- Adım
- Tolga
- Cihazım
- S7 Edge
- Konular
- 41
rootsuz olani kullaniyorum 1 2 sarki sonrasinda kapaniyor nedense
çok sağolun hocamArkadaşlar YouTube Vanced uygulamasını uzun süredir kullanan birisiyim bugün gelen güncellemeden sonra telefona hard reset attım hiç sorun yok fakat YouTube Vanced i yüklendikten sonra microg de yükledim 2 farklı sürümünü de ama oturum açmadı aşşagıdaki resimdeki yerde kabul ediyorum dedikten sonra bağlanmıyor fark bir hotmail ve gmail hesabı ile denedim sonuç yine aynı neyden kaynaklı olabilir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
--------- ÇÖZDÜM -------
ARKADAŞLAR ARAŞTIRMALARIM SONUCU OTURUM ACMA SORUNUNU GİDERDİM BENİM GİBİ SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR OLURSA YAPMASİ GEREKEN ŞEYLER
- AYARLARDAN CHROMEYİ DEVRE DIŞI BİRAKİP FABRİKA AYARLARİNA ÇEVİRİN
- SONRASIN YOUTUBE VANCED UYGULAMASINDA OTURUMLARINIZI AÇABİLİRSİNİZ
- VE TEKRAT CHROME UYGULAMASINI GÜNCELLEYİP KULLANMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
HAYIRLI OLSUN COK KAFAMA TAKILMIŞTI ÇÖZDÜM SONUNDA UMARİM BAŞKA ARKADAŞLARADA FAYDAM DOKUNUR
İYİ FORUMLAR
Rica ederimçok sağolun hocam
Chrome i devre dışı bırakıp denemelisinchromu sildim olmadı herşeyi denedim chromun eski sürümünü kurdum oda olmadı olmuyor yaa
bence bu konu sadece micro g ile ilgili
Sorun şu ki chrome devre dışı yapma yok direk sil çıkıyor miui 9.4.26 eu rom kuruluRica ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Chrome i devre dışı bırakıp denemelisin
Bende de aynı, devre dışı bırak yok sil var, ve bende oturum açamıyorumSorun şu ki chrome devre dışı yapma yok direk sil çıkıyor miui 9.4.26 eu rom kurulu
Google Play'den sistem app remover adlı uygulamayı yükleyip devre dışı bırakıp yapınBende de aynı, devre dışı bırak yok sil var, ve bende oturum açamıyorum
deneyip yazacam şimdiGoogle Play'den sistem app remover adlı uygulamayı yükleyip devre dışı bırakıp yapın
dediğin uygulamada da devre dışı bırak yok eu romlarda google uygulamaları sistem uygulaması olmadığı için devre dışı bırak yok direk sil varGoogle Play'den sistem app remover adlı uygulamayı yükleyip devre dışı bırakıp yapın
Bende o uygulama ile Chrome e tıklayınca devre dışı bırakma seçeneği var devre dışı bırakıp oturum acabildim sizde yoksa bilemicemdeneyip yazacam şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğin uygulamada da devre dışı bırak yok eu romlarda google uygulamaları sistem uygulaması olmadığı için devre dışı bırak yok direk sil var
ayrıca system app remover adlı uygulamanın resmini atabilirmisiniz ?google yerine opera kullanıyorum aynı işlemimi yapacağım ?
malesef senin devre dışı yazan yerinde bizde kaldır yazıyorBende o uygulama ile Chrome e tıklayınca devre dışı bırakma seçeneği var devre dışı bırakıp oturum acabildim sizde yoksa bilemicemResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.