- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi S2
- Konular
- 29
bu tema, TEMALAR uygulamasında varmı
yok hocambu tema, TEMALAR uygulamasında varmı
Onayı aldım, geriye tema yapmak kalıyor. Forumda sanırım konu mevcut, belli taslak üzerinden yapıyorsak yapmaya çalışıcam. Ben cihazı daha yeni aldım imei atılmış şekilde ve global rom yüklü. Risk almak istemiyorum açıkçası becerebilirsem tema yapıp yüklemeyi düşünüyorum.Designer olsanızda en az 1 tema yayınlamanız lazım mağazada. Sırf şu temalar yüzünden Eu roma geçtim 3 gün önce, iyiki de geçmişim. Neydi öyle global stabilde bağımlı kalıp bir çok şeyden mahrum olmak. Skorpi hocam boşuna Eu roma geçin diye bas bas bağırmıyormuşRahat bir nefes aldım. Şu temayı kurup üstüne Ottoman hocamın temasının iconunu uyguladım miss
![]()
Siyah olmuyor hocam eski hali duruyo
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün deneysel siyah bir whatsapp yapmıştım bitmedi gerçi devam de etmeyeceğim ama beğenen olur belki ekliyorum
Siyah whatsapp
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Maalesef hazırda öyle bir fix dosyam yok. Epic rom telegram grubuna sorabilirsiniz.
emeğine sağlık bu kadarıda yeter bence gayet güzel tema dursun kenarda sıkıldıkca kullanılır
Dün deneysel siyah bir whatsapp yapmıştım bitmedi gerçi devam de etmeyeceğim ama beğenen olur belki ekliyorum
Siyah whatsapp
emeğine sağlık bu kadarıda yeter bence gayet güzel tema dursun kenarda sıkıldıkca kullanılır
Siyah whatsapp