Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Belli ki acımış ki uzuuun uzuun yazmışsın. 😘
forumda yetkili olmanın bir avantajı yoktur yardım etmek isteyen zaten eder. yetkili olunca ister istemez bir miktar sorumluluk alıyorsunuz konuşmaya forum kurallarına daha fazla hakim olup uygulamak gerekiyor bu konuda kimse ayrımcılık görmez daha fazla vakit geçirmek gerekir bir de bu forumda konuşmak gerekiyorsa bilmişlik değil biraz biliyor olmak lazım teknik dil bilgi birikim lazım buradaki bilgiler kişiye özgü bilgiler değil profesyonel yaklaşıyoruz misal yetkili olsam biri bana hakaret veya aşağılama yaparsa belirtirim konuda yetkilileri etiketlerim gerekli işlem neyse ona da bana da yapılır çünkü kendi lehime kararlar vermektense başka birinin görüşü daha iyidir en azından içim rahat eder forumda ayrımcılık yapılıyorsa girmeyiz kullanmayız okuruz gerekli bilgiyi alıp çıkarız kimseyle sorun yaşamamız gerekmez "güzel konuştum birazdan cantara skorpi hocam ibana gerekli açıklamayı yapıp ücreti gönderirler" giggle~~:D şaka

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Yönetim ekibine yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçilmeyen arkadaşların ise kaybettiği bir şey yok, sigorta bile yapmıyorlar. Teşekkür edip yola devam etmek gerekiyor.
Hayat her zaman istediğimiz şeyleri vermez.
Bu konunun acı gerçeği nettir ki yıllardır yönetici adayı olan arkadaşların büyük çoğunluğu bir şekilde ban yiyor.

Alternatif konu başlığı ban yemek ister misiniz olabilir. :D

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Yönetim ekibine yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçilmeyen arkadaşların ise kaybettiği bir şey yok, sigorta bile yapmıyorlar. Teşekkür edip yola devam etmek gerekiyor.
Hayat her zaman istediğimiz şeyleri vermez.
Bu konunun acı gerçeği nettir ki yıllardır yönetici adayı olan arkadaşların büyük çoğunluğu bir şekilde ban yiyor.

Alternatif konu başlığı ban yemek ister misiniz olabilir. :D

Demek ki baştan almamak gerekiyor o şahısları, istisnalar olabiliyor. :)

Skorpi Katılıyorum.

Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Pardon hocam, anlayamadım, nereye katılıyorsunuz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Bir hanım yöneticimizin olması gerekliliğine, İnşallah olur. :) Ayrıca Buse hocamın açtığı rom konuları felan gayet iyiydi ya açıklayıcı anlatımlı konulardı bayağı,redmi note 8'i alınca Buse hocamında aynı cihazı kullanıyor olması denk gelmişti konularından bayağı yararlanmışımdır sağolsun.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bir hanım yöneticimizin olması gerekliliğine, İnşallah olur. :) Ayrıca Buse hocamın açtığı rom konuları felan gayet iyiydi ya açıklayıcı anlatımlı konulardı bayağı,redmi note 8'i alınca Buse hocamında aynı cihazı kullanıyor olması denk gelmişti konularından bayağı yararlanmışımdır sağolsun.
Şimdi anlaşıldı, sizin beni Müneccim sandığınızı düşünmeye başlamıştım

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Ne acıdır ki, Sevgili Buse S. Ada hocamdan sonra bir Hanım yöneticimiz olmadıwasntme~~

Kıymetli büyüğüm, gönül isterdi ki bir arada olalım tekrardan ama artık Davos'a çıkmamaya karar verdim. (Şaka şaka 😂) Birazcık gelecek ve cihaz değişim planlarım var, gerçekleştirirsem belki tekrar başka bir alımda başvurmak isterim ♥️

Hocam, sizinle birkaç kez sanırım diyalog kurma şansımız olmuştu, naif düşünceniz için teşekkür ederim...

Üst Alt