ademsahin kullanıcısının son içeriği

1. A

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Kesinlikle çok doğru tespitler hocam. Eu beta rom yoksa o modele bakmıyorum bile. Yine bir nebze onunla çekilebilir duruma geliyor cihazlar.
  2. A

HyperOS Hyperos Touchpal klavye sorunu

Hocam swiftkey beta klavye varken toucpal neden kullanıyorsunuz? Yani kullanışlı özellikleri mi var birkaç kişi daha gördüm ısrarla bu klavyeyi kullanıyor da merak ettim.
  3. A

Soru Xiaomi 14 BL Kilidi Açma Sorunu

Selamlar, Xiaomi 14 kullanıyorum ancak ne yaptıysam bir türlü BL kilidini açamadım. Çok eski bir hesabım ile giriş yapıp dün denedim. Kota aşıldı uyarısı verdi. Çin saatine göre yani bizim saatimiz ile 19:00'da dene dediler denedim bu sefer de 25.01.2025 tarihinden sonra deneyin uyarısı geldi...
  4. A

Yardım Xiaomi mi 14 Çin Cihazı Bootloader kilidi açılıyor mu

Hocam size özel mesaj atmıştım ilgili kişinin kontak bilgilerini alabilir miyim?
  5. A

Soru BL Kilidi Açma ve Uygulamaları Yedekleme

Selamlar, Yeni bir Xiaomi 14 aldım. Ancak BL kilidi kapalı olduğu için şimdiye kadar xiaomi telefonlarımda kullanmış olduğum eu beta romu henüz yükleyemedim. Başvuru yaptım ancak kota sınırı aşıldı dediği için yarın saat 19:00'da tekrar deneyeceğim eğer başarılı olursa 3 güne daha ihtiyacım...
  6. A

Yardım Mi 11 Ekran Aniden Gitti

Yukarıda da aynı zorunu yaşadığımı belirtmiştim donanımsal çıktı benim sorun anakart üzerindeki iki farklı noktada işlem yapıldı ve cihaz o şekilde açıldı. Yapılan işlemi de söylemişlerdi ama unuttum. Ortak bir arkadaş vasıtasıyla yolladığım tamircide 1500 liraya hallettik. Normalde piyasası...
  7. A

Yardım Mi 11 Ekran Aniden Gitti

Aynı sıkıntıyı yaşadım. Telefonun şarjı bitmek üzereydi şarja taktım ve birden bire ekran gitti hiçbir tepki yok. Tamirciye verdim bakalım ne kadar masraf çıkaracak yüksek bir şey çıkarsa zaten yaptırmayıp çöp olarak atacağım bir kenara. Aldığıma alacağıma pişman oldum.
  8. A

Soru Mi 11 Kendi Kendiliğine Kapandı

Ama bayadır kullanıyordum hocam direnç işlemi nedeniyle olsa dirençten hemen sonra olmaz mıydı yani birden ne oldu da ortada hiçbir şey yokken anakart zarar gördü hiç anlamadım.
  9. A

Soru Mi 11 Kendi Kendiliğine Kapandı

Merhaba, Mi 11 telefonumu sabah şarja taktım. Daha sonra gelen bir e-postaya yanıt yazmak için telefonu elime aldıktan birkaç dakika sonra ekran gitti ve cihaz bir daha açılmadı. Cihazın sorunu ne olabilir acaba? Direnç kayıtlıydı onunla alakalı bir durum olabilir mi? Gerçi bir süredir...
  10. A

Soru Mi 11 ROM Önerisi ve Gcam

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir süre cevap gelmeyince Android 14 tabanlı hyper os kurdum şimdilik stabiliteden yana bir sorun yaşamadım. Bakalım sorun yaşarsam dediğiniz romlara bir şans veririm. Bir tane baya büyük bir telegram grubu buldum aslında ama orada da mi11 için...
  11. A

HyperOS HyperOS 2.0 güncellemesi alması beklenen Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Mi 11 için gelmez zaten de ben geliştiricilerden umutluyum bence portlarlar diye düşünüyorum gerçi sene başında yenilemek de var aklımda kullanılmaz hale gelmeden yedek telefon olarak çekmeceye girsin bari 😃
  12. A

Soru Mi 11 ROM Önerisi ve Gcam

Herkese selamlar, Kullanmış olduğum telefonun balkondan düşüp tuzla buz olması nedeniyle sene başına kadar idare edecek bir cihaz arıyordum. Mi 11 buldum daha doğrusu cihaz vardı hiç kullanma fırsatı bulamamıştım. Cihaz direnç kayıtlı. Sormak istediğim 2 sorum var. 1) Bu cihaza en uygun ve...
  13. A

Soru Xiaomi 12S Ultra Gcam ve Config Dosyası Var Mı?

Sanırım bu cihazı kullanan yok :(
  14. A

Soru Xiaomi 12S Ultra Gcam ve Config Dosyası Var Mı?

Selamlar, Xiaomi 12S Ultra kullanıyorum. Hyperos EU haftalık beta yüklü. Android 14 var. Bu modele ve yazılıma uygun gcam ve config dosyası varsa paylaşabilir misiniz? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  15. A

Rom Poco F4 GT Custom Rom?

Selam hocam, Ben bu telefonu almayı düşünüyorum telefonda pek oyun oynamam gündelik işlemlerimde beni üzmesin yeter kamerada işimi görsün kafi kafasındayım. Telefonu almayı düşünürken eu stable rom gördüm ondan dolayı almayı düşünüyorum aslında. Bahsettiğiniz rom eu stabilden iyi midir? Bir de...
Üst Alt