- Adım
- yaşar
- Cihazım
- poco x3 nfc
- Konular
- 0
direnç ile çift sim kayıt yapılıyormuş şuan
Önümüzdeki salı aksilik olmazsa belli olacak..5g NE lere öyle diyorlarda hala attıran görmedim uydurma gibi duruyor.
merhaba djfarukk simdi okudum konuyuda benim telefonum mi 11 lite 5g NE 8\128 imei atilmiyor demissiniz ben yeni aldim cihazi bir telefoncudan herhangi bir sorun olmayacagini istedigim gibi kullanacagimi soyledi hatta 3 hafta falan oldu kapanacagina dair mesaj falanda gelmedi yanlis bilgilendirmemi yapildi bana simdi bilgi verebilirmisinizAynen şu anlık 4g modeline oluyor
süresi bitince kapancakmerhaba djfarukk simdi okudum konuyuda benim telefonum mi 11 lite 5g NE 8\128 imei atilmiyor demissiniz ben yeni aldim cihazi bir telefoncudan herhangi bir sorun olmayacagini istedigim gibi kullanacagimi soyledi hatta 3 hafta falan oldu kapanacagina dair mesaj falanda gelmedi yanlis bilgilendirmemi yapildi bana simdi bilgi verebilirmisiniz
kayıt ettirmen gereksüresi bitince kapancak
allah allah cok ilginc peki ne yapmam lazim goturup aldigim yerlemi konusmaliyim nasil ilerlemem lazim olmuyacakmi kayitsüresi bitince kapancak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kayıt ettirmen gerek
Valla hiç bilmiyorum resmi kayıt işlemi nasıl oluyor hep kaçak kulladığım için ama sizin cihaz da malum yollarla kayıt olmadığı için ne desem boşallah allah cok ilginc peki ne yapmam lazim goturup aldigim yerlemi konusmaliyim nasil ilerlemem lazim olmuyacakmi kayit
vallaha resmi kayit yapacak pasaport yokki olmadi geri goturecegim haydaaaa patladi iyimiValla hiç bilmiyorum resmi kayıt işlemi nasıl oluyor hep kaçak kulladığım için ama sizin cihaz da malum yollarla kayıt olmadığı için ne desem boş
Pasapaort yoksa geçmiş olsun ama bu şu anlama gelmiyor cihaz çöp oldu deyil sizin cihaz için yöntem çıkacaktır illaki dert etmeyin er yada geç çıkar bir yönetemvallaha resmi kayit yapacak pasaport yokki olmadi geri goturecegim haydaaaa patladi iyimi
tamam tesekkur ederim bilgi icin umarim cikacak yontem donanima mudehale edilerek yapilan bir yontem olmaz (yanliz aldigim yer belli yarin hesabini sorarim ben)Pasapaort yoksa geçmiş olsun ama bu şu anlama gelmiyor cihaz çöp oldu deyil sizin cihaz için yöntem çıkacaktır illaki dert etmeyin er yada geç çıkar bir yönetem
Ben de o şekilde aldım telefonu. Yapıldığını söyledi arkadaş. Söyleyen de daha önce defalarca telefon aldığımız yer. Hatta geçen ay yapılmıyor diye satmamıştı.merhaba djfarukk simdi okudum konuyuda benim telefonum mi 11 lite 5g NE 8\128 imei atilmiyor demissiniz ben yeni aldim cihazi bir telefoncudan herhangi bir sorun olmayacagini istedigim gibi kullanacagimi soyledi hatta 3 hafta falan oldu kapanacagina dair mesaj falanda gelmedi yanlis bilgilendirmemi yapildi bana simdi bilgi verebilirmisiniz