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sim olmadan o şekilde açılmıyor diye biliyorum mobil veri şart. yılbaşında sıfırlanır muhtemelen şebeke verse çözerim ben ama şuan yapabilir miyim ona bakıyorum.
arkadaşlar benim bi akrabam mi note 10 lite almış buna sim 1 de 4 ay kullandırtip imei attık diye sim 2 ye takip 4 ay daha kullandırmis telefoncu şimdi telefon simi görmüyor hakkı dolduğu için bl açık olsa imei cakicam ama bl nasıl açabilirim sim olmadan bilmiyorum. bu yılbaşından sonra...
hocam o süre daha uzun be hâlâ 6-6s kullananlar var 5 bile var 13 aldım mesela geçen sene çıktı rahat bi 5 sene kullanırım diye düşünüyorum. + 24 e aldım şuan 26-28k arası yani telefon hem iyi hem kâr ettiriyor ikinci el piyasası bile sıfıra yakın seneye belki 30k dan aşağı olmayacak. 1 sene...
bu donma mediatek ile alakasız bence android bütün telefonlar donar kasar hangi işlemci ve ram miktarı olursa olsun çünkü isletim sistemi leş. yaklaşık 1 aydır iphone 13 kullanıyorum yani ayrı bi dünya. benim gibi android hastasını bile tav edebildi. yani o işletim sistemiyle alakalıdır diye...
bu programlar hâlâ nasıl kırılmıyor anlamıyorum dünyadaki en önemli şirketlerin yazılımları kırılıp cra*li paylaşılıyor ama bu bütün telefon tamir tool vs. kırılmıyor :D çok saçma basit işlemlere para veriyoruz programı alsan elinde kalcak 1 cihaz için değmiyor.
bu imei atan arkadaşlar coştular iyice zaten imei atmanın mantığı cihazı ucuza getirmek böyle pahalı olacaksa adam neden dirençle imei attirsin alir pasaportunu kayıt eder.