Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne yaptıysam olmadı farklı farklı sürümler denedim yine olmadı YouTube Vanced düşük versiyonlarini yükleyim dedim yine olmadı ama YouTube Vanced ile alakalı değil bence microg ile alakalı onu da kaç kez silip yükledim yine aynı 2 farklı sürümü var zaten
Ne yaptıysam olmadı farklı farklı sürümler denedim yine olmadı YouTube Vanced düşük versiyonlarini yükleyim dedim yine olmadı ama YouTube Vanced ile alakalı değil bence microg ile alakalı onu da kaç kez silip yükledim yine aynı 2 farklı sürümü var zaten
Size güncelleme gelmedi mi bana güncelleme geldi 10.3.2.0 oldu ve guncelledikten sonra microg çalışmaz oldu anlamadım gitti 10.2.7.0 varkende Android 9 du 10.3.2.0 sürümündede Android 9 normalde arayüz yazılımı nasıl etkileyebiliyor anlamış değilim android 10 olmuş olsa Microg i desteklemiyor demek ki derim ama öyle bir durumda söz konusu değil .. her sürümünü yükledim fakat olmadı var birşey ama hayırlısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar sizde de Android sistem wep devredışı mi gözüküyor Google Playe yazınca ben de devre dışı gözüküyor ben yapmadığım halde ve tıkladığımda etkileştirme yazmıyor bile belki bununla alakalı olabilir mi