Haber Yeni Xiaomi cihaz alacaklar dikkat. Xiaomi Unofficial Romlar için Push bildirimleri yollamaya başladı

Xiaomi Çin pazarı için üretilen telefonların sadece Çinde satılması için çalışmalarını hızlandırdı. Biliyorsunuz daha önce duyurusunu yapmıştı.
ROM'u güncellemeden veya güncellemeden önce, ÇOK önemli bir şey var .

1. Çin pazarı için üretilen Xiaomi Telefonları MIUI Global ROM'u çalıştıramaz.
2. Global pazarlar için üretilen Xiaomi Telefonları MIUI Çin ROM'unu çalıştıramaz.

Resmi veya yetkili satış kanalları aracılığıyla Xiaomi Telefonları satın almanızı ve yanıp sönmeden veya güncellemeden önce sistem bilgisini iki kez kontrol etmenizi öneririz.

Anlayışın için teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

"Cihazınızda yüklü olan Rom unofficial gibi görünüyor. Yardım almak için distribütörünüzle iletişim kurun."

Gördüğünüz gibi Xiaomi Çin pazarı için üretilen telefonlarına Unofficial Rom yükleyenlere Push bildirimleri yollama başladı. Cihazları seri numarası ve iMEi üzerinden takip ettiği söyleniyor. Ancak bu bildirimleri geriye dönük yollayıp yollamayacağı ve bildirim geldikten sonra cihazda nasıl bir değişiklik olacağı bilinmiyor.

Bu bildirimlerin bizim yüklediğimiz Costum Romlar için olacağını düşünmüyorum. Önemli olan cihazın Çin pazarı mı yoksa Global cihaz olarak mı üretildiği. Xiaomi büyüyor ve dünyaya yayılıyor. Büyüdükçe de diğer gelişen tüm firmalar gibi satışların hepsini resmi kanallar üzerinden yapmak istiyor. Ben bu bildirimlerin Çinden illegal yollarla getirtilip İmei atılan ve Global Rom yüklenen cihazlar için geleceğini düşünüyorum. Tabi ki bu benim görüşüm.

Cihaz Sorgulaması yapmak için link

11 Eylülde yapılan bir duyuru
Merhaba Mi Hayranları,
Son zamanlarda birçok kullanıcının telefonlarında Global ROM'u yanıp sönerken veya güncellerken telefonlarını tutabildiğini geri bildirdik. Üzerinde araştırma yaptık. MIUI, MIUI ROM flaşında veya destek politikasında bir değişiklik yaptı. Şimdi Çin Fabrika / Çin Donanımı üretilen Xiaomi Telefonları, Kilitli Bootloader ile MIUI Global ROM çalıştıramazsınız. Herhangi bir kullanıcı, China Hardware Xiaomi Phone ile MIUI Global ROM'u yüklemeye çalışırsa, telefonları kurtarma moduna geçecek ve MIUI'yi çalıştıramayacak.

Cihazlar: Redmi 5 serisi ve 2018'de yayınlanan diğer tüm cihazlar

ROM'u flaş veya güncellemeye çalıştığınızda tuğlalanma sorunuyla ilgili size yardımcı olabilecek bazı ipuçları.

1. Çin ROM veya Global ROM mu olduğunu doğrulayın - Ambalaj kutusundaki yazdırmayı kontrol edin.Baskı Çince ise, o zaman MIUI Çin ROM ile Çin pazarı için. MIUI Global ROM 2'yi flaşlamak oldukça riskli olacaktır
2. ROM versiyonunu doğrulayın - V9.6.1.0.ODMMIFD resmi bir MIUI Global sürümü değildir ve ROM güncellemelerini desteklemez. Bu sürümü elinde tuttuğunuz herhangi biri güncelleşir ve “kurtarma modu” na girerse, lütfen satıcıdan yardım isteyin. Resmi veya yetkili satış kanallarından satın almanızı tavsiye ederim.
3. Bir V9.6.1.0.ODMMIFD telefonu satın aldığınızda ve bootloader'ın kilidi açılmışsa, Global ROM V9.6.4.0'a fastboot ile hızlıca kaydırabilir ve kilitli kalmasını sağlayabilirsiniz (kilitlendikten sonra tuğlalanır); veya Çin ROM'una (kilitlenmeye izin verilir) yanıp sönebilirsiniz.

Son düzenleme:

okeskinsoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Bende telefonu migrostan aldım ve rus romu var. Miui forum'daki linkten Miui 10 Global Romu indirip direkt kurabilir miyim?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
iyi ki 200 lira daha verip global olanı almışım hemde resmi kayıtlı. yakında custom rom kurmanın kolay yollarıda çıkarsa rollbeck sorunu için geçmeye de başlarım

Kuinera

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi8
Konular
3
Bu telefon şimdi global değil mi? Almayı düşünüyorum çünkü problem yaşamak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• mi 8.PNG
    mi 8.PNG
    484,8 KB · Görüntüleme: 67

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu telefon şimdi global değil mi? Almayı düşünüyorum çünkü problem yaşamak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
En sağlıklısı mesaj atarak direk satıcıya sormanız olacaktır... Arkadaşlarımızın verecekleri cevaplar stokların değişmesi halinde hatalı olabilir.

Kuinera

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi8
Konular
3
Teşekkür ederimm

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
bende mi6 hepsiburada dan aldım az önce sorguladım uluslararası versiyon diyor

Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.

Tebrikler! Satın aldığınız telefonun resmi uluslararası versiyon olduğundan emin olabilirsiniz.

Kuinera

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi8
Konular
3
En sağlıklısı mesaj atarak direk satıcıya sormanız olacaktır... Arkadaşlarımızın verecekleri cevaplar stokların değişmesi halinde hatalı olabilir.
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende mi6 hepsiburada dan aldım az önce sorguladım uluslararası versiyon diyor

Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.

Tebrikler! Satın aldığınız telefonun resmi uluslararası versiyon olduğundan emin olabilirsiniz.
Satıcı olarak hepsiburadamıydı satıcı yoksa başka bir satıcımıydı acaba?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı olarak hepsiburadamıydı satıcı yoksa başka bir satıcımıydı acaba?
Hepsiburada değil satıcının adı yazması lazım, Hepsiburada satışı güvenli bir şekilde sağlayan firma sadece.

Kuinera

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi8
Konular
3
Hepsiburada değil satıcının adı yazması lazım, Hepsiburada satışı güvenli bir şekilde sağlayan firma sadece.
Diğer satıcıların ilanda isimleri yazıyor benim bahsettiğim ekran görüntüsü attığım üründe hepsiburada yazıyor satıcı kısmında bunu öğrenmek için hepsiburadaya mesaj mı atmayalım sence?

Üst Alt