ademsahin kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Xiaomi 12S Ultra Gcam ve Config Dosyası Var Mı?

Selamlar, Xiaomi 12S Ultra kullanıyorum. Hyperos EU haftalık beta yüklü. Android 14 var. Bu modele ve yazılıma uygun gcam ve config dosyası varsa paylaşabilir misiniz? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  2. A

Soru Google Yedekleme Sorunu

Selam arkadaşlar, Samsung Galaxy S21 Ultra kullanıyorum. Cihazda root işlemi yok. Google'un da 2 TB'lık bulut depolama hizmetini kullanıyorum. Telefon yedekleme ayarları açık ama ben hem uygulamaları hem de verilerini yedeklemesini istiyorum. Root olmadan bunu nasıl yapabilirim? Yedeklerde...
  3. A

Soru Mi 9T Pixel Experience Rom Veri Silinmeden Nasıl Güncellenir?

Arkadaşlar merhaba, Yedek telefonum olan Mi 9T'ye Pixel Experience Android 13 sürümünü kurmuştum. En son yaptığım güncellemede telefondaki tüm veriler silindi. Ama aynı romu başka cihazlarda kullandığımda direkt olarak OTA üzerinden güncelleme yapabiliyordum bunda neden verileri siliyor...
  4. A

Gcam Xiaomi 12T için Çalışan Google Camera ve Config Dosyası Var mı?

Selamlar, Bir süredir xiaomi 12T kullanıyorum. Aslında rom vs atarım diyordum ama bu cihaz rom bakımından baya fakir çıkınca neyse olan oldu diyerek global ile kullanmaya başladım ve genel olarak memnunum. İnternette birkaç yerde google Camera çekim kalitesi olarak çok daha iyi tarzı birkaç...
  5. A

Sıcak Fırsat Kaspersky Small Office | 10 + 1 Kullanıcı | 1 Yıllık Lisans | Daha Uygunu Yok

Selamlar, İş değişikliği nedeniyle sıfır hiç açılmamış kalan 3 adet Kaspersky Small Office antivirüs yazılımını satışa çıkarıyorum. 10 kullanıcı + 1 sunucu olmak üzere toplamda 11 cihazı koruma altına alabilirsiniz. Kaspersky'ın kendi sitesindeki satış fiyatı teki için 3100 TL'dir. Elde...
  6. A

Soru Eu Rom Yükledikten Sonra Şebeke ve Wifi Bağlantısı Yok

Merhaba dün bir soru sormuştum ve sonrasında EU rom stabil yüklemeye karar verdim. Yükleme kısmında hybrid olarak yüklenebiliyor dediği için fastboot ile romu kurdum açıldı ancak wifi açılıyor görünüyor ancak ağları bulmuyor şebeke ise hiç yok fastboot ile rom yüklerken imei gidiyor muydu...
  7. A

Soru Hangi Romla Devam Etmeliyim?

Selamlar, Redmi 9T kullanıyorum. Cihazı aldığım gibi direkt olarak Android 13 tabanlı Pixel Experience rom kurdum ve kullanıyorum. Çalışmayan hiçbir özelliği yok. Her şey sorunsuz çalışıyor. Ancak sanki cihaz ara ara ağır çalışıyor gibi hissediyorum. Telefona Android 13 ağır geliyor olabilir...
  8. A

Soru Oneplus 6 LineageOS 20 Nasıl Kurulur?

Merhaba, Oneplus 6 kullanıyorum. LineageOS'un Android 13 tabanlı 20.sürümü çıkmış ve Oneplus 6 desteği de var. Bu telefonun kilidi nasıl açılır, recovery nasıl kurulur vs bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir çok telefona rom falan attım da Oneplus telefonlarda hiç...
  9. A

Soru Pixel Experience Rom Nasıl Kurabilirim?

Herkese merhaba, Uzun zamandır kullandığım iPhone 7 cihazımı yarın Redmi K20 Pro telefon ile değiştirmeyi düşünüyorum. Arkadaş ile anlaştık ve yarın takası gerçekleştireceğiz. Ancak miui ile kullanmak istemiyorum. Daha önce Poco F2 Pro'da kullandığım Pixel Experience romu kurmak istiyorum...
  10. A

Soru Telefonuma Uygun MIUI Arama ve Mesajlar Barındıran Fastboot Rom Arıyorum

Merhaba, Redmi Note 10S almayı planlarken bir anlık karar değişikliği ile Redmi Note 11 aldım. 6 gb ram 128 gb versiyonu. Snapdragon 680'li bir işlemcisi var. Telefonun model kodu kısmında 2201117TG yazıyor. Ancak anladığım kadarıyla bu telefonun baya bir versiyonu varmış. Benim telefonum...
  11. A

Soru Poco X3 Pro mu Redmi Note 10S mi?

Merhaba konu başlığında da belirttiğim gibi poco x3 pro ile redmi note 10s arasında kaldım. Şu an kullandığım telefonum redmagic 3. Bu telefonu değiştirmek isteme nedenim telefon ilk çıktığı zaman Android 9 ile çıktı ve hala aynı sürümde bu nedenle değiştirmek istiyorum çünkü güncelliği seven...
  12. A

Soru Poco X3 Pro Çift İmei Sorunu

Merhaba, Şu an aktif olarak Poco F2 Pro kullanıyorum. Ancak hem iş telefonum hem de şahsi telefonu taşımak artık zorlamaya başladı bu nedenle çift hatlı telefon ararken kafa kafaya takas ile bir adet Poco X3 pro buldum. Cihazda henüz direnç işlemi yapılmamış herhangi bir işlem yapılmamış bir...
  13. A

Yardım USB Hata Ayıklama Açık Olmadan Note 4'e Nasıl Root ve Rom Atarım?

Selamlar, Elimde eskilerden kalma TR çıkışlı Exynos işlemcili bir Galaxy Note 4 var. Cihaz atıl durumda duruyordu evde geçtiğimiz günlerde yeğenime sadece video vs izlemesi youtube kids kullanması için vermek istediğimde Samsung account hesabı istediğini gördüm ve hesap bilgilerimi doğru...
  14. A

Soru Poco F2 Pro'ya E-Kitap Modu Eklenir mi?

Selamlar, Şu an Android 13 tabanlı poco f2 pro 6/128 gb versiyonunu kullanıyorum. Romum paranoid beta 1. Şunu merak ediyorum bundan önceki cihazım amoled ekranlı huawei nova 7'ydi. O cihazdan memnundum bundan da memnunum ancak şöyle bir sorum olacaktı. Eski telefonumda e-kitap modu gibi bir...
  15. A

Soru Hangi Romu Kurmalıyım?

Selamlar, Bugün Poco F2 Pro modeline geçiş yapacağım. Düz bir kullanıcıyım oyun ile vs işim olmaz ancak kullanım sırasında da saçma sapan hatalar ile karşılaşmak istemiyorum. Daha önce xiaomi kullandığım dönemlerde o kadar saçma sapan sorunlar yaşadım ki bu nedenle orjinal yazılımda kalmayı da...
Üst Alt