Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

• Konbuyu başlatan FuXiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 592
  • Görüntüleme 58K

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Biliyorum hocam bir kaç değişiklik yapıp markete atılabilir onlar Çinliler için yapılmış birileri de Türkler için yapsın ne olmuş yani altı üstü bir tema
altı üstü bir tema
"sizin gibi gençleri pistte görmek isteriz"
buyrun hocam
altı üstü bir tema yapmak isterseniz deneme ekibinize lütfen ilk sıraya yazın beni
gönüllü olarak deneyip dönüş yaparım mümkün olan en kısa sürede
yeni bir tema yapımcısı için elimden geleni yapmaya hazırım

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yavuz8881

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Note6
Konular
4
Arkadaşlar bu ve bunun gibi çin tabanlı temaları kullanımında bariz derecede pil tüketimi oluyor ekran pil tüketimi asırı derecede artar

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Geri tuşu animasyonunun düzenlenmiş hali cihazıma geldi. Gelmeyen arkadaşlar cihazını yeniden başlatabilir. Sanırım sorun yeniden başlatmayla ilgili.
Bahsettiğiniz animasyon nedir? Resimde ki mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Designer olsanızda en az 1 tema yayınlamanız lazım mağazada. Sırf şu temalar yüzünden Eu roma geçtim 3 gün önce, iyiki de geçmişim. Neydi öyle global stabilde bağımlı kalıp bir çok şeyden mahrum olmak. Skorpi hocam boşuna Eu roma geçin diye bas bas bağırmıyormuş giggle~~Rahat bir nefes aldım. Şu temayı kurup üstüne Ottoman hocamın temasının iconunu uyguladım miss :):)
Yok şimdi yiğidi öldürmeden hakkını teslim edelim. Üstat Skorpi 'nin öyle ortaya çıkıp bas bas EU reklamı yaptığına Allah için hiç şahit olmadım. giggle~~ Sadece başını çektiği bir EU rom takımının, Xiaomi okyanusunda yaşadıkları o sınırsız özgürlük hissini bizlerin de yaşaması için bir takım akıl oyunları sergiliyor o kadar. Neticede herkesin hür iradesi var. Benim gibi altmışına merdiven dayamış kalıklar bu iradeyi garanti saplantısına mahkum ediyor, sizin gibi gençler ise dediğiniz gibi bir çok şeyden mahrum kalma yanlışlığına...facepalm~~facepalm~~
Nihayetinde ise ortak bir akılda buluşuyoruz. Üstadın dediği gibi ( ki benim düsturumdur ) aklın yolu her daim birdir.8=)clap~~clap~~clap~~

vezzeyf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Mi
Konular
15
Yok şimdi yiğidi öldürmeden hakkını teslim edelim. Üstat Skorpi 'nin öyle ortaya çıkıp bas bas EU reklamı yaptığına Allah için hiç şahit olmadım. giggle~~ Sadece başını çektiği bir EU rom takımının, Xiaomi okyanusunda yaşadıkları o sınırsız özgürlük hissini bizlerin de yaşaması için bir takım akıl oyunları sergiliyor o kadar. Neticede herkesin hür iradesi var. Benim gibi altmışına merdiven dayamış kalıklar bu iradeyi garanti saplantısına mahkum ediyor, sizin gibi gençler ise dediğiniz gibi bir çok şeyden mahrum kalma yanlışlığına...facepalm~~facepalm~~
Nihayetinde ise ortak bir akılda buluşuyoruz. Üstadın dediği gibi ( ki benim düsturumdur ) aklın yolu her daim birdir.8=)clap~~clap~~clap~~

Estağfurullah hocam sizler gibi değerli insanların ki forumda bir çok kez yorumlarınızdan ötürü gözlemlerimden ruhunuzun bizlerden genç olduğu kanaatindeyim. Maalesef bizim gibiler armut piş ağzıma düş misali çoğunlukla:?:) Skorpi üstadın konusuna gelince işin espirisiydi hocam. Bir kaç konuda eu rom dan bahsettiğini ve tavsiyelerini gördüm ona istinadendi. İyi ki de görmüş ve tavsiyesine kulak vermişim, sağolsun:D

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
ClassiCTR hocam temalar durduruldu hatası alıyorumda epic romdayım. Bi tane tema fix dosyası vardı aradım bulamadım sizde varsa rica etsem buraya atabilir misiniz?
Maalesef hazırda öyle bir fix dosyam yok. Epic rom telegram grubuna sorabilirsiniz.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
şarj tüketimine etkisi varmı test edebilen oldumu acaba?

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
İnşallah yoktur bana var gibi geldi