Laf cambazlığı ve anlamazlığa gelme konusunda da maşallah bayağı maharetlisiniz. Şimdi şu aşağıda yazılanları siz yazmadınız mı, bunu inkar mı ediyorsunuz, biz mi yazdık yani? Burada itham edilenler kim, kocaman kocaman yazılan uyarıları görmeyen kim, çöpteki konudan dosyayı alıp kullanan kim?
Teknik terimler yazıp üstüne de keşke bunları anlayabilen olsa da konuşsak diyerek maşallah egonuzu da tavana vurmuşsunuz. Buradan, şurada yapmışlar, burada yapıyorlar demekle bir şey bilmiş olmuyorsunuz. Madem biliyorsunuz açın konusunu, verin dosyaları, anlatın nasıl yapacaklarını. İnsanlar da size dua etsinler. Ben bilsem kend
Konuya kısaca bende kıyıdan giriş yapayım. Rn8 Pro modelinde bilindiği üzere Google Arama, Kişiler ve Mesajlaşma arayüzü kullanılıyor. Cihaz işlemcisinden dolayı zaten sorunlu bir cihaz. Ben de herhangi bir ücret talep etmeden mesaimden ayırıp insanlara faydalı olmak adına bir rehber hazırladım.
Zenex hocam yolda olmasına rağmen hiç desteğini esirgemedi.
alperen0303 dostumun telefonunu kobay olarak kullandım.
Şimdi gelelim asıl meseleye konunun altina kalin harflerle yazdim. Konu bana sorumluluk size ait diye. Flash all secin demişim. Eger bu süreçte adam yanlış tiki seçip telefonu brick ederse sorumlusu benmi olacağım? Neden bu konu altina auth birakmadim diye?
im açarım.
Size buradan sadece, okuduğunuzu anlamadan ve nereden indirdiğinize bakmadan cihazınıza hiçbir işlem yapmayın diyebilirim. Bunun ötesi bizden geçiyor artık.