Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşsekten inip ata binmiş olursun arasındaki kamera şarj hızı ve süresi xiaomi 15 in %30 dan daha fazla hızlı olması ve 68milyar renk sayısından tutta çok fazla önde. İp14 mi15'in dengi olamayacak bir telefon
Hyperos 2.2 den 3 e geçtim telefon note 13 pro+ fakat hyperos3 teki yenilenmiş efektler gelmedi sebebi nedir. Arayüz ve launcher sıfırladım yine sorun çözülmedi. Kontrol merkezini indirirken olan animasyon eski animasyon halen
Romdan kaynaklanmıyor büyük ihtimalle cihaz çin cihazı bu yüzden fake rom yüklüyorlar bu cihaza. Cihazın arka yüzünde CE simgesi yoksa global cihaz değildir. Band modu farklı ve bunun çözümü yok cihazdan kurtulmak en iyisi eğer şebeke sizin için önemliyse. + Olarak sadece şebekede değil...
Zaten sebeke ilçe kasaba köy gibi yerlerde sorun oluyor genellikle çekmiyor şehirde çekim gücü diğer telefonlara göre daha az mesela arkadaşla aynı hatta sahiplen onunki full çekiyordu benimki 1-2 çubuk, bu cihaz için yetkili hesap ücreti de server kayıt ücretide bu cihaz için vermeye değmez...
Bu hataya ilk ben de düştüm ama çin cihaz neredeyse çoğu güncellemede sorun çıkarıyor ve şebeke sorunları oluyor Türkiyede cihazı makul bir fiyata satıp global bir cihaz almak daha mantıklı