Yardım Yetkili Hesap Araniyor

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar merhaba, yetkili hesabi olan birisi benimle iletisime gecebilir mi? tsk

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Siz ulaşabilirsiniz...

Oyla:

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzaktan baglanti kurabilecek birisini ariyorum, sadece hesaba ihtiyacim var.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
uzaktan baglanti kurabilecek birisini ariyorum, sadece hesaba ihtiyacim var.
Yetkili hesabı olan biri, sizin bilgisayarınıza hesap bilgileri ile oturum açmaz hocam. En azından ben öyle yapardım.

Oyla:

crazyboy87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
crazybou
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burda calismayan tek tus twpr yukleme scripti veripte milletin telefonunu brick ettirip 200 + kargo para istemeyi de hic adil bulmuyorum efendim. varsa birilerinin para ihtiyaci bagis linki koyar, ama 33 yasinda bir bilg. muhendisi olarak boyle bir firsatciliga alet olduguma cok kiziyorum.

note8 prolarin yetkili hesap istemeden flash olmasi icin dosya yuklenmesi gerekiyormus, 4pda ruslar yazmis yuklemeden once uyarmis. koysana canim kardesim bir uyari madem autoscript yapmissin... neyse bu yapilani cok ayip buluyorum, sakin login olmayin kardesler keyloggerla hesabinizi calariz falan. guzel teskilat kurulmus ama hayirli forumlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37
burda calismayan tek tus twpr yukleme scripti veripte milletin telefonunu brick ettirip 200 + kargo para istemeyi de hic adil bulmuyorum efendim. varsa birilerinin para ihtiyaci bagis linki koyar, ama 33 yasinda bir bilg. muhendisi olarak boyle bir firsatciliga alet olduguma cok kiziyorum.

note8 prolarin yetkili hesap istemeden flash olmasi icin dosya yuklenmesi gerekiyormus, 4pda ruslar yazmis yuklemeden once uyarmis. koysana canim kardesim bir uyari madem autoscript yapmissin... neyse bu yapilani cok ayip buluyorum, sakin login olmayin kardesler keyloggerla hesabinizi calariz falan. guzel teskilat kurulmus ama hayirli forumlar...
Hocam haklılık payınızı bilmem ama bu Yetkili hesabı bulma şansları tekrar yok. O iş bitti elinde olan onunla kalıyor. artık bulunamıyor. Hesabın ele geçirilmesi söz konusu olamaz. Zenex hocamla daha önce konuştum bu konularda cahilken fakat haklı adam. Kime güvensin ne yapsın . . .

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9

33 yasinda bir bilgisayar muhendisi olarak herhangi bir script yuklemeden once elinizdeki cihazin mtk islemcili bir cihaz oldugunu ve miui eu ekibinin bile bu cihaza rom dagitmadigini, ilk ciktigi zamanlarda bir suru insanin cihazini brick ettigini, sorunun tek tus twrp yukleme aracinda degil cihazin islemcisinde oldugunu bilmeniz gerekirdi.

Bu islerde cihaz yazilimi ile ilgili bir islem yaparken on defa dusunup bir o kadar kontrol etmek lazim. Mi flash tool ile mi8 lerine rom aticam diye onlarca kullanici bootloaderlarini kilitleyip cihazlarini brick etti, suclu forummu yoksa mi flash tool muydu peki?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam gerek forumda gerek gruplarda bi çok arkadaşa note 8 pro ile fazla uğraşmamasını stock haliyle kullanmalarını söyledim forumdada note 8 pro brick hakkında bol bol konu var sorun işlemcinin mediatek olması forumu karalamanız ayıp olmuş iyice bi araştırın yorumlarınızı tekrar düşünün derim.
zenex'in böyle bişeye ihtiyacı yok isterse bu forumda hiç bulunmaz tek başına piyasadan brick olan veya imei işlemi yapılcak cihazlar toplar yine işini yapabilir belkide daha fazla kazanır kim bilir.

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Bu yetkili hesap nedir, ne işe yarar detaylı bilgi var mı? Cihazı unlock ederken girdiğimiz mi hesabı mı bu?

Oyla:
Üst Alt