Yardım Yetkili Hesap Araniyor

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar merhaba, yetkili hesabi olan birisi benimle iletisime gecebilir mi? tsk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Laf cambazlığı ve anlamazlığa gelme konusunda da maşallah bayağı maharetlisiniz. Şimdi şu aşağıda yazılanları siz yazmadınız mı, bunu inkar mı ediyorsunuz, biz mi yazdık yani? Burada itham edilenler kim, kocaman kocaman yazılan uyarıları görmeyen kim, çöpteki konudan dosyayı alıp kullanan kim?

burda calismayan tek tus twpr yukleme scripti veripte milletin telefonunu brick ettirip 200 + kargo para istemeyi de hic adil bulmuyorum efendim. varsa birilerinin para ihtiyaci bagis linki koyar, ama 33 yasinda bir bilg. muhendisi olarak boyle bir firsatciliga alet olduguma cok kiziyorum.

note8 prolarin yetkili hesap istemeden flash olmasi icin dosya yuklenmesi gerekiyormus, 4pda ruslar yazmis yuklemeden once uyarmis. koysana canim kardesim bir uyari madem autoscript yapmissin... neyse bu yapilani cok ayip buluyorum, sakin login olmayin kardesler keyloggerla hesabinizi calariz falan. guzel teskilat kurulmus ama hayirli forumlar...

Teknik terimler yazıp üstüne de keşke bunları anlayabilen olsa da konuşsak diyerek maşallah egonuzu da tavana vurmuşsunuz. Buradan, şurada yapmışlar, burada yapıyorlar demekle bir şey bilmiş olmuyorsunuz. Madem biliyorsunuz açın konusunu, verin dosyaları, anlatın nasıl yapacaklarını. İnsanlar da size dua etsinler. Ben bilsem kendim açarım.
Size buradan sadece, okuduğunuzu anlamadan ve nereden indirdiğinize bakmadan cihazınıza hiçbir işlem yapmayın diyebilirim. Bunun ötesi bizden geçiyor artık.

Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
İşi gücü riv riv riv olan adamlara cevap vermeyin benim kardeşim de redmi note 8 proya okumadan işlem yaptı Zenex halletti yolladı. Bilgin yoksa forumlarda okuyup yaptığın işlemlerden kimseyi sorumlu tutmayacaksin . Redmi note 8 tehlikeli cihaz rom sevdası olan ve teknik bilgisi az olan hiç bulaşmasın herkese iyi forumlar.

Oyla:

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Bana göre fiyat bence gayet uygun bende Rn8 pro kullanıyorum iş gereği çağrı kayıt kullanabilmek için endonezya rom kurdum onu kurarken bile elim ayağım titredi bırakın twrp falan telefon 4 aylık hatta şöyle ilginç bir şey daha söyleyeyim sırf bu telefonun mtk işlemcisinden dolayı Rn7 pro ya da redmi note 8 bulabilirsem kafa kafaya takas yapacağım yakında.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Konuya kısaca bende kıyıdan giriş yapayım. Rn8 Pro modelinde bilindiği üzere Google Arama, Kişiler ve Mesajlaşma arayüzü kullanılıyor. Cihaz işlemcisinden dolayı zaten sorunlu bir cihaz. Ben de herhangi bir ücret talep etmeden mesaimden ayırıp insanlara faydalı olmak adına bir rehber hazırladım. Zenex hocam yolda olmasına rağmen hiç desteğini esirgemedi. alperen0303 dostumun telefonunu kobay olarak kullandım.
Şimdi gelelim asıl meseleye konunun altina kalin harflerle yazdim. Konu bana sorumluluk size ait diye. Flash all secin demişim. Eger bu süreçte adam yanlış tiki seçip telefonu brick ederse sorumlusu benmi olacağım? Neden bu konu altina auth birakmadim diye?

Oyla:

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Laf cambazlığı ve anlamazlığa gelme konusunda da maşallah bayağı maharetlisiniz. Şimdi şu aşağıda yazılanları siz yazmadınız mı, bunu inkar mı ediyorsunuz, biz mi yazdık yani? Burada itham edilenler kim, kocaman kocaman yazılan uyarıları görmeyen kim, çöpteki konudan dosyayı alıp kullanan kim?

Teknik terimler yazıp üstüne de keşke bunları anlayabilen olsa da konuşsak diyerek maşallah egonuzu da tavana vurmuşsunuz. Buradan, şurada yapmışlar, burada yapıyorlar demekle bir şey bilmiş olmuyorsunuz. Madem biliyorsunuz açın konusunu, verin dosyaları, anlatın nasıl yapacaklarını. İnsanlar da size dua etsinler. Ben bilsem kend
Konuya kısaca bende kıyıdan giriş yapayım. Rn8 Pro modelinde bilindiği üzere Google Arama, Kişiler ve Mesajlaşma arayüzü kullanılıyor. Cihaz işlemcisinden dolayı zaten sorunlu bir cihaz. Ben de herhangi bir ücret talep etmeden mesaimden ayırıp insanlara faydalı olmak adına bir rehber hazırladım. Zenex hocam yolda olmasına rağmen hiç desteğini esirgemedi. alperen0303 dostumun telefonunu kobay olarak kullandım.
Şimdi gelelim asıl meseleye konunun altina kalin harflerle yazdim. Konu bana sorumluluk size ait diye. Flash all secin demişim. Eger bu süreçte adam yanlış tiki seçip telefonu brick ederse sorumlusu benmi olacağım? Neden bu konu altina auth birakmadim diye?

im açarım.
Size buradan sadece, okuduğunuzu anlamadan ve nereden indirdiğinize bakmadan cihazınıza hiçbir işlem yapmayın diyebilirim. Bunun ötesi bizden geçiyor artık.

kendime kiziyorum, autoscript icin unbrick onleyen preloaderin yuklenmesi gerekirdi diyorum, mtk icin neden yetkili hesap gerektigi hk. ufak bir arastirma paylasmiyorum ve ufi box ile 50 liraya bu isin cozulebilecegi bilgisini veriyorum.

autoscript icine brick onleyen preloaderi %100 gomebilirdi/gommeliydi ki magdur biri yetkili hesap olmadan da sptook kullansin.

yayinladigin konu autoscript (kullanici mudahale etmiyorsa) ise , magduriyeti onleme imkanin varsa onlemiyorsan ve sonrasi magdur arkadaslara git kardesim x sahis sunu x liraya hallediyor dersen o zaman duraksarim...

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
kendime kiziyorum, autoscript icin unbrick onleyen preloaderin yuklenmesi gerekirdi diyorum, mtk icin neden yetkili hesap gerektigi hk. ufak bir arastirma paylasmiyorum ve ufi box ile 50 liraya bu isin cozulebilecegi bilgisini veriyorum.

autoscript icine brick onleyen preloaderi %100 gomebilirdi/gommeliydi ki magdur biri yetkili hesap olmadan da sptook kullansin.

yayinladigin konu autoscript (kullanici mudahale etmiyorsa) ise , magduriyeti onleme imkanin varsa onlemiyorsan ve sonrasi magdur arkadaslara git kardesim x sahis sunu x liraya hallediyor dersen o zaman duraksarim...
Siz yapın hocam böyle bir şeyi. Duraksamaniza gerek yok. Madem bilgili ve ilgilisiniz siz yapın. Twrp yuklemeyi bekleyen yüzlerce insan var. Faydalı olun. Laf değil icraat üretin!

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Sizin yaptığınız şey sadece buradaki insanları suçlamak, karalamak, dolandırıcı demek. Bilgi paylaşımı olacak tek bir kelime görmedim mesajınızda. Hem mühendisim diyorsunuz hem de yazdıklarınızı idrak edemiyorsunuz. Acaba yaptığım alıntıları mı göremiyor, kendi yazılarınızı okuyamıyorsunuz? Öyleyse sizin yazdıklarınızı kopyalayıp ben yazmışım gibi size yazayım. Yani siz bizim yerimize geçin ben de sizin yerinize. Bu şekilde aşağıdaki yazıyı okuyun lütfen.

burda calismayan tek tus twpr yukleme scripti veripte milletin telefonunu brick ettirip 200 + kargo para istemeyi de hic adil bulmuyorum efendim. varsa birilerinin para ihtiyaci bagis linki koyar, ama 33 yasinda bir bilg. muhendisi olarak boyle bir firsatciliga alet olduguma cok kiziyorum.

note8 prolarin yetkili hesap istemeden flash olmasi icin dosya yuklenmesi gerekiyormus, 4pda ruslar yazmis yuklemeden once uyarmis. koysana canim kardesim bir uyari madem autoscript yapmissin... neyse bu yapilani cok ayip buluyorum, sakin login olmayin kardesler keyloggerla hesabinizi calariz falan. guzel teskilat kurulmus ama hayirli forumlar...

Oyla:
Üst Alt