ben de ilk defa tema kullanacağım uzun zaman sonra.Hocam ben böyle tema görmedim normalde temaları sevmem ama bu farklı birşey dehşete düştüm o kadar güzel
Ne demek sayın hocam, estağfurullah ne izini.Elinize emeğinize sağlık, harikasınız.... Ottoman hocamdan izin alabilirsem, bende yüklemeyi düşünüyorum
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
parlak ekran diye çevirdiğiniz kısımları kilit ekranı olarak değiştirirseniz daha anlamlı olacak. ayarlardaki parlak ekran ismiyle geçen özelleştirmeler kilit ekranını etkiliyor çünkü. bir de adımsayarlı kilit ekranındaki "adımlar" çevirisini siz yaptıysanız (temadan otomatik değilse) "adım" olarak değiştirmenizi tavsiye ederim.Öncelikle temayı yapan çinli arakadaşa teşekkürler bomba gibi tema yapmış animasyonlar kodalmalar falan filan çok iyi gerçekten
Türkçe çeviri ben ve SercanZyn kardeşim tarafında yapılmıştır.
Çeviri hataları ve benzeri sorunlar için konuya ekran resmi ile geri dönüş yapmanız rica olunur.
Klit ekranı tamamem Türkçeye çevrildi saat witgetelrinde bir kaç çince yerler var onalara en kısa zamanda yeni sürümler ile el atacagım. Aynı zamanda resim içine gömülü çince yazılarıda Türçe olarak ya çevirecem yada kaybedecegim
Yine tema ön izlmeleri de sonar ki sürmler ile Türkçe resimler eklenecektir
iyi günlerde kullanın
Tema Mtz linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam şu kilit ekranında adım sayar özelliğinden çok ekmek yenir haberiniz olsun. İlk kez bu temada karşılaştım. Analog saatli seçenekle sunmuş, o biraz üzdü.Ne demek sayın hocam, estağfurullah ne izini.
Ayrıca şunu da merak etmiyor değilim, acaba çevirisi yapılmış bu temayı mağazadan indirip yorum yapan kaç kişi oldu.