- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
İnşAllah beğenir ve gönül rahatlığıyla kullanırsınız hocam ailecekBrznklc Üstadım, Kızım gördü indirdiğimi, Babiş, sen yükler ve beğenirsen, bende isterim dedi...LG G4 e aynı şekilde yüklenebilinir herhalde?
lg g4'den mi5e geçtim, g4 kamerasını aramadım hiçbir zaman, üstelik her an bootlop sorunu yaşama, 2.5 saat ekran süresi, telefon ısınması gibi korkularım kalmadı, tavsiye ederim )Brznklc Üstadım, Kızım gördü indirdiğimi, Babiş, sen yükler ve beğenirsen, bende isterim dedi...LG G4 e aynı şekilde yüklenebilinir herhalde?
Fotoğraf kaldırılması vasıtası ile sorun da kaldırılmış oluyor.lg g4'den mi5e geçtim, g4 kamerasını aramadım hiçbir zaman, üstelik her an bootlop sorunu yaşama, 2.5 saat ekran süresi, telefon ısınması gibi korkularım kalmadı, tavsiye ederim )
Konuyla alakalı bir post olsun, çok hassas takıntılarım var, dün yowhatsapp denedim fakat şu özellik hiç hoşuma gitmedi, sohbet ekranından whatsapp girişine dönerken profil fotoğrafına basıyoruz ya, aynı zamanda geri işlevi görüyor o bölüm, yowhatsappda basınca profil fotoğrafı çıkıyordu sinir oldum, sildim orjinale döndüm, kapanıyor mu bu
Linkler çalışıyor, problem yok hocam.Her ikiside de yükleme yapamadım paket bozuk görünüyor hayası alıyorum neden acaba
Evet linkler sağlam yükleme yapıyor sona gelince uyarı geliyor
Sağollun olduLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu link üzerinden deneyin hocam. Sorun devam ederse ss alarak dönüş yapın.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi