Yardım Yurt dışından alınan cihazlar hakkında yardım talebi

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
Yurt dışından tanıdığım bir abim geliyor, telefon getiricek bana ama burada xiaomi gibi telefonlar yok dedi, acaba oradan getirse yani daha doğrusu burada hangi telefonlar açılıyor, hangi telefon markalarına imei atabiliyoruz ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam eğer farklı bir telefonun imeisi ise ve o telefon kullanılıyorsa sıkıntı olmazmış ama yazılımla atılınca formattan sonra falan gidiyot diyorlar eğer yazılımsa atıldıysa ne yazar btk da?

Diğer telefon neyse o yazar. Yani kaçak getirilmiş bir Mi6'ya 3310'a ait imei yazılmış ise verdiğim adresten IMEI kontrol ettiğinizde ithalat yoluyla kaydedilen IMEI ve marka model bilgisinde Nokia 3310 yazacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Diğer telefon neyse o yazar. Yani kaçak getirilmiş bir Mi6'ya imei yazılmış ise verdiğim adresten IMEI kontrol ettiğinizde ithalat yoluyla kaydedilen IMEI ve marka model bilgisinde Nokia 3310 yazacaktır.
3310 değil de mi6 dan farklı bir cihaz görünecektir desek daha güzel olur hocam :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
3310 değil de mi6 dan farklı bir cihaz görünecektir desek daha güzel olur hocam :)

Ben örneği 3310 imei'si üzerinden verdiğimi zannediyordum hocam ama yazmayı unutmuşum. Şimdi düzelttim mesajı :)

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
merhabalar,
huawei kirin işlemci;imei değiştirilemiyor diye biliyorum.her telefona imei atılıyor derseniz insanları yanlış yönlerdirirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

VVadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note5 Pro
Konular
2
Konuyu hortlatıyorum ancak bu şekilde yazması ilerde sorun teşkil eder mi ? Benim cihazlarımda da böyle yazıyor sorguladığım zaman internete giren ilk dokunmatik samsung cihazları yazıyor. İthalat yoluyla kaydedilen diye.
Diğer telefon neyse o yazar. Yani kaçak getirilmiş bir Mi6'ya 3310'a ait imei yazılmış ise verdiğim adresten IMEI kontrol ettiğinizde ithalat yoluyla kaydedilen IMEI ve marka model bilgisinde Nokia 3310 yazacaktır.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konuyu hortlatıyorum ancak bu şekilde yazması ilerde sorun teşkil eder mi ? Benim cihazlarımda da böyle yazıyor sorguladığım zaman internete giren ilk dokunmatik samsung cihazları yazıyor. İthalat yoluyla kaydedilen diye.
Şimdiye kadar operatörlerin belirli promosyonlarına katılamama dışında bir soruna denk gelmedim :)

Oyla:
Üst Alt