Cb1111-1 kullanıcısının son içeriği

1. C

Tema Yeni bir tema v10

Tema markette classic yazdığında muiu 11 versiyonu için bulabilirsin globalde çalışıyor...
  2. C

Sohbet Hepsiburada Mağduriyeti

Hepsiburadadan alışverişi bırakalı 2 sene oluyor tekel olduğunu düşündüğü sürece bu tutumuna devam edecektir 50tl onlar için çok iyi bir geçiştirme parası...
  3. C

Tema Yeni bir tema v10

Tamam sağol m11 den sonra çalılmadı bende kaldırdım... Umarım güncellenir...
  4. C

Yardım AliExpress VERGİ

6tllik bir vergi yok 8 tl sadece gümrüğe sunum ücreti zaten ve standart 1 kuruşluk 1 ürün dahi alsan 8tl gümrüğe sunum ücreti + damga vergisi vs toplam 11 tl ödeniyordu şuan son durum en düşük 15tl vergi ülkeye giren tüm ürünler için... 1574001669 Ülkeye girdiğinde takipli olarak kayıt altına...
  5. C

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

Hediye yok diye mesaj yayınlasa yarın 250 300 kişi gerçekten mağazayı ve ürünleri görmeye gider xiaominin başarısı diyede başlık açılır :)...
  6. C

Soru Ankamall Açılışta olan var mı ?

Görende alıcı zanneder hepsini, hediye var kuyruğu bu...
  7. C

Tema Yeni bir tema v10

Bu temanın miui 11 versiyonu varmı...
  8. C

Haber Ankara'da mi store çok yakında

Ankara mi mağazası var zaten Necatibey caddesinde...
  9. C

Soru Mi 8 Lite ye Neden Android Q verilmeyecek

Düzgün çalışmaya devam etsinde isterse almasın güncelleme çokta önemli değil benim için açıkcası...
  10. C

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Başvuru Süreci

6 ayı gözden çıkart ne kadar önce olursa şansına o zaman :)...
  11. C

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Başvuru Süreci

Ben 6 ay bekledim... 3 ay olduğu nerede yazıyor... Yardım - Tüketici Hakem Heyeti Hakkında !!!
  12. C

Yardım Redmi airdots

Biraz abes bir soru olacak ama aynı anda 2sinide bağlayıp 2 kulaklıkla birden 2 kişi telefondaki müzik yada filmi aynı anda izleyebiliyor mu yoksa 1i bağlanınca diğerinin bağlantısı kapanıyor mu...
  13. C

Yardım Redmi airdots

Bencede çünkü mi airdots sadece beyaz üretiliyor bende aldım redmi airdots o zaman baya araştırmıştım... Bugun yarın elime ulaşacak...
  14. C

Yardım Redmi airdots

Mi yazan a Eğer dediğiniz gibi ise mi yazan dokunmatik tuş yapısına sahip olması gerek önce onu kontrol etmesi gerek ki gerçekten mi airdots ile redmi airdotsu karıştırıp mı göndermişler yoksa farklı bir durum mu var... Ayrıca benim bildiğim mi airdotsun sadece beyaz rengi var siyahı yok...
  15. C

Çözüldü hepsiburada iade almıyor.

Sim kartını takmadıysan değiştirler merak etme 2 iş günü yasal hakları olmasa bile bu anında yapabilecekleri bir durum olmadığı için kurallarında vardır beklemek zorundasın. Her türlü istediğini alacağın için 2 günden bişey olmaz... Edit: hepsiburada bildiriminde yazmış bize ulaştıktan sonra...
Üst Alt