Yardım Yetkili Hesap Araniyor

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar merhaba, yetkili hesabi olan birisi benimle iletisime gecebilir mi? tsk

Ahmet Bilgin

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Bu yetkili hesap nedir, ne işe yarar detaylı bilgi var mı? Cihazı unlock ederken girdiğimiz mi hesabı mı bu?
Hayır. Brick olan telefonlara bile yazılım atabileceğiniz özel bir hesap.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben kimsenin telefonunu zorla çökertmedim değil mi? Size şunu kurun da demedim, yanınızda dahi değilim. Cihazı çökerten sizsiniz.

Ben kimseye illa bana yaptır başkasına yaptırms demedim, değil mi? Ben fiyat verir kenara çekilirim ki dışarda 300-350 den kapı açıldığını düşündüğümde fiyatım da normal.

Şimdi ben bu hizmeti uyguna verdiğim için suçlu oluyorum. Çok güzel. Benim kimsenin parasına ihtiyacım yok. Ben fiyatlarımı dışarıdaki fiyatlarla aynı seviyeye çekerim 3-5 müşterim azalır yine paramı kazanırım daha az yorulurum daha fazla kazanırım. Ben burada dışarda işi bilmeyenlerin elinde cihazlarınız çöp olmasın diye uğraşırken bir yerden birileri her zaman fırlayıp lafı atıp kaçıyor.

Ben bu forumda asla canlanmaz, çöp oldu denilen çok cihazı ayağa kaldırdım. Yeri geldi servis 950-1000tl istedi cihazlardan anakart değişilecek deyip, ben 150-200 e hallettim. Yanlış yapıyormuşum.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
burda calismayan tek tus twpr yukleme scripti veripte milletin telefonunu brick ettirip 200 + kargo para istemeyi de hic adil bulmuyorum efendim. varsa birilerinin para ihtiyaci bagis linki koyar, ama 33 yasinda bir bilg. muhendisi olarak boyle bir firsatciliga alet olduguma cok kiziyorum.

note8 prolarin yetkili hesap istemeden flash olmasi icin dosya yuklenmesi gerekiyormus, 4pda ruslar yazmis yuklemeden once uyarmis. koysana canim kardesim bir uyari madem autoscript yapmissin... neyse bu yapilani cok ayip buluyorum, sakin login olmayin kardesler keyloggerla hesabinizi calariz falan. guzel teskilat kurulmus ama hayirli forumlar...
33 yaşında bir bilgisayar mühendisi böyle yapıyorsa vay halimize demektir.
Size kim zorla bir şey yaptırdı söyler misiniz? Size kim silah zoruyla cihazınızı Zenex hocamıza göndermeye, ona para vermeye zorladı? Varsa bedavaya yada daha ucuza yapan, elinizi kolunuzu bağlayan mı vardı da ona yaptırmadınız?
Bu forumdaki hiç kimse, kimsenin beş kuruşuna göz dikmez, dikemez. Yapılabilecek her şey açık açık hem resimli hem videolu olarak anlatılmış, binlerce kere yazılmış dahi olsa, onları okumadan yeniden aynı şeyleri sormuş kişilere yine de aynı cevaplar tekrar yazılmıştır. Kişi bunları yine de yapamıyorsa ya da yetkili hesap gibi kolay bulunmayacak ve elde edilmesi için maddi külfet gerektirecek bir durum varsa, kişilerin maddi/manevi oluşacak hakları için kendilerine biçtikleri fiyatları ödemek te onun yükümlülüğüdür. Kime isterse yaptırmak ta kendi elindedir. Durum böyleyken burada yazdıklarınız ve ithamlarınız saçmalıktan öteye gidememektedir. Eğer bu düşüncede iseniz zaten burada olmanızın bir manası yok, eğer kendiniz gidemiyor iseniz söyleyin biz gönderelim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Note 8 Pro için yayınlanan tek tuş yükleme aracındaki uyarıları ve linki de ekleyeyim ki yanlış anlaşılmalar olmasın...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bir defa daha büyük harflerle uyarımızı yazalım...

REDMI NOTE 8 PRO GELİŞTİRMEYE AÇIK BİR CİHAZ DEĞİLDİR. YETKİLİ HESABA SAHİP DEĞİLSENİZ YA BU CİHAZI KULLANMAYINIZ YA DA BOOTLOADER KİLİDİNİ DAHİ AÇMAYINIZ!!

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yüzlerce defa yazıldı bu uyarılar Note 8 pro için... Okumayı bilmeyen adamı nasıl bilgisayar mühendisi yapmışlar. İlkokula geri alalım sizi önce okumayı bir öğrenin sondan sonra üniversite işine, meslek seçimine falan bakarsınız. :D

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ben kimsenin telefonunu zorla çökertmedim değil mi? Size şunu kurun da demedim, yanınızda dahi değilim. Cihazı çökerten sizsiniz.

Ben kimseye illa bana yaptır başkasına yaptırms demedim, değil mi? Ben fiyat verir kenara çekilirim ki dışarda 300-350 den kapı açıldığını düşündüğümde fiyatım da normal.

Şimdi ben bu hizmeti uyguna verdiğim için suçlu oluyorum. Çok güzel. Benim kimsenin parasına ihtiyacım yok. Ben fiyatlarımı dışarıdaki fiyatlarla aynı seviyeye çekerim 3-5 müşterim azalır yine paramı kazanırım daha az yorulurum daha fazla kazanırım. Ben burada dışarda işi bilmeyenlerin elinde cihazlarınız çöp olmasın diye uğraşırken bir yerden birileri her zaman fırlayıp lafı atıp kaçıyor.

Ben bu forumda asla canlanmaz, çöp oldu denilen çok cihazı ayağa kaldırdım. Yeri geldi servis 950-1000tl istedi cihazlardan anakart değişilecek deyip, ben 150-200 e hallettim. Yanlış yapıyormuşum.
Evet sayın hocam, maalesef yanlış yapıyorsunuz. Otuz beş senelik meslek hayatım bu tip insanlara doğruyu-yanlışı öğretmek ile geçti. Bizim insanımızın tabiatı itibarıyla kolaycılığa kaçmayı seven, işini kurnazlık yada bedavacılık usülleriyle halletmeye çalışan ve emeğe hürmet göstermeyi bilmeyen bir yapısı var. ( Eğer bahsedilen cihazı ücretsiz yapmış ve tercihin de kargo ücretini ödemiş olsaydınız eleştiriye değil övgülere mazhar olacaktınız) Siz de eğitimcisiniz ve benim bıraktığım bayrağı devralacaksınız. Naçizane tavsiyem emeğinizi ve çabanızı hakeden insanlara verin hocam. Verin ki emeğiniz, gayretiniz ve yaptığınız iş hakkıyla yerini bulsun. Yoksa bu tip insanlar her zaman vardır ve var olmaya devam edecektir.
Sizi bilen bilir. Benim gibi şahsen tanışma şerefine erişmiş insanlar olsun yada gıyabınızda methinizi işitmiş olanlar; sizin adınızı karalamak için yapılan beyhude çabalara asla prim vermezler. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye boşa söylenmiyor.
Uzun lafın kısası ; böyle kendini bilmez hadsiz insanlar karşısında belli bir saygınlığı olan Zenex adını müdafaa etmek için nafile çaba sarfetmek yerine enerjinizi daha faydalı eylemlere yöneltin.
Unutmayın ki altın çamura düşmekle kıymetinden hiç bir şey kaybetmez. Böyle insanlar muhatap alınıp cevap vermeye dahi deymez.
Konuya lüzumsuz dahil oldum, kusura bakmayın. Sevgi ve hürmetlerimle...

Son düzenleme:
Oyla:

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
zenex in ismini telafuz etmedim, maduriyetin sebebi autoscripttir ben degil. ilk telefona herseyi sorunsuz yuklemistim, script fastbootu ucurdu.

o scripti yayinliyorsaniz preloaderi auth. hesapsiz yuklenmesini saglayan dosyalar da beraberinde attirirsiniz, kimseyide magdur etmemis olursunuz.

arkadas fiyatlarin uygunlugundan bahsetmis, birisi ne bicim muhendissin git ilkokula demis (gercekten cok guldum...), bi arkadas istemiyorsan git demis vs. sorunu neden bireysellestiriyorsunuz ki? o script bu haliyle yayinlanmasi riskli ise ya yayinlamazsin yada auto ise preloader atarsin ki adam sptool ile flashlayabilsin guzel kardesim. auth. hesabimiz olmadigindan yukleyemiyoruz. neyse ufi box krediyle sorunu hallediyormus.(auth. key serverda hesaplaniyormus) kac tl oldugunu soylemiyeyim simdi polimik olmasin hic...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yetkili hesap nedir, ne işe yarar detaylı bilgi var mı? Cihazı unlock ederken girdiğimiz mi hesabı mı bu?

xiaomi mtk telefonlarina cogu tel. gibi flash yuklenemiyor(deep seviyede-edl)mtk preloader pc cihaz arasindaki baglantiyi yaparken sla auth. mekanizmasi ile kimlik dogruluyor. cihaz id ve bir kac bilgisi karsiligina es deger rsa key ile beraber bir dogrulama kodu gerekiyor. bunu da cinliler sadece yetkili hesaplara yaptirma imkani taniyorlar.

aslinda sptool klasorune mtk6785.key ve mtk6785.res adinda sifrelerini oldugu dosyayi koysan flash atabilirsin. bunu da ufi teamdeki arkadaslar cozmus ve kendi serverlarinda bu algoritmayi asmislar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi mtk telefonlarina cogu tel. gibi flash yuklenemiyor(deep seviyede-edl)mtk preloader pc cihaz arasindaki baglantiyi yaparken sla auth. mekanizmasi ile kimlik dogruluyor. cihaz id ve bir kac bilgisi karsiligina es deger rsa key ile beraber bir dogrulama kodu gerekiyor. bunu da cinliler sadece yetkili hesaplara yaptirma imkani taniyorlar.

aslinda sptool klasorune mtk6785.key ve mtk6785.res adinda sifrelerini oldugu dosyayi koysan flash atabilirsin. bunu da ufi teamdeki arkadaslar cozmus ve kendi serverlarinda bu algoritmayi asmislar.

Son düzenleme:
Oyla:

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
arkadaşlar burda kimsenin ismini telafuz etmedim, dediklerimi kişiselleştirip üslübu bozmaya gerek yok, ne zenexin fiyat vs. gibi konularda açıklama yapmasına (ki özelden mesaj atmıştım kendisine konuyu açmadan) nede diğer arkadaşların klavye arkasından boş gider yapmasına ihtiyaç yok (git ilkokulda oku, istemiyorsan atarız vb.) - burda çözüm/paylaşım amacıyla yazıyorum ve bu autoscript olayı zor durumda kaldım. (2. telefona manuel twpr + magi yüklemiştim sorunsuz...)

burda yetkili hesabı olmayan arkadaşları mağdur bırakabilecek bir script var, ve bu scriptin yayınlamasına yönelik ve auth. unbrick dosyalarının da otomatik yüklenmemesinden dolayı tepkimi dile getirdim.

kimse de başkaların da mağdur kalabileceğini vb. yazmamış, zorla mı yüklettik demiş :)

not: ufi box credi ile bu preloader auth. serverlarında çözüp flash atmayı mümkün kılıyormuş. mtk cihazlarında load öncesi cihaz id bilgileri ile rsa damgalı eas şifre gerekiyor. bunu sptool altında MT6,785.key ve MT6,785.res dosyasına yazarak kullanabiliyorsunuz. keşke şurda 2-3 arkadaş çıkıpta konuya teknik açıdan yönelebileceğim arkadaşlar çıksa.

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Konuyu açan arkadaşın derdi yardım almaktan ziyade forumdaki bilgi paylaşımını karalamak gibi geldi.
Yaşınız veya Mesleğiniz bizi ilgilendirmez. Bu forumda herkes birbirine saygı çerçevesinde davranır. Gerekirse saygı çerçevesinde tartışır.
Bu forumda ücretsiz destek hayli çok olduğu gibi ücretli destek de vardır. Sizin bunu KARALAMAYA hakkınız yoktur.
Bilgisi olan yazar, olmayan da konuyu okur ve geçer.
Zenex hocam sağolsun buradaki herkes kendisini sever, elinden geleni de yapar. Kendim de bir teknik servis olarak verdiği fiyatın Çok uygun olduğunu söylüyorum.
Scripti yazan arkadaşa gelince, Kendisinden Allah razı olsun. Onlarca cihaza auto installer yapmak uğraş ister, onları güncellemek ayrı uğraş ister.
Çok kullandım ve kullandıgım-kullanmadıgım her gördüğüm konusunda beğeni ve yorum atmaya çalıştım.
Kullandıgınız script için Konu gerekli uyarılar zaten BÜYÜK BİR KIRMIZI YAZI İLE yapılmış-yazılmış.
Kullanıp kullanmamak tamamen sizin sorumluluğunuz altındaki bir durum.
Bu yüzden KİMSEYİ KARALAMAYA- SUÇ ATMAYA HAKKINIZ YOK.

Konunun amacından saptığını düşündüğüm için kilitlenmesini talep ediyorum.
Yardım için yazılmış ancak arkadaş terslemiş gözüktüğü kadarıyla.

Oyla:

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
benim kimseyi tersledigim yok kimseye laf soyledigim de yok autoscript magdur birakti/birakabilir ki bunun teknik sebebini sorgulamiyorsun bile... yasimi ve meslegimi belirtmem konuya derinlemesine yaklasabilecegimi belirtmek istememdi.

ufiboxlu ist/maltepedeki birine konusup 50 liraya attirdim bu arada.

ama burdaki gerginligi anlamadim? konuyla ilgili bircok magdur var, neden konuyu kirletip kapattiriyorsun?

Oyla:
Üst Alt