- Adım
- barış
- Cihazım
- note 12 pro 5g
- Konular
- 6
Tek sim server kayıt hyperos3 güncellemesi sorunsuz gerçekleşti H.kadioglu note 13 pro+
Cihaz çin mi global mi?Tek sim server kayıt hyperos3 güncellemesi sorunsuz gerçekleşti H.kadioglu note 13 pro+
Çin cihaz asla güncelleme olmuyor hyperos3 eCihaz çin mi global mi?
Bende Çin cihazı var fake rom kurulu hyperos 1 tek sim kayıtlı sim 2 server mi yazılımsal mi nasıl anlarizÇin cihaz asla güncelleme olmuyor hyperos3 e
Ben çin ve dirençli cihazı global hyperos3 e güncellemiştim ve sorunsuz kullandım ama nasıl yaptığımı bende bilmiyorum açmak için çok uğraştım.Çin cihaz asla güncelleme olmuyor hyperos3 e
Cihazda direnç varsa yüksek ihtimal yazılımsal kayıt vardır direnç yoksa server kaydıdır direnç varmı kontrol edin.Bende Çin cihazı var fake rom kurulu hyperos 1 tek sim kayıtlı sim 2 server mi yazılımsal mi nasıl anlariz
Note 13 pro+ üzerinde şuan sorunsuz sadece server kaydında güncelleme oluyor diye biliyoruz yorumlardan ve güncelleyen kişilerdenBen çin ve dirençli cihazı global hyperos3 e güncellemiştim ve sorunsuz kullandım ama nasıl yaptığımı bende bilmiyorum açmak için çok uğraştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazda direnç varsa yüksek ihtimal yazılımsal kayıt vardır direnç yoksa server kaydıdır direnç varmı kontrol edin.
Burada sorunsuz guncellendi dediniz yaTek sim server kayıt hyperos3 güncellemesi sorunsuz gerçekleşti H.kadioglu note 13 pro+
Global cihaz çin cihazlarda güncelleme olmuyor genellikle bu cihazdaBurada sorunsuz guncellendi dediniz ya
13 pro + ona dedim çin cihaz mi global mi diye