Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

• Konbuyu başlatan FuXiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 592
  • Görüntüleme 58K

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
hocam karanlık mod ekstra güç tasarrufu sağlıyorsa otomatik olarak bazı şeyleri varsayılan kullanıyodr olabilir
v4 için ekran kaydı aldım ekleyebilirsem ekleyeceğim

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kenar tuşları karanlık Mod da da çalışıyor denedim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güç tasarrufu sağlamıyor. simgeleri farklı temadan kullanıyorum o yüzden oluyordur belki de. çünkü karanlık modu kapatıp simgeleri temanın simge seti yapıp telefonu yeniden başlatınca kenarlar renkli oldu. sadece simgeleri denemedim ama. karanlık moddan değilse simgeleri kullanmadığım için olmalı. başka seçenek kalmıyor.

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
güç tasarrufu sağlamıyor. simgeleri farklı temadan kullanıyorum o yüzden oluyordur belki de. çünkü karanlık modu kapatıp simgeleri temanın simge seti yapıp telefonu yeniden başlatınca kenarlar renkli oldu. sadece simgeleri denemedim ama. karanlık moddan değilse simgeleri kullanmadığım için olmalı. başka seçenek kalmıyor.
bilmiyorum hocam
ama temanın kendisinde sıkıntı yok
tek tek deneyerek nerede sıkıntı olduğunu bulabilirsiniz
iyi günler
iyi forumlar

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
FuXiN galiba sıra geldi.eksik iconları tamamlamaya hocam :) galiba şarj tüketiminin yüksek olduğunu tahmin ediyorum ama bu tema içinde sarfiyata değer bence.. eksik uygulama iconları isteklerini nezaman almaya başlarsınız? Yada photoshop kullanan arkadaşlar konuyu desteklermi acaba?

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
FuXiN hocam bir çince yer gördüm sanki :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu Çinli işini iyi biliyor. Adam temadan çok yeni bir arayüz yapmış sanki. Bu temadan çok şey öğrenilebilir. İki parmağı aşağı kaydırarak açılan menü tam bir özgürlük sunuyor. İstediğiniz simgeyi istediğiniz yere koyun. İsterseniz üst üste ekleyin. Biraz uğraştırıcı ama merakımdan uğraştım biraz :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam o bölme baktım. Aslında ama gözümde kaçmış sanırım hallederiz

Şimdi kilit ekranında ki kısa yollara varsayılan olarak kamera telefon 2 farklı bizim kullana bileceğimiz uygulamaları ekliyeceğim . Birini yaptım çalıştı.

2 parmak ile gelen ara yüz aslında miui 3 den beri var benim bildiğim bazı tema ve kod işinden anlayanlar yapıyor bunu başka bir çok temada da var biraz bakın miui nin resmi temalarının bazılarında olması lazım

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam temayı stok olarak kullanıyorum ben onun için bir eksik görmedim. Başka temalar ile karıştırma yapılma durumunda bazı yerler gözükmeye bilir tabi ki

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
FuXiN galiba sıra geldi.eksik iconları tamamlamaya hocam :) galiba şarj tüketiminin yüksek olduğunu tahmin ediyorum ama bu tema içinde sarfiyata değer bence.. eksik uygulama iconları isteklerini nezaman almaya başlarsınız? Yada photoshop kullanan arkadaşlar konuyu desteklermi acaba?
Hocam temada kendi ikonları hariç hepsi uygulama yada apk ikonları çekilecek şekilde ayar yapılış bence güzel olmuş. Eksik ikonlar dan kastınız nedir? İkon olayına tek tek girersek herkes farklı İkon ister o işin içinden çıkılmaz ama yapan olursa eklerim. Ayrı bir tema olarak Konuya eklerim

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hocam o bölme baktım. Aslında ama gözümde kaçmış sanırım hallederiz

Şimdi kilit ekranında ki kısa yollara varsayılan olarak kamera telefon 2 farklı bizim kullana bileceğimiz uygulamaları ekliyeceğim . Birini yaptım çalıştı.

2 parmak ile gelen ara yüz aslında miui 3 den beri var benim bildiğim bazı tema ve kod işinden anlayanlar yapıyor bunu başka bir çok temada da var biraz bakın miui nin resmi temalarının bazılarında olması lazım

Hocam bu 2 parmak olayını kapatabiliyor muyuz?

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Hocam temayı stok olarak kullanıyorum ben onun için bir eksik görmedim. Başka temalar ile karıştırma yapılma durumunda bazı yerler gözükmeye bilir tabi ki

ikonları hoşuma gitmediği için mecbur değiştiriyorum. tam ekran hareketleri de renksiz oluyor ne yazık ki.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
S. A hayırlı cumalar arkadaşlar aşağıya eklediğim video da hem tema kullanımı hemde global rom kullanıcılarinin nasıl temayı yükleyip kura bileceği bir video var baka bilirsiniz
3. 30 da kurulum hakkında bilgi mevcut
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt