Yardım Yurtdışı Xiaomi 13 Pro 5G almalımıyım?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Mi 14t pro direnc kayitli 22bin lira samsung s24 ultra kayitli 25bin civari beynim yandi
T demedim düz Xiaomi 14 amiral gemisi olan.
CPID kayıt çıktı Xiaomi cihazlara da bir kısmı Samsung gibi kayıt oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karar verdim note 13 pro 5g alicam bozulursada en azindan az para bağlamış olurum
Şu an elimde 13 pro 5G var güzel telefon ama sorunları da var 25 bütçeniz varsa Xiaomi 14 alın derim.

Payce59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sistem
Cihazım
Xiaomi note 13
Konular
2
T demedim düz Xiaomi 14 amiral gemisi olan.
CPID kayıt çıktı Xiaomi cihazlara da bir kısmı Samsung gibi kayıt oluyor

Şu an elimde 13 pro 5G var güzel telefon ama sorunları da var 25 bütçeniz varsa Xiaomi 14 alın derim.
Butcem var ama bozulursa elimde patlar garantisi olmayinca degermindiye dusunuyorum

Pro plus al yazılımsal imei atmak 5g modelde desteklenmiyor
Pto plus dusunfum ama onlardada direnc islemi var. Yazilimsal kayit olmuyormus

Cpid server kaydi cok pahali. Samsung s23 ultra ucuza buldum ama kayirsiz 8bin cid kayit ucreti isteniyor. Note 13 pro plus 5g alayimmi 13bin lira ? Son sozunuzu soyleyin ve alayim bir tane artik

Garantisiz teller bozulursa diye hiç korkmadım bu zamana kadar onu göze alıp aldım hep çünkü elektronik olarak kolay kolay bozulmuyor yeni telefonlar bi ekran kırılma riski var onu zaten garantilide olsa telefon garanti karşılamıyor.
Redmi serisi önermiyorum ben ama siz bilirsiniz yinede şuan 14 ulta global kullanıyorum gayet memmunum s23 ultrada güzel tercih sizin.
14 ultra 45bin s23 ultra kayitsiz hat kapalı ikinci el 18bin kayıtsız. Note 13 pro 5g rom atarak yazilimsal sorunlar duzelmezmi

Son düzenleme:

Payce59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sistem
Cihazım
Xiaomi note 13
Konular
2
Xiaomi 14 için yazılımsal kayıt çıktı SD işlemci de yazılım ile kayıt oluyor artık.

Xiaomi 14 CPID kayıt ile 25 bin şu an
Link varsa atabilirmisin. Aklimi celdin. Note 13 pro plus 5g yazilimla kayit kaypiliyomu. Alayim artik bi telefon

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Link varsa atabilirmisin. Aklimi celdin. Note 13 pro plus 5g yazilimla kayit kaypiliyomu. Alayim artik bi telefon
Tabi özelden attım.
Evet Note 13 pro plus 5G için de yazılım kayıt çıktı. Plus olmayan model için de yazılımsal kayıt var ama çok pahalı.
Attığım sitede o da var

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Pro 5g dirençle oluyor ama pro plus ta yazılım desteği var lütfen karıştırmayın imkan varsa 13t pro alabilirsin bunu seçenek için sunuyorum ve ben Eylül başından berri kullanıyorum. Burada desteklenen modeller var daha açıklayıcı olur genelde bu program kullanılır Xiaomi için . Program basit bişi değil kafanızı yakarsınız ve yıllık lisansı ücretli dolar bazında .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Payce59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sistem
Cihazım
Xiaomi note 13
Konular
2
Pro 5g dirençle oluyor ama pro plus ta yazılım desteği var lütfen karıştırmayın imkan varsa 13t pro alabilirsin bunu seçenek için sunuyorum ve ben Eylül başından berri kullanıyorum. Burada desteklenen modeller var daha açıklayıcı olur genelde bu program kullanılır Xiaomi için . Program basit bişi değil kafanızı yakarsınız ve yıllık lisansı ücretli dolar bazında .
Note 13 pro 5g 256 9bin 512lik 11 bin . Elden alicam imei sifirlamada asla gitmez diyo. Bi ustu varsa sunu al dersen onun alicam. Son soz forumda yani sizde

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Note 13 pro 5g 256 9bin 512lik 11 bin . Elden alicam imei sifirlamada asla gitmez diyo. Bi ustu varsa sunu al dersen onun alicam. Son soz forumda yani sizde
Siz direnç istemiyordunuz pro 5g alırsanız direnç attıracaksınıs. Pro plus ve düz 4g modeli yazılımsal kayıt var

Siz direnç istemiyordunuz pro 5g alırsanız direnç attıracaksınıs. Pro plus ve düz 4g modeli yazılımsal kayıt var
Alırsınız en kötü birdaha konu açarsınız , bulunduğunuz yer ve sağlam usta başlıklı bir konu açarsanız bölgenizde illa imei attıran ve sorun yaşamayan o ustayı önerir

Kruis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
5
9 bin ise çok iyi. Kayıt dahil mi? Bence riske atmadan en ucuz olanı al derim. İleride sorun olursa çok para vermemiş olursun.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
SD işlemcili cihazda öyle bir kayıt bu fiyata yok yalan söylüyor. Plus model için sağlam kayıt var sadece.
Normal model için CPİD kayıt çıktı ama o da epey pahalı.
Şu an kayıtsız alırsanız önümüzdeki yıl Ağustosa kadar tek sim kullanılır ayrıca.

Ben 12/256 çin modeli 8500e aldım geçen gün.

Üst Alt