- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 19
Artık polisten kaçamayacaklar.
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık polisten kaçamayacaklar.
Daha ortada fabrikası bile olmayan, projesi ve patenti olmayan ama hayal edilen teknolojik özelliklerde uçan bir arabadan bahsediyoruz.
Hangi mühendislik ile ve hangi araçlarla üretileceği bile belli olmadan sanki arabayı üretmişiz gibi bir algı yaratılması yanlış.
Hele bir üretilsin, bir yerde satılmaya başlansın da o zaman tartışalım bence. Çünkü fikren hep var olan, zaman zaman ateşlenen zaman zaman unutulan bir konu bu araba hadisesi.
Daha ortada fabrikası bile olmayan, projesi ve patenti olmayan ama hayal edilen teknolojik özelliklerde uçan bir arabadan bahsediyoruz.
Hangi mühendislik ile ve hangi araçlarla üretileceği bile belli olmadan sanki arabayı üretmişiz gibi bir algı yaratılması yanlış.
Hele bir üretilsin, bir yerde satılmaya başlansın da o zaman tartışalım bence. Çünkü fikren hep var olan, zaman zaman ateşlenen zaman zaman unutulan bir konu bu araba hadisesi.
Üretilen sadece prototip yani seri üretime geçilene kadar bir sürü değişiklik olabilirAraç üretildi hocam daha öncekiler 2 - 3 kişinin birleşip ortaya karma bir araç koyup para desteği beklemeleriydi bu işler kolay olmuyor hiçbir telif hakkını gözden kaçırmamak ve bireysel olmadan hareket etmek gerekiyor. Daha önce resmen hiçbir araç tanıtılmamıştı, evet bu kez araç %99 hazır sadece fabrika vs kurup seri üretime geçilmesi gerekiyor robotlar yapacak çünkü herşeyi.
Üretilen sadece prototip yani seri üretime geçilene kadar bir sürü değişiklik olabilir
Bu aradaca DESTEK olacağınıza KÖSTEK olmayın da yazılımından tutunda piline kadar herşey yerli olur. Şuan herşeyi dizaynına kadar yerli yapan hiç bir araç üreticisi yok. Başta iç ve dış pazarda çok satması lazım ki para dönsün ve aracın her bir parçası için fabrikalar açılıp %100 yerlileştirilebilsin. Ben bu araca 200k vermem diyor Bu araçla alakalı bir yorum değil çünkü bir bahanesi yok. Siyasi görüşleriniz yüzünden gelişemiyoruz. Sen hiç bir projeye destek olmazsan üstüne kötülersen üstüne gidip abd,çin i desteklersen gelip burda asgari ücret neden 2300tl dersin. Eğer gerçekten ülkenize destek olmak istiyorsanız bu kritik zamanda bu kritik adımı siyasi boyuta taşımayın.
Eğer gerçekten, siyasetçi gibi değilde, parti başkanı ağzıyla değilde, devlet adamı gibi davranılırsa, olay da siyasi boyuta taşınmaz...Eğer gerçekten ülkenize destek olmak istiyorsanız bu kritik zamanda bu kritik adımı siyasi boyuta taşımayın.
Bu araca 200.000 TL vermem demek ile siyasi yorumun neresini bağdaştırdınız ben bunu çok merak ettim açıkçası.
Eğer gerçekten, siyasetçi gibi değilde, parti başkanı ağzıyla değilde, devlet adamı gibi davranılırsa, olay da siyasi boyuta taşınmaz...