Yardım Yurtdışı Xiaomi 13 Pro 5G almalımıyım?

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
SD işlemcili cihazda öyle bir kayıt bu fiyata yok yalan söylüyor. Plus model için sağlam kayıt var sadece.
Normal model için CPİD kayıt çıktı ama o da epey pahalı.
Şu an kayıtsız alırsanız önümüzdeki yıl Ağustosa kadar tek sim kullanılır ayrıca.

Ben 12/256 çin modeli 8500e aldım geçen gün.
evet söylemiştim ama görüştüğü satıcı tanıdık olsa gerek ki 5g modelde biraz ısrarcı 5g alırsa direnç atılması gerktiğinide söyledim umarım bunların riski ile alır . eğer direnç ile imei atıcak kişi iyi bir usta ise uğraşma yazılımsal kayıtla çünkü rom değiştirince imei gidiyor. dirençlide böyle bir sorun yok

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
evet söylemiştim ama görüştüğü satıcı tanıdık olsa gerek ki 5g modelde biraz ısrarcı 5g alırsa direnç atılması gerktiğinide söyledim umarım bunların riski ile alır . eğer direnç ile imei atıcak kişi iyi bir usta ise uğraşma yazılımsal kayıtla çünkü rom değiştirince imei gidiyor. dirençlide böyle bir sorun yok
5G modele dirençsiz yazılımsal kayıt da çıktı aslında server kayıt olayı var ama çok pahalı 120 dolar. Direnç atılsa bile TWRP kullanmak zorunda SD işlemcide dirençli olsa bile stok recoveryde imei gidiyor.

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
5G modele dirençsiz yazılımsal kayıt da çıktı aslında server kayıt olayı var ama çok pahalı 120 dolar. Direnç atılsa bile TWRP kullanmak zorunda SD işlemcide dirençli olsa bile stok recoveryde imei gidiyor.
evet malesef bunlarıda öğrenmesi gerekiyor araştırıp

Payce59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sistem
Cihazım
Xiaomi note 13
Konular
2
SD işlemcili cihazda öyle bir kayıt bu fiyata yok yalan söylüyor. Plus model için sağlam kayıt var sadece.
Normal model için CPİD kayıt çıktı ama o da epey pahalı.
Şu an kayıtsız alırsanız önümüzdeki yıl Ağustosa kadar tek sim kullanılır ayrıca.

Ben 12/256 çin modeli 8500e aldım geçen gün.
Neden çin? Note 13 ro 5g kamerasi titriyo neden hocam. Baska ne tavsiye edersiniz

Payce59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sistem
Cihazım
Xiaomi note 13
Konular
2

O adam üstad seviyesi o adam forumun bilir kisisi neden oyle dediniz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
O adam üstad seviyesi o adam forumun bilir kisisi neden oyle dediniz ?
Hocam boş verin, kendini bilmezin teki. Fake hesaplarla hocamın itibarını düşürmeye çalışıyor. Gereğini yaptık zaten 👍

Payce59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sistem
Cihazım
Xiaomi note 13
Konular
2
Hocam boş verin, kendini bilmezin teki. Fake hesaplarla hocamın itibarını düşürmeye çalışıyor. Gereğini yaptık zaten 👍
Adaşımı kimseye ezdirmem. Bende tel alicam poco f6 mi note 13 pro plus mi mi 14t mi yada baska telmi bi taveiye verin hazir sizi yakalamisken sorayim

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Adaşımı kimseye ezdirmem. Bende tel alicam poco f6 mi note 13 pro plus mi mi 14t mi yada baska telmi bi taveiye verin hazir sizi yakalamisken sorayim
Söylediklerin arasından mi 14t en iyisi şuan direnç kayıt var yanlış hatırlamıyorsam

Üst Alt