Yardım Yeni Telefon aldım ürezerinde jiletin yok

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Bugün cepport dan alığım note 3 geldi bi kaç sorum var 1.si telefonun kutusunda çizikler var
2.si telefonun ekranında veya arka kapağında,kamerasında jiletin olması lazım değilmi üzerinde cince yazı yazan

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Hayır

Oyla:

SCSC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
2132
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Bugün cepport dan alığım note 3 geldi bi kaç sorum var 1.si telefonun kutusunda çizikler var
2.si telefonun ekranında veya arka kapağında,kamerasında jiletin olması lazım değilmi üzerinde cince yazı yazan

Değişim talebinde bulunun veya para iadesi isteyin.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Muhtemelen daha önce satılmış ve iade gelmiş bi cihaz bu. Derhal değişim isteyin. cepport yardımcı olur herhalde. Konuyu merakla takip edeceğim

Oyla:

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Arkdaşlar şimdi cepport ile konutum jiletin olması gerektiğini ve değişim için yollamamı sölediler ama içim hala rahat değil dün forumda bi post okudum çünkü bi olaydan dolayı gene biri geri yolluyor telefonda değişim yapcaklarını sölüyolar ama değişim yapmadan tekrar adama yolluyolar. Gelişmeleri haberdar ederim fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Arkdaşlar şimdi cepport ile konutum jiletin olması gerektiğini ve değişim için yollamamı sölediler ama içim hala rahat değil dün forumda bi post okudum çünkü bi olaydan dolayı gene biri geri yolluyor telefonda değişim yapcaklarını sölüyolar ama değişim yapmadan tekrar adama yolluyolar. Gelişmeleri haberdar ederim fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim
O arkadaşın telefonun da ışık sızması vardı kapağın arkasında. Onun da sebebi arkasına yazılan lazer baskı (mecburi ithal sebeplerden miş) ışık sızması yaratıyor. Cepport bunu kronik sorun olarak algılamış ki geri göndermiş telefonu ama bi iletişim sorunu da olmuş sizin ki farklı bir durum. Telefon oraya ulaştıktan sonra bi iletişim kurmanız da fayda var.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
cantara cepport 1 hafta içerisinde cepportun sayısız şikayeti sizin aracılığınız ile belirtiyorum cepportun kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bunlar kabul edilemez şeyler.Gereği Yapılsın Lütfen

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
cantara cepport 1 hafta içerisinde cepportun sayısız şikayeti sizin aracılığınız ile belirtiyorum cepportun kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bunlar kabul edilemez şeyler.Gereği Yapılsın Lütfen
Yangına körükle gitmek istemem ama buna bende katılıyorum maalesef. Göz var nizam var bile bile yollanmış bir telefon.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
alierdi41 hocam kesinlikle cihaz üzerinde etiket olması lazım ve kutu üzerinde çizik olmaması gerekli. Muhtemelen inceleme videosu için sitelere gönderilen cihazlardan bir tanesi yanlışlıkla size gönderilmiş. (Teşhir ürünü değildir çünkü teşhir için bir adet ayrılıyor ve o ayrılan ürün şu an bana geliyor zaten) Mümkünse bugün hemen geri gönderin ve değişimi gerçekleşip siz askere dönmeden önce yenisi size ulaştırılsın.

gozdemir hocam haklısınız... Son bir haftadır hiç olmayacak saçma şeyler oldu. Ciddi bir müdahale etmemiz gerekiyor.
[doublepost=1515830289,1515830174][/doublepost]
Yangına körükle gitmek istemem ama buna bende katılıyorum maalesef. Göz var nizam var bile bile yollanmış bir telefon.

Ciddi bir hata hocam haklısınız. Test için gönderilen cihazlar farklı bir yerde tutuluyor ve tekrar gönderimin yapıldığı depoya girmiyor. İade gelen cihazlar ise bambaşka bir yerde. Yeni alınan bir cihazın bu şekilde olması sıkıntı... Sıkıntının bir an önce giderilmesi için elimden geleni yapıyorum.

Oyla:

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
alierdi41 hocam kesinlikle cihaz üzerinde etiket olması lazım ve kutu üzerinde çizik olmaması gerekli. Muhtemelen inceleme videosu için sitelere gönderilen cihazlardan bir tanesi yanlışlıkla size gönderilmiş. (Teşhir ürünü değildir çünkü teşhir için bir adet ayrılıyor ve o ayrılan ürün şu an bana geliyor zaten) Mümkünse bugün hemen geri gönderin ve değişimi gerçekleşip siz askere dönmeden önce yenisi size ulaştırılsın.

gozdemir hocam haklısınız... Son bir haftadır hiç olmayacak saçma şeyler oldu. Ciddi bir müdahale etmemiz gerekiyor.
[doublepost=1515830289,1515830174][/doublepost]

Ciddi bir hata hocam haklısınız. Test için gönderilen cihazlar farklı bir yerde tutuluyor ve tekrar gönderimin yapıldığı depoya girmiyor. İade gelen cihazlar ise bambaşka bir yerde. Yeni alınan bir cihazın bu şekilde olması sıkıntı... Sıkıntının bir an önce giderilmesi için elimden geleni yapıyorum.

Evdekilere söledim az sonra kargoya vericekler inşallah bi sorunla karşılaşmayız

Oyla:
Üst Alt