Samsung s23 ultra yurtdisi var aklimda aslinda ama garantisiz teller bozulursa elimde patlar diye korkuyorum. Daha dusuk modeller alsammi note 13 pro plus yada note 13 pro 5gmi 13 pro gayet iyi bence tam balansli bir cihaz
onun disinda 14 ultra olabilir
Garantisiz teller bozulursa diye hiç korkmadım bu zamana kadar onu göze alıp aldım hep çünkü elektronik olarak kolay kolay bozulmuyor yeni telefonlar bi ekran kırılma riski var onu zaten garantilide olsa telefon garanti karşılamıyor.Samsung s23 ultra yurtdisi var aklimda aslinda ama garantisiz teller bozulursa elimde patlar diye korkuyorum. Daha dusuk modeller alsammi note 13 pro plus yada note 13 pro 5g
Kesinlikle öneririm ben aldım ve gayet de memnunum, fakat yurtiçi garantili aldım , rom ve root işlerini yaptığım için hiç riske atmadım. Eğer ki güncelleme meraklısı değilseniz dirençli alabilirsiniz, ama sağlam bir yerde yapılmış olması lazım iyice araştırın öyle alınYurt dışı xiaomi almayı düşünüyorum. Direnç zararlımı güncellemede sorun yaşarmıyım? Hangi telefonu önerirsiniz?
Mi 14t pro direnc kayitli 22bin lira samsung s24 ultra kayitli 25bin civari beynim yandiXiaomi 14 için yazılımsal kayıt çıktı SD işlemci de yazılım ile kayıt oluyor artık.
Xiaomi 14 CPID kayıt ile 25 bin şu an
yurtici xiaomi 13 proyu nerden buldun benim rus arkadas global versiyonu zor bulup hint versiyonu almisti gecen seneKesinlikle öneririm ben aldım ve gayet de memnunum, fakat yurtiçi garantili aldım , rom ve root işlerini yaptığım için hiç riske atmadım. Eğer ki güncelleme meraklısı değilseniz dirençli alabilirsiniz, ama sağlam bir yerde yapılmış olması lazım iyice araştırın öyle alın