- Adım
- Can
- Cihazım
- Poco f1
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 10.2.3.0
- Telefon Modeli
- pocophone
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba,
Bugün Hs oynarken, şarjı %70 civarında telefon aniden kapandı ve sürekli boot ekranında kalıyor, POCOPHONE yazısında.
Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
Şu üstteki yazıyı takip edip, fastboot ekranına gelip,XiaoMiFlash.exe programı ile en son fastboot imagını kullanıp flashladım değişen birşey olmadı.
fastboot imagını şurdan indirdim,Global Stable V10.2.3.0 MIUI10 | Fastboot :
fastboot getvar anti komutunu yazınca, anti: 1 sonucu çıkıyor.
Telefonda en son android ve miUI versiyonu vardı.Garanti yolu gözüktümü?
Edit: Şimdi gördüm, MiFlashın çalışması için önce telefon ayarlarından unlock yapmak gerekiyormuş, yalnız ben uygulamada flash seçeneğini seçtğimde successful yazdı. fastboot oem device-info komutunu çalıştırınca=> (bootloader) Device unlocked: false yazıyor, unlocked olmadığı için flash da olmadı sanırım
Bugün Hs oynarken, şarjı %70 civarında telefon aniden kapandı ve sürekli boot ekranında kalıyor, POCOPHONE yazısında.
Rehber - Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
Şu üstteki yazıyı takip edip, fastboot ekranına gelip,XiaoMiFlash.exe programı ile en son fastboot imagını kullanıp flashladım değişen birşey olmadı.
fastboot imagını şurdan indirdim,Global Stable V10.2.3.0 MIUI10 | Fastboot :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
fastboot getvar anti komutunu yazınca, anti: 1 sonucu çıkıyor.
Telefonda en son android ve miUI versiyonu vardı.Garanti yolu gözüktümü?
Edit: Şimdi gördüm, MiFlashın çalışması için önce telefon ayarlarından unlock yapmak gerekiyormuş, yalnız ben uygulamada flash seçeneğini seçtğimde successful yazdı. fastboot oem device-info komutunu çalıştırınca=> (bootloader) Device unlocked: false yazıyor, unlocked olmadığı için flash da olmadı sanırım
Son düzenleme: