Dirençle çift sim repair yapılmış 5G NE'yi kullanıyorum. Bu modele uygun TWRP var mı?
iquique Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Soner Cihazım 11 Lite 5G 780g Meslek Mühendis Yaş 51 Konum Ankara Katılım 25 Aralık 2018 Konular 6 Mesajlar 790 Tepkime puanı 635 Puanları 108 7 Nisan 2022 #31 Dirençle çift sim repair yapılmış 5G NE'yi kullanıyorum. Bu modele uygun TWRP var mı?
Eyüp Batuhan M.K. Atatürk Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eyüp Batuhan Cihazım Mi 10T Konum Balıkesir Katılım 6 Nisan 2019 Konular 81 Mesajlar 3.453 Çözümler 9 Tepkime puanı 6.066 Puanları 238 7 Nisan 2022 #32 iquique' Alıntı: Dirençle çift sim repair yapılmış 5G NE'yi kullanıyorum. Bu modele uygun TWRP var mı? Genişletmek için tıkla ... Yardım - twrp yükleyemiyorum son durum nedir arkadaşlar? bu cihaza uygun bir TWRP yok mu? forum.miuiturkiye.net
iquique' Alıntı: Dirençle çift sim repair yapılmış 5G NE'yi kullanıyorum. Bu modele uygun TWRP var mı? Genişletmek için tıkla ... Yardım - twrp yükleyemiyorum son durum nedir arkadaşlar? bu cihaza uygun bir TWRP yok mu? forum.miuiturkiye.net