barış ünal kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru İP14 prodan Xiaomi 15e geçmek?

Eşsekten inip ata binmiş olursun arasındaki kamera şarj hızı ve süresi xiaomi 15 in %30 dan daha fazla hızlı olması ve 68milyar renk sayısından tutta çok fazla önde. İp14 mi15'in dengi olamayacak bir telefon
  2. B

Yardım Hyperos 3 efektleri

Hyperos 2.2 den 3 e geçtim telefon note 13 pro+ fakat hyperos3 teki yenilenmiş efektler gelmedi sebebi nedir. Arayüz ve launcher sıfırladım yine sorun çözülmedi. Kontrol merkezini indirirken olan animasyon eski animasyon halen
  3. B

Rom İthalatçi Garantili Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader açma sorunu

Romdan kaynaklanmıyor büyük ihtimalle cihaz çin cihazı bu yüzden fake rom yüklüyorlar bu cihaza. Cihazın arka yüzünde CE simgesi yoksa global cihaz değildir. Band modu farklı ve bunun çözümü yok cihazdan kurtulmak en iyisi eğer şebeke sizin için önemliyse. + Olarak sadece şebekede değil...
  4. B

Soru Çin cihazlara Hyperos 3 yükleniyor mu?

Çin cihazıysa bence emin olun server kaydı olup olmadığından. Hardware versiyon kontrol etmeniz lazım değer ne gösteriyor
  5. B

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Zaten sebeke ilçe kasaba köy gibi yerlerde sorun oluyor genellikle çekmiyor şehirde çekim gücü diğer telefonlara göre daha az mesela arkadaşla aynı hatta sahiplen onunki full çekiyordu benimki 1-2 çubuk, bu cihaz için yetkili hesap ücreti de server kayıt ücretide bu cihaz için vermeye değmez...
  6. B

Yardım Redmi note 13 pro plus hyperos 3 güncellemede hata

Sanırım server kayıt kapalı ama yine de bi sorun isterseniz. H.kadioglu
  7. B

Yardım Redmi note 13 pro plus hyperos 3 güncellemede hata

Note 13 pro+ sadece server kayıtlı ise sorunsuz güncelleme yapıyor hyperos 3 e
  8. B

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Bu hataya ilk ben de düştüm ama çin cihaz neredeyse çoğu güncellemede sorun çıkarıyor ve şebeke sorunları oluyor Türkiyede cihazı makul bir fiyata satıp global bir cihaz almak daha mantıklı
  9. B

Note 13 pro + hyperos3 sorunsuz güncellemeyi server kayıtlı cihazlar yapabiliyor sadece sanırım
  10. B

Yardım HyperOS 3 güncellemesi ve hata

Global cihaz çin cihazlarda güncelleme olmuyor genellikle bu cihazda
  11. B

Boxların bl kapalıda rom attığını gördüm hatta bazı partları editleyip yine çin cihazlara global romlar yükleniyor bl kapalı şekilde.
  12. B

Yardım HyperOS 3 güncellemesi ve hata

Note 13 pro+ üzerinde şuan sorunsuz sadece server kaydında güncelleme oluyor diye biliyoruz yorumlardan ve güncelleyen kişilerden
  13. B

Tavsiye S25 ultra vs iPhone 15 pro Max

Tabikide her zaman s25 ultra ip17 pro max desen bile s25 ultra yapay zeka ve özellik ile öne çok rahat geçiyor.
Üst Alt