Balron kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

selamlar, ben twpr kurup sadece wipe data seçeneği ile telefonu sıfırladım yalnız twpr'yi kaldıramıyorum. Twpr kaldırıp stock fastboot'a nasıl dönebilirim en hızlı şekilde?
  2. B

Ana Başlık Magisk Tüm Sürümler İndirme Bağlantısı

Çok teşekkürler internettekilere güvenememiştim 1619645262 Ben videolardan izlediğim kadarıyla zip dosyasını twrp'ye girdikten sonra telefona atıyorum ardından twpr'de install'dan magiski yüklüyorum. .apk dosyasını nasıl yüklüyoruz?
  3. B

Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Selam ben baya yeniyim android dünyasında. Telefonun bootloader kilidi bugün açıldı. Şu an stock romdayım ve telefon unlocked durumda. Bu uygulamanın root özelliklerini direk kullanabiliyor muyum yoksa custom rom vs mi yüklemem gerekiyor?
  4. B

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Arkadaşlar ben yeni aldığım mi 9 telefonu için unlock işlemini başlattım ve çat diye unlock oldu, kontrol etmek amaçlı telefondan da baktım orda da unlock gözüküyor, cihazı yeniden başlattığımda unlocked yazısı çıkıyor, açıkcası hem sevindim hem şaşırdım bekleme süresi vs olmamasına? Daha önce...
  5. B

Yardım Mi 9 Antutu performans sorunu

Dark mode un pil performansını ciddi katkısı oluyor mu? Test eden oldumu
  6. B

Android 10 ve miui 11 güncellemesi yapınca normale döndü, 430k civarı aldım. Yalnız telefon biraz ısınıyor bench sırasında , gerçi hearthstonedan başka oyun oynamadığım için sorun olmaz diye umuyorum. Bu arada miUI 11 default teması çok daha iyi olmuş 10 a göre.
  7. B

Hocam stresse sokmayın lütfen :D, bu arada telefon antutu listesinden düşmüş aynen: https://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm Uygulama içinden bakınca 430k civarı gözüküyor ortalama mi 9 puanı
  8. B

Arkadaşlar selam bugün mi 9 aldım, yurtdışı kapalı kutu. Telefonun, kamera, parmak izi, dokunmatik gibi ana fonskiyonlarında sorun yok, uzun uzun test ettim Geekbench skoru da normal gibi ama antutu testlerinde cpu hariç diğer donanım çok düşük puan alıyor, özellikle gpu çok düşük puan alıyor...
  9. B

Haber Ankara'da mi store çok yakında

Geçen hafta ordaydım, 1 tane çalışanla kısa bir sohbet ettim. Adamın konuştuğu Türkçeyi zor anladım o kadar diyeyim. Necatibeydeki herhangi bir telefoncudan pek farkları yok.
  10. B

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Arkadaşlar plaka :D repair telefonlarda tam olarak nelere dikkat etmek gerekiyor? Benim şu ana kadar öğrendiklerim: - Factory reset yapınca plaka uçuyor - MiUI 11 i pata küte normal olarak update yapıp restart atınca sıkıntı çıkıyor - Sanırım android versiyon güncellemelerinde de aynı soru oluyor
  11. B

Yardım Pocophone F1 sürekli restart atıyor.

Teşekkür ederim, cihaz açılmadığı için unlock işlemini yapamadım maalesef. Bu nedenle servise verdim dün telefonu
  12. B

Yardım Pocophone F1 sürekli restart atıyor.

Merhaba, Bugün Hs oynarken, şarjı %70 civarında telefon aniden kapandı ve sürekli boot ekranında kalıyor, POCOPHONE yazısında. Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır Şu üstteki yazıyı takip edip, fastboot ekranına gelip,XiaoMiFlash.exe programı ile en son fastboot...
  13. B

Rom Poco F1 Global Stable Pie Çıktı !

Ota'dan ne zaman gelir?
  14. B

Yardım Xiaomi Türkiye Garantisi vs. İthalatçı

İclerinde en duzgunu genpa , digerleri surundurur
Üst Alt