aonurr kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Temiz kurulum ve format hak.

Merhaba Üstadlar, Tam 1 ay önce Vatan dan Redmi Note 10 S aldım. Daha önce başka konu ve mesajlarda da değindiğim üzere telefonun stabil olmayışı/çalışmaması, wifi deki kopmalar, whatsapp başta olmak üzere anlık bildirimlerde yaşadığım sıkıntılar derken telefona format atmaya karar verdim...
  2. A

Yardım Whatsapp bildirim gelmeme sorunu

Telefonda herhangi bir işlem vs. yok. Vatan dan 3 hafta kadar önce aldım, kutusundan çıktığı gibi kullanıyorum. 12.5.5.0 Enhanced versiyonu geldi ve yükleyip kullanmaya devam ettim. Bugün birden bire whatsapp bildirimleri gelmemeye başladı. Programın içine girdiğimde tüm konuşmalardaki yeni...
  3. A

Yardım Wifi kopma ve stabilite sorunu

Merhaba; Telefonu tam 2 haftadır kullanıyorum. Vatan dan aldım ve hiçbir ekstra müdahalede bulunmadım. Günlük kullanımda wifi ile ilgili kopma sorunları olduğunu düşünüyorum. Mesela online yayın izlemek için bein ya da youtube uygulamasını açıyorum zaman zaman kesiliyor ve takılmalar oluyor...
  4. A

Yardım Redmi Note 10S kılıf önerisi hak.

Merhaba Üstadlar; Redmi Note 10S için kılıf önerebilecek olan var mı? Standart içinden çıkan kılıfı kullanıyorum. Kamera kapağı sürgülü olan kılıflar var bir de içi süngerimsi bir kumaş ile kaplı olan dışı silikon gibi olan. Kamera ve lens için koruma sağlayıp aynı zamanda kırılma, düşme gibi...
  5. A

Yardım Redmi Note 10S reklamları kaldıramama ve sim aktifleştirme sorunu

Merhaba Üstadlar; Yaklaşık 2 hafta önce Redmi Note 7 den, Redmi Note 10S e geçtim. Genel hatları olarak telefondan memnunum. Ekran, şarj, stabilite (miui enhanced güncellemesi de geldi dün gece) çok ciddi bir sıkıntı yaşamadım, inşallah yaşamam da, kimse de yaşamasın🙏🏻 İnsanın fazlasıyla canını...
  6. A

Yardım Miui 12.5.1.0 sim 1 ve sim 2 zil sesi hak.

Merhabalar; Şu an telefonda Miui 12.5.1.0 numaralı sürüm yüklü. Herhangi bir işlem görmedi telefon, sadece standart güncellemeleri aldı şu ana kadar. Daha önceden sim 1 ve sim 2 zil sesi hatta bu sim lere ait sms seslerini bile ayrı ayrı seçebiliyorduk. Ancak bu son güncelleme ile sim ler için...
  7. A

Yardım Redmi Note 7 format hak.

Merhaba Arkadaşlar; Cihazımı birkaç sıkıntı yüzünden servise yolladım. Geldiğinde en baştan tertemiz bir kurulum yapmak istiyorum. Eski atık dosyalar vs. falan geri yükleme yapacağım zaman o gereksiz dosyaları yüklemesin istiyorum. Sadece sms mesajlarını geri yüklese yeter benim için aslında...
  8. A

Soru Evofone garanti hak.

Merhaba Üstadlar; Redmi Note 7 cihazımı birkaç sorun yüzünden (başta ghost screen) garantiye yollayacağım. Kutu üstünde Xiaomi Türkiye garantili olduğu yazıyor cihazın ve garanti belgesi de kvk tarafından matbu olarak düzenlenmiş halde. Evofone a yollamamda bir sakınca var mı, servis bakar mı...
  9. A

Yardım En iyi hava durumu wideget ı önerisi ...

Merhaba Arkadaşlar; Redmi Note 7 kullanıyorum. Ama telefonun içindeki hava durumu programı ve widget ı hiç stabil değil. Konum tarafı özellikle çok kötü. Telefonumda rom, root vb. ekstra bir işlem yok. The weather channel, accuweather, meteoroloji nin kendi orjinal programı, telefonun içndeki...
  10. A

Yardım Ana ekranda bulunan saat hak.

Merhaba arkadaşlar; Ana ekranda sol üst köşede bulunan (bildirim simgelerinin olduğu en tepedeki yerden bahsediyorum) saati kaldırmak istiyorum, çok gözümü tırmalıyor. Hava durumu widgt ında saat var ve yeterli oluyor. Telefonda rom ya da root vb. işlem yok. Yardımlarınızı rica ederim.
  11. A

Yardım Mi Cloud kişi yedekelem sorunu

Merhaba; Telefonu aldığımdan beri dışardan herhangi bir şekilde müdahale/güncelleme manuel olarak yapılmadı. Sadece sistem güncellemeleri otomatik olarak geldiği kadarı ile yüklendi. Ne yaparsam yapayım mi cloud a kişilerimi yedekleyemiyorum. Google hesabımda bütün kişilerim, telefon hafızası...
Üst Alt