- Adım
- vefa
- Cihazım
- gm 5 plus
- Konular
- 9
Geçmiş olsun sevindimhocam halletim. miracle box crackli sürüm ile sorunu çözmüş bulunmaktayim.
Geçmiş olsun sevindimhocam halletim. miracle box crackli sürüm ile sorunu çözmüş bulunmaktayim.
Saç kurutma makinesi ile yüksek ısıya ayarlayıp arka tarafı isittim ve daha sonra falçata ile arka kapağın köşesinden kaydira kaydira açtım . Açarken parmak izi sensörüne dikkat ettim .Cihazın arka kapağını ne ile açtınız evde acaba bilgilendirir misiniz beni?
Bize de detaylı anlatabilir misin programı nereden indirdin hangi romu yükledin incelikleri neler bilgilendirirsen ileride bize de faydası olur. Teşekkürlerhocam halletim. miracle box crackli sürüm ile sorunu çözmüş bulunmaktayim.
hocam allah senden razı olsun. saat gecenin 2 sinde uğraşmadığım program rom vs kalmadı.edit. : Yardım eden herkese teşekkürler . Miracle box 2.58 cracked sürümü ile telefonuma edl moddan yazılım atabildim. sorun çözülmüştür.
(Miracle box crackli sürüm ile box olmadan EDL modadan yazılım flashlayabildim. Benimle aynı sorunu yaşayan bu şekilde çözebilir . Bataryayı sokup testpoint yöntemi ile EDL moda alsınlar . Batarya sökük olmadan edlden rom yüklenmiyor )