Rom İthalatçi Garantili Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader açma sorunu

Merhaba elimde İthalatçı garanti bir Redmi Note 12 Pro var ve içinde sahte rom yüklü olduğunu fark ettim.(14.0.3.0.1.SMOMIXN)Çoğunlukla evin dışında olduğumdan mobil veri kullanıyorum ama internet çok kötü çekiyor veya çekmiyor biraz araştırdım ettim rom dan kaynaklandığını düşünüyorum ve performans sıkıntıları yaşıyorum.Global Rom a geçmek istiyorum ama bootloader kilidi açmaya çalışınca cihazın alındığı yer ve hesabımın bulunduğu yer farklı olduğu için kilidin açılmadığını gördüm.Araştırdım ettim bir çözüm bulamadım bu yüzden yazıyorum.Telefonda imei dirençli Hardware Versiyonu P1 Global Rom a geçmek istiyorum sadece güncelleme almıyor telefon.

arel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arel
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Meslek
sadekar
Konular
0

söz konusu İthalatçi Garantili satıcıların fiziki adreslerinden, elden, ürünü görerek satın almak mümkün mü ?

istanbulda güvenilirliği ile öne çıkan herhangi biri varmı ?

teşekkürler.

barış ünal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
6
Merhaba elimde İthalatçı garanti bir Redmi Note 12 Pro var ve içinde sahte rom yüklü olduğunu fark ettim.(14.0.3.0.1.SMOMIXN)Çoğunlukla evin dışında olduğumdan mobil veri kullanıyorum ama internet çok kötü çekiyor veya çekmiyor biraz araştırdım ettim rom dan kaynaklandığını düşünüyorum ve performans sıkıntıları yaşıyorum.Global Rom a geçmek istiyorum ama bootloader kilidi açmaya çalışınca cihazın alındığı yer ve hesabımın bulunduğu yer farklı olduğu için kilidin açılmadığını gördüm.Araştırdım ettim bir çözüm bulamadım bu yüzden yazıyorum.Telefonda imei dirençli Hardware Versiyonu P1 Global Rom a geçmek istiyorum sadece güncelleme almıyor telefon.
Romdan kaynaklanmıyor büyük ihtimalle cihaz çin cihazı bu yüzden fake rom yüklüyorlar bu cihaza. Cihazın arka yüzünde CE simgesi yoksa global cihaz değildir. Band modu farklı ve bunun çözümü yok cihazdan kurtulmak en iyisi eğer şebeke sizin için önemliyse. + Olarak sadece şebekede değil haritalarda navigasyon kullanırken de sorun oluyor saçma sapan yerlere gidiyor konum

Üst Alt